5-retters middag med vinmenu
Tilbudet er udløbet -
hvad gør du nu?
Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!
1199,-
Ikke aktivt
værdi:
1499,-,-
20%
Gå ikke glip af dette tilbud - næste gang
Dette tilbud er ikke aktivt længere. Men hvis du indtaster din e-mail i feltet til højre vil du ikke igen at gå glip af rabat, besparelser og gode tilbud med billig lav pris på alt fra restauranter til rejser og shopping.
Deal fra 11/5-2015
Frederiksberg: Restaurant Frederiks Have. Aperitif og 9 vine i vinmenu.
Udbyder
Tilbudet er fundet hos greed
Se alle Restaurant Frederiks Have deals
Yderligere beskrivelse
Vær med, når Philipson Wine i samarbejde med den anmelderroste BIB-gourmand Restaurant Frederiks Have inviterer indenfor til en helaftensoplevelse af de helt særlige! Aftenen kommer til at stå i Rhônedalens navn og byder blandt andet på vine fra verden bedste winemaker – Guigal, herunder hans Côte-Rôtie. Også områderne Ventoux, Gigondas og Châteauneuf-du-Pape vil være repræsenteret på fornemmeste vis. Du kan også opleve hele 3 vine, som Philipson Wine har lavet sammen Guigal. De udsøgte vine ledsages af 5 veltillavede retter, kreeret af Frederiks Have, der med dygtighed forener det klassiske dansk-franske køkken med nytænkning - altid med årstidens friske råvarer i centrum. Klaus Evald, sommelier-uddannet vinkonsulent fra Philipson Wine, vil være til stede ved arrangementet og fortælle om vinene undervejs. DET FÅR DU:
Aperitif (hvidvin)
5 retter
9 forskellige vine
KUN 1199,- PR. PERSON MED GREED.DK Arrangementet finder sted den 3. juni kl. 19 på Restaurant Frederiks Have, Smallegade 41, Frederiksberg. Værdibeviset kan KUN indløses til arrangementet den 3. juni.
Når du har købt denne oplevelse, så skal du ikke foretage dig yderligere, men blot møde op på den angivne dato kl. 19.00.
OBS: Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere, som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Der er kun et begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.
NB! Købte værdibeviser refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. Husk at medbringe det printedede værdibevis på arrangementsdagen. Se hele menuen og alle vinene under "menu" til højre på siden.
Restaurant Frederiks Have, 5 hjerter i Politiken, 2011. Det er luksus til en pris, der er værd at gå efter. Fem huer.
5-retters menu med matchende vine
Aperitif
2013 Cuvée Philipson Blanc, Côtes-du-Rhône fra Guigal
1. ret
Hvide asparges med brændenældebouillon og pocheret æg
Vin: 2012 Ventoux Rouge fra Vidal-Fleury og 2010 Côtes-du-Rhône Rouge fra Vidal-Fleury
2. ret
Crème af kammusling og ramsløg med nye kartofler og radiser
Vin: 2010 Cuvée Philipson Rouge, Côtes-du-Rhône fra Guigal - Philipson Wines 25 års jubilæumsvin og 2007 Cuvée Philipson Rouge, Côtes-du-Rhône fra Guigal
3. ret
Saltet laks med karse og dild
Vin: 2011 Gigondas Domaine des Bosquets og 2012 Châteauneuf-du-Pape Cuvée Deux Soeurs Tour St Michel
4. ret
Tatar af sommerbuk med røget raps og rød syre
Vin: · 2010 Châteauneuf-du-Pape fra Château de Vaudieu og 2010 Châteauneuf-du-Pape fra Château La Nerthe - økologisk
5. ret
Stegt kalvetyksteg fra Himmerland med grillede grønne asparges og spidskål
Vin: 2010 Côte-Rôtie Brune et Blonde fra Guigal
Om restauranten
Frederiks Have er et sted, hvor historien i den grad har sat sit præg. Selve huset er cirka 130 år gammelt, og har siden slutningen af 1800-tallet haft en central betydning for mange forskellige foretagender. Fra 1899 var det primært anvendt som vognmandsforretning, men for godt og vel 70 år siden blev huset i ca. 1938 indviet i restaurationsbranchen.
I kølvandet af Danmarks befrielse efter 2. Verdenskrigs afslutning, havde en gren af modstandsbevægelsen ”Frit Danmark” kontor over restaurantens nuværende lokaler. Gennem tiderne har huset også lagt rum til arbejdere fra Den Kongelige Porcelænsfabrik (i dag Royal Copenhagen Denmark), hvor damerne malede på paptallerkner, som de solgte. Efterfølgende har huset dannet ramme for flere forskellige værtshuse, som f.eks. Villa Caféen og Virginia Bar. Det er således ikke mere end 16 år siden, at Frederiks Have var et værtshus, hvor uddelingen af øretæver og lignende ikke var usædvanligt.
I 1992 optræder restauranten for første gang under navnet 'Frederiks Have'. Det er restauratørparret Annie og Bent Olsen, der giver stedet sit nye navn, og i samme ombæring fik rammerne straks karakter af både varme og hygge. Huset blev således videreført af de nuværende ejere, der glæder sig til at byde velkommen til restauranten.
Frederiks Have er en populær restaurant blandt anmeldere og gæster og er desuden i Michelinguiden med en Bib Gourmand.
Anmeldelser
Det er luksus til en pris, der er værd at gå efter. Fem huer. Politiken, 2011. Læs hele anmeldelsen her.
Hædret i Michelinguiden med en Bib Gourmand
Ekstra information
Philipson Wine
Kokkedal Industripark 10
2980 Kokkedal
70 22 68 88