Træningselastik

tilbuds-billede
89,-
Gå til tilbud
værdi:
179,-,-
50%

Deal fra 11/2-2023

Til udstrækning

Den giver mulighed for en bred vifte af øvelser for en omfattende træning af hele kroppen (arme, ben, balder, bryst, talje, skuldre og ryg). En af de store fordele er dens fleksible, holdbare og bløde stof, der gør den meget mere behagelig end gummi- eller plastelastikbånd.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-.
 
Se alle Træningselastik deals

Yderligere beskrivelse

Et elastisk stretchfitness bånd, der hjælper med at styrke og tone kroppens muskler, udføre og korrigere en lang række stillinger, forebygge og rehabilitere skader mv. På grund af sin oprindelige multi-position design, kan det bruges i forskellige discipliner (fitness, yoga, pilates, gymnastik, etc.). Det giver mulighed for en bred vifte af øvelser for en omfattende træning af hele kroppen (arme, ben, balder, bryst, talje, skuldre, ryg, etc.) En af de store fordele er dets fleksible, holdbare og bløde stof, hvilket gør det meget mere behageligt og behageligt end gummi- eller plastelastikbånd. Derudover er det skridsikker og giver et fast hold. Dette ergonomiske og unisex elastikbånd er meget alsidigt, kan bruges indendørs eller udendørs og er ideel til at komme i form derhjemme. Det har 8 greb håndtag til at styre intensitetsniveauet af øvelserne og strækninger, således tilpasning til det ønskede modstandsniveau (15 kg max.). Det kan nemt rulles op for at optage minimal plads, det er let, bærbart og let at bære og opbevare. Til rengøring kan den vaskes manuelt. Inkluderer øvelse guide. Materiale: Polyester Latex Farve: Blå Grå Design: Ergonomisk Type: Unisex MULTIFUNKTIONEL: Fitness, yoga, fitnesscenter osv. Multifunktion: Omfattende træning Træning og fitness: Bredt udvalg af træningsøvelser Elastisk, fleksibel og tilpasselig: Til flere positioner Hank til grev og håndtering: x8 Modstandens niveau: op tl 15 kg Anti-Skrid: Fast greb Blød og behagelig fornemmelse: Behagelig og nem at anvende Har forskellige anvendelser og mellemrum: Indendørs og udendørs brug Inkluderer: Træningsguide Gør kroppens muskler stærkere og toner dem: Mave, arme, ben, balder, bryst, talje, skuldre, ryg osv. Let og bekvem: Robust og holdbar Nem at rengøre: Vaskes i hånden Original og bærbar: Nem at transportere og opbevare Ca. mål: 91 x 3,7 x 0,1 cm Emballage på dansk

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 189,-
værdi:
399,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

5 træningselastikker

Til yogaøvelser, aerobic, genoptræning m.m.

Med en træningselastik kan du få trænet hele kroppen på en skånsom men effektiv måde derhjemme, du kan altid have dem med i tasken, hvis du er på farten, og dertil kommer, at det er en billig træningsløsning.
"Gratis levering. Fås også hos DealSales til 129,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
248,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ny træningselastik

Medhåndtag

- Vægt: 300 gram
- Trækstyrke: 4,5 kg
- Længde trukket ud: 100 cm
- Fremstillet af naturlig blød gummi
"Gratis levering. Mængderabat." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
299,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Billig og effektiv træning derhjemme

Bliv fit med en Pilates

- Træn overalt - kan nemt tages med på turen
- Kraftige modstandselastikker
- Stropper til hænder og fødder
- Forslag til øvelser medfølger
"Gratis levering" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide