Helaftensoplevelse på Michelinhædret restaurant
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
1585,-
Ikke aktivt
værdi:
1925,-,-
18%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 8/1-2015
Tæt ved Kongens Have: Kokkeriet. 14-18 serveringer m. vin og kaffe.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos greed
Se alle Kokkeriet deals
Yderligere beskrivelse
Gå ikke glip af en ganske særlig helaftensoplevelse, når Greed igen inviterer indenfor på michelinhædrede Kokkeriet i København. Oplevelsen inkluderer 14 eller 18 serveringer, champagne, vinmenu og kaffe. DET FÅR DU: Lille menu, kan anvendes mandag til torsdag
Champagne
14 serveringer
Vinmenu (6 glas)
Kaffe og petit fours
KUN 1.585 kr. pr. person // MED GREED.DK Eller Stor menu, kan anvendes mandag til lørdag:
Champagne
18 serveringer
Vinmenu (8 glas)
Kaffe og petit fours
KUN 1.985 kr. pr. person // MED GREED.DK
Oplevelsen kan anvendes til og med den 30. april 2015. Bord bookes online via kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos Greed samt det unikke ordrenummer.
Mad er smukkest, når det får lov at tale for sig selv, og når råvaren er i fokus og bliver behandlet med den dybeste respekt.
Ordene kommer fra David Johansen, den ambitiøse køkkenchef hos Kokkeriet. Restauranten er hædret med en michelinstjerne og er blandt de absolut bedste i København, hvis man spørger anmeldere og de mange entusiastiske restaurantgæster, der har lagt vejen forbi.
Hos Kokkeriet er det ikke kun det høje gastronomiske niveau, der gør indtryk. Indretningen, musikken og stemningen er også med til at gøre et besøg på restauranten til en af de helt særlige oplevelser, der står klart i erindringen længe efter! Rigtig god fornøjelse. Og velbekomme!
En helaftensoplevelse
14 eller 18 serveringer + champagne, vinmenu og kaffe Lille menu havre - havgus - mandler torsk - eddike - sennep røget laks - creme fraiche rødbede - andelever - chokolade vildtfrikadelle - enebær - barbequesauce krabbe - ost - kamille hvide asparges - høneæggeblomme - urter spidskål - kammusling - muslingesaft - kærnemælk karotter - malt - ørredrogn - fennikel tunge - ærter - peberrod - brødkrummer vinge - rabarber - syltede agurker andehjerte - svampe - Gammel Dansk kartoffel - fløde - Skagensskinke gris - mos - løg - bacon Drue - bladselleri - æble - valnødder sødt brød - citronfromage - marengs - verbena anis - bær - rødbede - nougatine Petit fours á 3 slags ------ Stor menu havre - Havgus - mandler torsk - eddike - sennep røget laks - creme fraiche rødbede - andelever - chokolade vildtfrikadelle - enebær - barbequesauce Amousse grønne asparges - rejegelé krabbe - ost - kamille hvide asparges - høneæggeblomme - urter spidskål - kammusling - muslingesaft - kærnemælk karotter - malt - ørredrogn - fennikel kuller - seller - kornly gule ærter - beder - gran sandart - brændnældesuppe vagtelæg - røget sild - radise tunge - ærter - peberrod - brødkrummer vinge - rabarber - syltede agurker andehjerte - svampe - Gammel Dansk kartoffel - fløde - Skagensskinke gris - mos - løg - bacon drue - bladselleri - æble - valnødder sødt brød - citronfromage - marengs - verbena anis - bær - rødbede - nougatine Petit fours á 3 slags
Om Kokkeriet
Mad er smukkest, når det får lov at tale for sig selv, og når råvaren er i fokus og bliver behandlet med den dybeste respekt.
Ordene kommer fra David Johansen, den ambitiøse køkkenchef hos Kokkeriet. Restauranten, som ligger midt i København med store vinduer ud til Kronprinsessegade, drives af Sammy Shafi. Den er hædret med en michelinstjerne og befinder sig i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden. Og det er der bestemt heller ikke noget at sige til. For på Kokkeriet er ambitionsniveauet højt! Ikke blot, når det gælder maden, som genremæssigt befinder sig inden for dansk-nordisk gastronomi, men også når det gælder omgivelserne, stemningen og helhedsoplevelsen som sådan. Besøger man Kokkeriet, er det nemlig ikke kun det høje gastronomiske niveau, der gør indtryk. Indretningen, lydene og stemningen er også med til at gøre et besøg på restauranten til en af de helt særlige oplevelser, der står klart i erindringen længe efter! Gastronomien I restaurantens køkken er der fokus på den dansk-nordiske gastronomi, som ifølge David Johansen er særlig interessant, fordi vi i Norden har fire vidt forskellige årstider – og dermed også mange forskellige råvarer - at tage udgangspunkt i. Missionen i køkkenet er derfor at udforske og forbedre danske, klassiske retter, men med den største respekt for oprindelsen. Råvarerne i køkkenet er danske og nordiske i så stor udstrækning som muligt. Eksotiske råvarer som banan og ananas bruges kun så længe, retten de indgår i har et dansk udtryk - som i mormors klassiske frugtsalat. Om sit syn på mad, siger Johansen:
Mit forhold til mad er et livslangt og monogamt kærlighedsforhold, som kan beskrives med følgende tre ord; passion, besættelse og ærlighed. For køkkenchefen er det et mantra, at mad skal bringe minder frem i folk og have et genkendeligt element, samtidig med at det overrasker sanserne og hjernen. En ret bør være tro mod dens oprindelse, men samtidig er det vigtigt, at den bærer præg af kokkens egen fortolkning. En helhedsoplevelse Kokkeriets lokaler fik i august 2012 en gennemgribende makeover med hjælp fra indretningsarkitekt, Katrine Martensen-Larsen. Hun har stået for restaurantens nye design og interiør, lige fra borde og bløde læderstole og helt ned til smørknivene og de flotte porcelænsbrødkurve. Stole og borde er dansk design fra Gubi, og væggene prydes af kunstværker fra den kendte kunster, Marco Evaristti. Som et alternativt indretningselement indgår lydbilledet aktivt som stemningsskabende - og er dermed med til at fuldende helhedsoplevelsen. Soundtrack’et til Kokkeriet er designet af den danske lydtekniker, komponist og DJ Jean Von Baden. Jean Von Baden siger om sin tilgang til musikken i restauranten: Jeg har kigget på restauranten mange gange, lyttet til de mennesker, der er med i styringen i dagligdagen, på profilen, hvilket køkken og stil stedet har, set på kunsten og det mørke private dining rooms energi – og jeg følte med det samme at niveauet skulle væ re højt. Musikkens opbygning er langsom - vi stresser nok i dag, siger Von Baden, og han har derfor valgt at hylde roen i musikken og lagt størst vægt på den langsomme, romantiske og historiske jazz. For at understøtte Kokkeriets nordiske profil, er de nordiske komponister fremtrædende. Det er dog ikke meningen, at restaurantens gæster skal sidde og lytte eller tænke over musikken. Den er i stedet bevidst designet til, at gæsten vil føle velbehag og en samklang med køkkenets stil og sanseunivers via de indlagte små elementer af nordisk vokal og accenter. Kort fortalt er musikken lavet for at samle lyden og maden i et sanseunivers der hylder helhedsoplevelsen! På kokkeriet får du mere end blot fantastisk mad: Du får en oplevelse, der taler til alle dine sanser! En oplevelse, hvor smagen, kvaliteten og det smukke udtryk på tallerkenen spiller sammen med restaurantens rammer – og underbygges af et personale, der gør alt for, at du går fra restauranten med en mindeværdig oplevelse! Rigtig god fornøjelse. Og velbekomme!
Anmeldelser
Kokkeriet er hædret med en Michelinstjerne. Læs mere her. Restaurant Kokkeriet har bekendt kulør til rødt og hvidt med sit nye “moderne dansk” koncept, hvor en række gamle kogebogstravere fremstår som en flok galopheste. Børsen, 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen her
Se endnu flere fremragende anmeldelser her.
Ekstra information
Kokkeriet
Kronprinsessegade 64
1306 København K