2-i-1 massagebold

tilbuds-billede
129,-
Gå til tilbud
værdi:
179,-,-
28%

Deal fra 11/2-2024

Med afkølingseffekt

En originale massager med en stålkugle, som har afkølingseffekt og et effektivt grebsområde med tekstureret gummi, så du kan massere, af-montere og give dine muskler og led mulighed for at slappe af.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle massagebold deals

Yderligere beskrivelse

En originale massager med en stålkugle, som har afkølingseffekt og et effektitv grebsområde med tekstureret gummi, så du kan massere, afmontere og give dine muskler og led mulighed for at slappe af. Dette giver en behagelig fornemmelse af friskhed, afslapning og velvære. Let at betjene. Du skal blot udføre jævne cirkulære bevægelser på alle kropsområder, som har behov for det. Derudover bidrager afkølingen også til at lindre og at forbedre de positive effekter af massagen. Specifikationer: Materiale: Rustfrit stål ABS TPR Moderne og ergonomisk design Dobbeltfunktion: Massager Kold effekt Rotation 360º: kontinuerlig og blid massage Cirkulære bevægelser med meget gavnlige effekter Ca. frysetid: 2 h Ca. køligt brug: 20 min Område omkring grebet med teksturet gummi: bedre greb dybdegående lokaliseret massage Velegnet til nakke, lænd, lår, ankler, osv. Gavnlige effekter: letter, hviler, afslapning og velvære behagelig og afslappende frisk fornemmelse Let og bekvem Behagelig og nem at anvende Reduceret kompakt størrelse Nem at transportere og opbevare Ca. mål: 8 x 7 x 8 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
369,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Nakkemassageapparat

Til nakke og skulder

Nakkemassageapparatet har to bløde, men faste silicium-golf-lignende bolde, der er designet til at føles som en massageterapeuts hænder. Boldene vil rulle jævnt på din nakke og skuldre og trænge dybt ind i musklerne for øjeblikkeligt at lindre knuder og ømme muskler.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 328,-
værdi:
700,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstone massage

Frederiksberg C: Feng Massage

Behandlingerne hos Feng massage tager udgangspunkt i traditionel kinesisk medicin og kan bl.a. afhjælpe ved ondt i skuldre og nakke, rygsmerter, stress, søvnløshed og træthed samt lindre muskelspændinger og museskader, forkølelse og hovedpine, smerter i fødder og ben mm.
"Pt. ingen udløbsdato. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters clairvoyance og reiki-healing

Hjørring: Sjælelyset

Igennem de sidste par år er klangmassage og reiki-healing blevet meget populært i Danmark, når vi taler om velvære for krop og sjæl. Det er en rigtig dejlig måde at stresse af på, samtidig med at behandlingerne led-sages af en behagelig clairvoyance.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide