Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Smartarmbånd

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
569,-,-
65%

Deal fra 13/3-2019

18 gram

Smartarmbåndet kan ses som et filter, der giver dig muligheden for at få et hurtigt overblik og adgang til centrale funktioner som beskeder, opkald og musik, uden at du skal have telefonen op af lommen. Samtidig kan det også ses som en fitnessmåler, der holder styr på kalorier og skridt.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos TilbudiByen
TilbudiByen

Levering: 29,-.
 
Se alle Smartarmbånd deals

Yderligere beskrivelse

Et smart ur eller smartarmbånd er ikke designet til at være en krympet version af din mobil, og det er derfor heller ikke  meningen at du skal kunne gøre det samme fra dit smartarmbånd, som du kan med din mobil. Smartarmbåndet kan ses som et filter, der giver dig muligheden for at få et hurtigt overblik og adgang til centrale funktioner som beskeder, opkald og musik, uden at du skal have telefonen op af lommen. Samtidig kan det også ses som en fitness tracker der holder styr på kalorier og skridt. Dette flotte smartarmbånd har et smalt display der viser tid, dato og batteritilstand. Displayet kombineret med urets smalle gummi urrem giver uret et minimalistisk og stilrent design, som kan bæres i alle situationer.  Urets funktioner Det smarte Bluetooth ur har en standby tid på op til 10 dage, og kan holde op til 240 timer på en enkelt opladning, når du aktivt bruger det. Uret kan blandt andet anvendes til at holde styr på dine skridt og hvor mange kalorier du har forbrændt i løbet af dagen, samt give dig besked når du modtager et opkald, en besked, eller en notifikation på Facebook, Twitter eller LinkedIn. Derudover har dette ur en ”anti-lost” funktion, som gør at du nemt og hurtigt kan finde din telefon hvis den bliver væk, da uret og telefonen er forbundet via. Bluetooth.

Ekstra information

Nord Trading Limited,Cvr. 36945850 , , Tlf.:

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
299,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Aktivitetsarmbånd med bluetooth

Fås i 4 forskellige farver

Stilfuld vandafvisende sportsarmbånd til iPhone og Android telefoner der er perfekt til at holde styr på din krops sundhed, da den registrerer alle dine bevægelser døgnet rundt og måler dit daglige aktivitetsniveau, kalorieforbrug, BMI og søvnrytme.
" Levering: Pris afhænger af køb. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
599,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Aktivitetsarmbånd

Kompatibel med Android og iOS

Med et aktivitetsarmbånd kan du holde styr på din daglige motion, kalorieforbrug og søvn. Derudover fungerer armbåndet også som alarm-ur og alarmerer ved indkommende opkald og SMS på din telefon.
" Levering: 29,- " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
499,-
rabat 78%
Gå til tilbud Læs mere mere

M3 aktivitetsarmbånd

Både til iOS og Android

Kalorietæller • Kilometertæller • Bevægelsesreminder • Søvnmonitor • Skridttæller • Hjerterytmemonitor• Blodtryksmonitor • Alarm • Opkalds- og SMS-notifikationer
"Gratis levering." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide