Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2-retters menu med bobler

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
343,-,-
42%

Deal fra 5/12-2014

Snekkersten ved Helsingør: Restaurant Skotterup

Få en cremet jordskokke suppe med sprød bacon, malt jord, peberrod og karse, samt juleand med selleri, enebær sauce, rødkål, æbler, hasselnødder, persille og appelsin. Dertil et glas boblende Cava.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos ditgodetilbud

Gælder indtil 23. december 2014.
 
Se alle Restaurant Skotterup deals

Yderligere beskrivelse

Restaurant Skotterup er beliggende i det gamle hyggelig hus der tidligere har huset Skotterup kro i Skotterup, lige ud til Snekkersten strand. Kokkene bag Restaurant Skotterup har et venskab der går mange år tilbage, og sammen udgør de et team hvor intet er umuligt. Med deres store passion for kærligheden bag madlavning, opnår de en symfoni af oplevelser, både smagsmæssig og synsmæssigt der holder fast i traditionelle danske råvarer, der udfolder sig i sæsonernes varierende udbud.   Velkomst: 1 skønt glas boblende Cava   Jordskok & bacon: Cremet jordskokke suppe – sprød bacon - malt jord – peberrod – karse   Juleanden med den røde kål: Confit and – selleri – enebær sauce – rødkål – æbler hasselnødder – persille – appelsin   Restaurant Skotterup: Kokkene bag Restaurant Skotterup har et venskab der går mange år tilbage, og sammen udgør de et team hvor intet er umuligt. Med deres store passion for kærligheden bag madlavning, opnår de en symfoni af oplevelser, både smagsmæssig og synsmæssigt. Dog er det vigtigt for dem at holde fast i traditionelle danske råvarer og udfolde sig i sæsonernes varierende udbud. Med Peter og Nicolajs store viden inden for urter, er det dem der ved, hvor i skoven man finder det grønne guld, hvilket er med til at give deres retter et særligt præg. ”Vi elsker at lege med kreativiteten og de friske råvarer. Fra Jord til bord er et udtryk som mange kender, for os er det en levevej og passion. Det vigtigste for os er at gæsterne skal kunne mærke den helhedsfornemmelse der kan skabes ved nytænkning af gastronomiens udfoldelser”. Da både Nicolaj og Peter har været en del af historien omkring Skotterup, er det vigtigt for dem at bevare den hyggelige stemning stedet altid har haft.   

Ekstra information

Strandvejen 232 C3070 Snekkersten49225060

Lignende tilbud

tilbuds-billede

2-retters middag

Odense: Restaurant Palæet

Hos Palæet får du det hele - her er det de klassiske dyder, der sætter standarden. Du får retter, der er kreeret af førsteklasses råvarer og med en særlig kærlighed til maden, hvor hjemmebagt brød og langtidsstegt steg blot er nogle af ingredienserne.
"Til d. 25. aug. Reserver 3 dage i forvejen. Ons. - søn. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
208,-
rabat 33%
Gå til tilbud Læs mere mere

Stegt flæsk samt pandekage

Nykøbing S: Hotel Pandekagehuset

- En stor portion stegt flæsk med persillesovs
- Pandekage med is
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Bordbestilling påkrævet.
4 af 5 stjerner (342 brugere)
Stedet har en glad smiley. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide