Bestseller: Sports- og dybdemassage - 60 min.

tilbuds-billede
399,-
Gå til tilbud
værdi:
580,-,-
31%

Deal fra 6/1-2023

Amager: Slowmotion

Dyrker du meget sport eller sidder du på kontor og har dårlig nakke? Massage hos slowmotion kan være effektiv i begge disse situationer og mange flere - og det er uanset, om der skal forebygges eller løsnes op.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløb pt. Booking påkrævet. Over 400 har købt. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Slowmotion deals

Yderligere beskrivelse

Hos Slowmotion får du pt. 31% rabat på 60 min. dybdegående skades- & sportsmassage. Din pris kr. 399,- (normalpris kr. 580,-) Dyrker du meget sport eller sidder du på kontor og har dårlig nakke? Massage hos slowmotion kan være effektiv i begge disse situationer og mange flere - og det er uanset, om der skal forebygges eller løsnes op. Slowmotion massage er en funktionel og grundig sports- og dybdemassage. Massøren masserer metodisk alle dine muskler for at øge blodcirkulationen, hvilket derved løsner affaldsstoffer. Dette øger kroppens restitutionsevne og dit generelle velvære og du vil føle, at kroppens muskler er afslappede og spændstige. Hvad får du ud af denne massage? Massage hos slowmotion handler meget om at forebygge skader. Massagen afhjælper sportsskader lige fra almindelige ømme muskler og kramper til alvorligere betændelsestilstande forårsaget af overtræning. Den aktive sportsudøver vil med regelmæssig dybdemassage være i stand til, at træne både mere intensivt og samtidigt minimere risikoen for skader. Forebyggende massage holder desuden også livsstilsbetingede symptomer som stress, udbrændthed, infektionssygdomme, forstoppelse og spændings-hovedpine fra døren. Bemærk: • Behandlingen kan kun bookes ved behandler Per Jensen, Maria eller Kristine. • Kun online booking - Skriv DEAL MASSAGE i notatfeltet. • Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato, vi anbefaler, du booker inden for 3 måneder. Om Per Jensen: Per er indehaver af Slowmotion og han blev uddannet massør i 1997. Derefter har han taget kurser og uddannelser i øreakupunktur, triggerpunkt og ledmobilisering samt triggerpunktakupunktur og japansk lifting. Desuden er han uddannet personlig træner, kostvejleder og har lang erfaring inden for fitnessbranchen. Per er RAB behandler og håndterer behandlinger, der er støttet af sundhedsforsikringer og andre forsikringsberettigede skader.  

Ekstra information

Egilsgade 22, st. 2300 København S 40 55 68 60

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 498,-
værdi:
995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters lymfedrænage med pressoterapi

Værløse: Anti Aging Center

Pressoterapi - Lymfedrænage er en behandling der stimulerer kredsløb og lymfesystem og som fjerner følelsen af trætte tunge ben. Samtidig hjælper behandlingen med at eliminere toksiner i kroppen og er derfor et godt supplement til fedtreducering og cellulite behandlinger.
"Gælder straks og udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 930,-
værdi:
1550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 valgfrie behandlinger for 2 personer

Holbæk: Joanna Skincare

Vælg mellem:
- 60 min. Japansk ansigtsløft eller
- 45 min. varmstensmassage
- 1 flaske bobler med sødt
"Pt. ingen udløbsdato. 1 behandling til hver person. Medbring lagen til varmstensmassagen. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Lymfedrænage - for immunsystem

Østerbro: Studio Kirlita

Går du og døjer med hævede og ømme lymfeknuder i kroppen, så kan en lymfedræage gøre underværker. Her får du en let og pulserende massage som er også med til at opfriske dit immunforsvar. 1 time.
" Udløber ikke pt. Over 200 har købt. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide