Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Kroophold med 5-retters menu - for 2

tilbuds-billede
882,-
Ikke aktivt
værdi:
1764,-,-
50%

Deal fra 27/11-2015

Nær Billund: Sdr. Omme Kro

1 overnatning i dejligt dobbeltværelse med velkomstdrink i krostuen, 5 retters menu i restauranten samt morgenbuffet.
Kroen har en god beliggenhed ikke langt fra bl.a. Legoland.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

Værdibeviset gælder straks efter køb og er gyldigt til 18. december. Weekendtillæg. Julegaveidé - kan byttes indtil marts 2016.
 
Se alle Sdr. Omme Kro deals

Yderligere beskrivelse

VELKOMMEN TIL SDR. OMME KRO - NU MED NYE EJERE OG EN GENNEMFØRT FLOT RENOVERING Tag en tur til det jyske og nyd et dejligt ophold på Sdr. Omme Kro. Du får 1 overnatning for 2 personer samt skøn mad for kun kr. 882 (normalpris kr. 1764). Du er velkommen til at købe flere værdibeviser, værdibeviser skal benyttes senest 18/12 2015. I januar 2015 fik Sdr. Omme Kro nyt ejerpar, og siden overtagelsen har Stephanie Schmidt og Torben Hansen formået at give hele stedet et ordenligt ansigtsløft, så du i dag kan nyde et ophold i skønne omgivelser med masser af hygge, god atmosfære, dejlig betjening og ikke mindst med rigtig lækker mad. Tilbuddet indeholder følgende:   • 1 overnatning for 2 personer i dejligt dobbeltværelse • Velkomstdrink i krostuen • 5 retters menu i restauranten • Morgenbuffet • Chek in fra kl 15 • Chek ud inden 10 • Værdi kr. 1764 • Værdibeviser skal benyttes senest 18/12/15 Sdr. Omme Kro ligger i de skønneste omgivelser og har Omme Å lige i den smukke krohave. Et på kroen er et ideelt udgangspunkt for besøg i LEGOLAND®, Givskud Zoo, og Lalandia, men også for en golfferie. Kroen bliver af flere kaldt "En oase på den jyske hede" og det er bestemt et besøg værd. Læs her et udpluk af hvad de tilfredse gæster skriver: • Annette : Netop hjemkommet efter et skønt ophold på den smukke ny-renoverede kro. Værelserne var i top og der blev serveret fantastisk mad i meget smukke lokaler. Vi kan kun anbefale andre at besøge dette skønne sted. Besøgte stedet februar 2015 • Kim : Vi boede på kroen i 2 døgn. Dejligt værelse med udsigt til haven, hvor åen snor sig gennem denne. Dejlig kro mad som blev serveret, dog den første dag bedre end som anden dagen. Vi brugte opholdet til at besøge bl.a. Legoland, Jelling, samt køreture i oplandet. Vi klart anbefale kroen. Vi vender tilbage, da vi endnu mangler at udforske det Midtjyske. Besøgte stedet April 2015 • Bente : Vi har lige haft 2 pragtfulde dage, alt var tip top i orden, fine værelser, godt og pænt anrettet mad og dejlige værter og betjening. Kan anbefales. • Jane : En kæmpe fornøjelse at besøge Sdr. Omme Kro igen efter ombygning. Dejlig mad, dejlige omgivelser, god stemning. Vil lige nævne at min datter er vegetar og det klarede de også til bravour. Ikke sidste gang vi tager turen fra Grindsted :) • Jonuz : Super dejligt weekend ophold, med rigtig sødt personale. Hyggelige værelser og maden var helt suveræn. Ønsker helt sikkert at komme igen en anden gang, og kan 100% anbefales til andre. • Irene : 1000 tak for nogle dejlige dage, det har været så hyggeligt og et mega godt personale :-) • Inge : J eg har hørt meget godt om jeres fantastiske mad og hvor meget I har forandret kroen med lysindfald og udsigt til åen og lækker indretning fra 3 hold af min familie som bor i sdr.omme og er min fødeby. Dejligt at nogle unge mennesker som jer vil kæmpe for den lille by som tidligere har haft et godt ry i restaurations branchen. Held og lykke med fremtiden og det gode arbejde I ligger i det.  

Ekstra information

Hovedgaden 1 7260 Sønder Omme75 34 17 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Ophold med 2-retters og kurbad

Ringkøbing: Hotel Fjordgården

- 1 overnatning i standard dobbeltværelse
- Fri afbenyttelse af kurbad under hele opholdet
- 2-retters middag i restauranten kl. 17.30
- Morgenmad
"Indtil 1. okt. Man. - lør. Stedet får 4.1 af 5 stjerner (1937 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Ophold i arresthus med 4-retters

Ribe: Den Gamle Arrest

Tjek ind til et indbydende ophold på Den Gamle Arrest i Ribe. Opholdet byder på kaffe og kage, 4-retters overraskelsesmenu, skøn morgenmad og 1 eller 2 overnatninger i en celle.
" Indtil 15. maj. 2025. Weekend- og sæsontillæg. Pris gælder 1 nat. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

3 dages ophold med 3-retters og vinmenu

Skagen: Plesners Badehotel

- 2 overnatninger i et charmerende dobbeltværelse
- Entrebillet til motormuseet Maskinrummet og velkomstdrink
- 3-retters middag afstemt efter årstiden med vinmenu
- Plesners overdådige morgenbuffet med egne specialiteter begge dage
"Til d. 15. dec. 2024. Undtagne perioder. Weekendtillæg.
4.3 af 5 stjerner (407 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide