Bærbar genopladelig mundskyller

tilbuds-billede
159,-
Gå til tilbud
værdi:
229,-,-
31%

Deal fra 16/10-2022

Kan oplades i enhver USB-kilde

Giver dig en forfriskende og ren mund fornemmelse. Den har 3 indstillinger og 4 hoveder, så du får et professionelt resultat. Ideel til at opretholde en sund mund og udføre en grundig tandrensning.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos dealshoppen

Levering: 29,-
 
Se alle mundskyller deals

Yderligere beskrivelse

Bærbar genopladelig mundskyllevæske giver dig en forfriskende og ren mundfornemmelse. Den har 3 indstillinger og 4 hoveder, så du får et professionelt resultat. Ideel til at opretholde en sund mund og udføre en grundig tandrensning. Genopladelig, trådløs, let, bærbar, nem at bruge når som helst og hvor som helst Vandtæt design og kan bruges i badet eller brusebadet uden problemer Aftagelig vandtank, nem at fylde og rengøre Vandstrømmen trænger ind i selv de mest svært tilgængelige områder og renser præcist Forskellige indstillinger og tilbehør, der passer til alle behov 4 hoveder: standard dyse, tandregulering (Masaki), periodontal og tunge Bærbar genopladelig mundskyllevæske er genopladelig og kan oplades i enhver USB-kilde. Tanken er fyldt med vand, og du kan tilføje dit sædvanlige medicinske mundskyl (alkoholfri). Du kan vælge det hoved og den indstilling, du foretrækker (Lav: de første gange, tandkød og følsomme tænder; Høj: normal tilstand til daglig rengøring; Puls: pulserende stråle til særlig grundig rensning). Normalt er der brug for en tank til de øverste tænder og en anden tank til de nederste tænder. Derudover sparer du vand idet du bruger vandet mere effektivt. Materiale: ABS Farve: Blå Hvid Gennemsigtig Kapacitet: 220 ml Tryk: 30-110 PSI IP-klassificering: IPX7 Trådløst: Ja Type: Genopladelig Batteritype: Li-Ion Batterikapacitet: 2000 mAh Watt/time: 7,4 Wh Strøm: 4 W DC indgangsspænding: 5 V / 1 A Inkluderer: USB-kabel Ca. mål: Ø6 x 21,3 cm

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 69,-
værdi:
79,-
rabat 13%
Gå til tilbud Læs mere mere

Mundskyller

Fremstillet af polypropylen

Den bedste måde at holde dine tænder og gummer sunde efter tandbørstning. Giver en behagelig følelse og friskhed.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
299,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Naturlig tandblegning med kul

30 gram

Aktivt kul er det nye sort inden for tandblegning. Og ja, det kan lyde skørt, at du skal bruge kul for at få hvidere tænder, men den er god nok. Det aktive kul er en oxideret udgave af kokuskul, som fjerner misfarvning og plak fra tænderne uden kemiske ingredienser.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
409,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Strips til tandblegning

28 stk.

Med disse tandblegningsstrips kan du få hvidere tænder i løbet af kort tid. De gør ingen skade på dine tænder, og så er de super nemme at bruge. Du får 14 stk. til overmund og 14 stk. til undermund.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide