Effektiv elektrisk tandbørste

tilbuds-billede
239,-
Gå til tilbud
værdi:
849,-,-
72%

Deal fra 17/3-2023

Gør tandplejen til en leg

Denne elektriske tandbørste fjerner nemt snavs fra tænderne, og sikrer dig med sine over 40.000 børstestrøg i minuttet, en effektiv og grundig rensning af tænderne. Den har en indbygget timerfunktion på 2 minutter.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos bigsaver
bigsaver

Levering: 29,-
 
Se alle elektrisk tandbørste deals

Yderligere beskrivelse

[vc_row][vc_column][vc_column_text] HØJDEPUNKTER Gør tandplejen til en leg med en effektiv elektrisk tandbørste Det er vigtigt at passe på sine tænder, men det er ikke altid nemt at komme ordentligt rundt med en normal tandbørste. Dette fantastiske tilbud er derfor en oplagt en for alle, der ønsker at øge mundhygiejnen. Denne elektriske tandbørste fjerner nemt snavs fra tænderne, og sikrer dig med sine over 40.000 børstestrøg i minuttet, en effektiv og grundig rensning af tænderne. Den har en indbygget timerfunktion på 2 minutter, så du ikke stopper for tidligt og bliver mindet om at komme hele vejen rundt. Batteriet holder i op til 30 dage, når produktet er fuldt opladet, og det oplades via et medfølgende USB-stik. Tandbørsten er sort og kommer med børstehoveder i sort med hvid eller sort ring, så 2 personer kan bruge tandbørsten. mere om dealen OM DEALEN Tandbørsten kommer med 5 funktioner: Rengøring: Som en almindelig tandbørste til daglig brug. Blegning: Anvendes til blegning - fjerner misfarvning og overfladepletter på tænder. Sensitive: Her får du en skånsom børstning af tænder og tandkød. Massage: Anvendes til en dybdegående massage af tandkødet og rensning af tænderne. Polish: Bruges til at polere tænder pænt. & ; Pakken inkluderer: 1 stk. * Elektrisk tandbørste 8 stk. * Børstehoveder 1 stk. * Opbevaringsetui 1 stk. * USB-opladningskabel 1 stk. * Brugermanual 1 sæt x el-tandbørstesæt - - - Udsalgsprisen er fra viralnord.com . BETINGELSER Levering & Tracking * Senest 9-15 hverdage efter kampagnen afsluttes. * Alle priser på BigSaver er inkl. alt - dvs. der vil aldrig komme ekstra betaling ved ordre modtagelse. * Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden. * Alle produkter sendes med tracking nummer. Betaling * Beløbet vil blive trukket fra din konto efter du har modtaget dit værdibevis. * Prisen er eksklusiv fragt (29 kr.) - uanset antal. dealen sælges af Nord Trading Cvr.: 2692559 Kontakt Mail: kundeservice@bigsaver.dk [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
229,-
rabat 26%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bærbar genopladelig mundskyller

Kan oplades i enhver USB-kilde

Giver dig en forfriskende og ren mund fornemmelse. Den har 3 indstillinger og 4 hoveder, så du får et professionelt resultat. Ideel til at opretholde en sund mund og udføre en grundig tandrensning.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
579,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk tandrenser med ultralyd

Få renere tænder

Opladningstiden er 1 time og 30 minutter og har derefter nok strøm til 5 timers kontinuerlig brug. Den har 3 tilstande: Rengøringstilstand, normal tilstand og skånsom tilstand.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
498,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Whitening Mousse med myntesmag

60 ml. pr. tube

Denne nye whitening mousse, er en mousse du bruger akkurat som du ville bruge mundskyl! Sprøjt blot moussen 2-3 gange i munden, gurgle i 10-20 sekunder, spyt ud, og børst derefter dine tænder!
"Gratis levering. Over 300 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide