Flaske til isterninger

tilbuds-billede
89,-
Gå til tilbud
værdi:
249,-,-
64%

Deal fra 27/12-2023

Hav iskoldt vand med dig eller lav små iskugler

Lav iskugler ved at hælde vand i flasken ved at lægge den i fryseren. Så har du flotte iskugler til dit isvand eller frosne limonade. Du kan også tage flasken med på turen til stranden eller skoven. Så har du iskoldt vand på turen.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle isterninger deals

Yderligere beskrivelse

Smart flaske, der kan kan gøre livet lidt mere behageligt. Lav iskugler ved at hælde vand i flasken ved at lægge den i fryseren. Så har du flotte iskugler til din isvand eller frosne juice/limonade. Du kan også tage flasken med på turen til stranden eller skoven. Så har du iskoldt vand på turen. Hold dine drinks kølige længere til cocktail, iskaffe, iste, frugtjuice, punch, vand og andre drikkevarer. Fantastisk til hjemmefester, hjemmebarer, restauranter, strande, feriebegivenheder. Ikke-giftig, lækagefri, denne holdbare isbakke vil ikke revne eller gå i stykker. Nem at fylde, fjerne og rengøre. Flasken er designet til at fyldes med vand, så du let laver 14 iskugler ad gangen. Proppen er fastgjort med en anti-sno sikring, som kan trækkes af flasken, så den ikke bliver væk under brug. Flad oval form, der nemt at tage med én hånd, hjemmebrug eller transport i bil. Bløde kanter hele vejen rundt, så den er behagelig at bruge og have i rygsækken. Dette produkt er lavet af TRITAN-materialer i fødevarekvalitet, og det er nemt at rengøre. Hæld bare det varme vand i (ikke for varmt) omkring 40 ?, luk derefter låget og ryst det hårdt for at få en god ren effekt. Specifikationer: Materiale: Tritan Farve: Hvid Størrelse: ca. 27,3 x 11,4 x 5,8 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
329,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Genanvendelig grillpose

Non-stick

Med en non-stick-netgrillpose holder du styr på de mindre ingredienser på en smart og praktisk måde. Du putter ingredienserne i posen, trykker lukningen i, og så er det bare op på grillen.
"Gratis levering. Du kan købes 2 for 90 kr/stk hos Dealsales." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
179,-
rabat 17%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sammenklappeligt og bærbart vinbord

Til udendørs brug

Et sammenklappeligt, bærbart vinbord til udendørs brug. Ideelt til at nyde livet med gode venner og med en god flaske vin. En smart løsning, så du ikke behøver at stille vin, glas eller snacks på gulvet.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 135,-
værdi:
270,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri slagtergrillpakke

Støvring eller Nørresundby: Slagter Carlsen

Med en eller flere af disse grillpakker fra Slagter Carlsen kan du komme godt i gang med grillsæsonen. Du er garanteret den velkendte Slagter Carlsen kvalitet og kød, der er behandlet efter alle de originale slagtertraditioner.
" Afhentes udvalgte dage indtil 29. juni. Bestil en dag i forvejen. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide