Halkær Aadal

6 Måltidskasser med Færdigretter fra Halkær Ådal
Værd At Prøve !

Dette er den ultimative guide til måltidskasser med sunde færdigretter fra Halkær Ådal til dig, der gerne vil spise hjemmelavet og stadigvæk have tid til overs til familien og dine kære.


Du kender måske allerede Halkær Ådal fra Løvens Hule. Men hvorfor overhovedet spise måltidskasser med færdigretter? Svaret er simpelt – det er nemt & enkelt og stadigvæk super sundt.

Måske kan du relatere dig til nedenstående scenarie?

Du har travlt alle ugens dage og er lige kommet hjem fra arbejde eller en anden aktivitet, og du vil gerne have lidt fritid til dig selv. Tid som du kan bruge på hygge med familien eller bare til at slappe af helt for dig selv. Men i stedet skal du bruge masser af tid i køkkenet for at tilberede aftensmad.

Hjemmelavet og fra bunden, det er selvfølgelig bedst, sundt og det mest naturlige. Det er jo rigtigt! Det kræver bare masser er din mest dyrebare ressource – nemlig tid.

Så hvorfor ikke videregive den opgave til Halkær Ådal, som med glæde er klar til at tage imod din bestilling.

De laver sunde og hjemmelavede retter med masser af grøntsager og de bedste naturlige råvarer, og så er det helt fra bunden. Samtidig gør de sig umage for at variere måltidskasserne, og netop en af de største udfordringer i køkkenet er jo at skabe fornyelse og ikke bare køre på rutinen.

Derudover leveres måltidskasser med færdigretter helt til døren, og du behøver ikke engang at være hjemme. Lyder det godt? Vi er helt enig med dig.

Tøv ikke med at checke deres 6 måltidskasser ud. Vi går i dybden med måltidskasserne nedenfor, så du kan lære alt, hvad der er behov for at vide om Halkær Ådals måltidskasser, og forhåbentlig vælge netop dén, som passer dig bedst. Lad os sætte i gang!

1. Halkær Kassen

Størstedelen af kunderne i Halkær Ådal siger ”Ja, Tak!” til denne måltidskasse. Med andre ord, så er det favoritten. Hvorfor er den så attraktiv?

Denne måltidskasse består af varierende danske hverdagsretter. Samtidig indeholder den også vores elskede retter fra flere andre køkkener jorden rundt. Dvs. alt fra Hjemmelavede Frikadeller, Oksebryst i Peberrodssauce, Boller i Karry til Spansk Paella og Thai Karry. Man bliver jo allerede sulten bare ved at nævne retternes navne

De traditionelle retter i denne måltidskasse skal ikke forveksles med at være forudsigelige. Retterne indeholder Halkær Ådals signaturen – som bl.a. leger med utraditionelle grøntsager, man normalt ikke finder i netop den ret, og det giver netop det twist, som gør retterne unikke. Desuden lægger Halkær Ådal særligt fokus på variationen.

Selvfølgelig laves retter i Halkær Kassen måltidskasse også kun med sunde råvarer og helt fra bunden. Denne måltidskasse kan bestilles her

2. Pensionist Kassen

Navnet på den næste måltidskasse taler for sig selv - den er kombineret særligt til pensionister.

God smag og god duft - det er vigtige værdier hos Halkær Ådal. Og dette er gjort med kombination af naturlige økologiske råvarer og så vidt muligt fra lokale producenter. Og selvfølgelig hjemmelavet fra bunden.

Mere konkret kan måltidskassen bestå af færdigretter som: Hakkebøf med Bløde Løg, Fiskefrikadeller med Hjemmelavet Remouladesauce og Appelsinbagte Gulerødder til, Jordskokke Suppe med Grovbolle. Og selvfølgelig masser af grøntsager fra sæsonen, som er rige på både vitaminer og smag.

Retterne er tænkt grundigt igennem, så de både er letfordøjelige og tyggevenlige, uden at smagen påvirkes. Retterne byder på fantastiske smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Den aktuelle sammensætning af næste uges retter kan ses her. Måltidskassen kan desuden bestilles her

3. Supplér Selv Kassen

Man kan godt kalde denne måltidskasse med færdigretter helt fleksibel. Det største arbejde er allerede lavet af Halkær Ådal – de sørger for hjemmelavede og velsmagende kødretter – og så er der kun den nemmeste del tilbage, nemlig at lave tilbehøret.

Det er godt for dig, som gerne vil have aftensmaden til at være mere personlig med mulighed for selv at vælge netop det tilbehør som passer dig på dagen så som - pasta, kartofler, salat, m.v.

Du skal ikke være bekymret for at løbe tør for idéer. Men selvfølgelig tager Halkær Ådal endnu et skridt ved at hjælpe med supplerende information til menuen, med gode forslag til hvilket tilbehør, som kan passe til diverse retter og lejligheder. Det er en ekstra service i måltidskasserne, som Halkær Ådal er glade for at levere. Bestil måltidskassen her

Eksempler fra retter indeholdt i Supplér Selv Kassen er bl.a. Italienske Kødboller, Braiseret Gris, Stifádo/ Oksegryde med Løg og Rødvin.

Alt i alt består denne måltidskassen af op til 5 typer af simretter eller lækre kødbolleretter.

Hvad så med portionerne? Portionerne i kassen består af 570 – 630 g, hvilke svarer til mad til 2 personer eller én meget sulten person. Det er muligt selv at vælge om retterne skal levere til 2, 4 eller 6 personer.

Denne måltidskasse skiller sig dermed ud fra de øvrige måltidskasser som leveres i bakker svarende til et fuldt måltid til én person.

4. Vegetar Kassen

Denne måltidskasse er sammensat af nærende vegetariske hjemmelavede færdigretter. Halkær Ådal teamet sætter stor fokus på næringsindholdet, og sørger bl.a. altid for at deres kunder får rigeligt med proteiner gennem deres færdigretter. Faktisk udgør retternes andel af proteiner altid mindst 10% af energiindholdet, og typisk ligger det på 12-15 %.

Denne kasse kan indeholde: Gulerodsdeller med løgsovs , Kartofler og Grøntsager; Misogryde med Kikærter og Langtidsbagt Selleri, Græskarsuppe med Grovbolle, Risotto med Spinat og Mandler.

Som det ses indeholder kassen en god variation af både traditionelle og nytænkende retter. Kvaliteten sikres ved brug af gode råvare. Måltidskassen kan bestilles her

5. Grønt+Fisk Kassen

Denne måltidskasse er tilrettet til dem som elsker både grøntsager og fisk. Dén passer også rigtig fint til dem som ønsker at LÆRE at spise retter med disse to fantastiske ingredienser.

Med denne måltidskasse kommer 5 måltider- som består af 2 fiskeretter og 3 vegetariske retter.

Eksempler på retter i måltidspassen kan være: Grønsagspostej med Spinatsauce, Kartofler og Grønsager, Fiskedeller med Remouladesauce, Kartofler og Appelsinbagte Gulerødder, Quinoadeller med Bulgur i Spicy Tomatsauce og mange andre spændende retter.

Check her for at se næste uges menu eller for nemt at bestille måltidskassen.

6. Grønt+Fisk+Fugl Kassen

Du undrer dig sikkert over, hvordan det overhovedet er muligt at lave så mange varianter af forskellige retter. Men faktisk er der endnu en variant klar til at vælge, nemlig Grønt+Fisk+Fugl Kassen måltidskasse. En kasse med 2 gange fisk, 2 gange fugl og 4 gange vegetariske retter med masser er sunde grøntsager.

Hvad siger du til hjemmelavede retter som Grønsagstærte med Marinerede Rodfrugter, Ingefær Kyllingelår med Bulgur; Fiskedeller med Dillsauce, Kartofler og Appelsinbagte Gulerødder; Hvidfisk i Grøn Urtesauce med Grov Mos og Ærter?

Ingen overraskelse at det faktisk mager dejligt.

Læs mere om det og bestil den her


Den Søde Afslutning

Når du som tålmodig læser har kigget på alle 6 måltidskasser, tænker vi, at du måske sidder tilbage med et ”sødt” spørgsmål: ”Hvad med desserten?” Og svaret er overraskende godt - selvfølgelig er der mulighed for desserter i ALLE måltidskasser. Du kan lære mere om det, når du har besluttet dig for, hvilken måltidskasse som passer netop dig bedst.

Sidst men ikke mindst.

Det er selvfølgelig vigtigt at kende dem som står bag de fantastiske måltidskasser med færdigretter. Hvem er Halkær Ådal?

Som alt andet med Halkær Ådal, så er svaret simpelt og gennemsigtigt. Halkær Ådal består af Kate, Edith og Ilse – som alle er personer med passion for Økologi og god mad! Måltidskasserne består kun af hjemmelavet mad, og så er det lavet fra bunden. Efter at Edith & Kate og Ilsa har fundet hinanden i TV programmet Løvens Hule har det resulteret i flere gode og velsmagende idéer.

Vil du gerne lære mere om Halkær Ådal, så check deres hjemmeside. Der findes meget mere information om måltidskasserne med færdiglavet mad, ugens menu, tips om hvordan man tilpasser sin bestilling af måltidskasser for at opnå dem til en god pris, kontaktinformationer mv. Samtidig har du mulighed for at abonnere på deres nyhedsbrev.


Nu er din tur….

Vi har nu fortalt dig en masse om sunde færdigretter fra Halkær Ådals måltidskasser. Vi er ret sikre på, at de har netop den måltidskasse, som passer dig. Nu mangler du kun den nemmeste del – nemlig at gå til Halkær Ådals hjemmeside og bestille. Hvorfor ikke bare få det gjort allerede i dag?

Og så venter den mest behageligt del af det hele… Velbekomme!

Vil du gerne have dagens tip i din indbakke hver morgen?

Modtag dagens tip og dagens bedste deals til morgenkaffen. Læs mere om vores gratis service her.

Du kan let afmelde dig denne service igen:-)

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide