1 times valgfri behandling

tilbuds-billede
297,-
Gå til tilbud
værdi:
595,-,-
50%

Deal fra 2/12-2019

Grenaa eller Ebeltoft: Be Well Klinik

Vælg mellem 6 forskellige behandlinger; aromaterapi massage, fysiurgisk massage, kombinationsbehandling, nakke og skuldre, sportsmassage og terapi eller velværemassage.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har ingen udløbsdato. . . .
 
Se alle be well klinik deals

Yderligere beskrivelse

Få ##65% ::50% %% rabat på 1 times valgfri behandling hos Be Well Klinik. Du har mulighed for at vælge ml. flere forskellige slags (se nedenstående) og du betaler kun kr. ##208::297%%,- mod normalprisen på kr. 595,- Klinikkerne har gennem  mere end 10 år haft fokus på, at udbrede kendskabet til værktøjer, som kan skabe sundere hjem og sundere arbejdspladser med mindre stress, færre spændinger og mere overskud til alle. Vi sørger altid for, at have de bedste og nyeste behandlinger, der kan give dig en bedre hverdag. Lige nu vil vi gerne tilbyde DIG ##65% ::50% %% rabat på 1 valgfri behandling (vælg ml. nedenstående). Du betaler kun kr. ##208::297%%,- (normalpris kr. 595,-) • Aromaterapi massage: Massøren vælger en æterisk olie, som modsvarer din krop og dit humør lige nu. Der blandes din helt personlige massageolie. Derefter følger en massage med flydende strøg, som er afspændende for krop og sind. Massagen kan give en oplevelse af ro og total velvære. Denne kan blive stærkt vanedannende. • Fysiurgisk massage: En klassisk del- eller helkropsmassage, som tager udgangspunkt i ømme og trætte muskler. Der arbejdes dybt og løsnes op i muskulaturen. Dette øger blodcirkulationen, så muskelvævet får tilført nyt ilt og affaldsstofferne transporteres væk. Massagen kan virke forebyggende, smertelindrende, afstressende samt øger blodcirkulationen. • Kombinationsbehandling: En behandling, som sammensættes specielt ud fra dit behov og kan bestå af forskellige behandlingsmåder og teknikker. • Nakke og skuldre: Oplev en massage med særlig fokus på nakke og skuldre samt lænd og afhjælp muskelstress og spændinger. Dyb massage og behandling af nakke, skuldre og lænd som løsner op og øger velværen i kroppen. De skønneste minutter du længe har oplevet. • Sportsmassage og terapi: En massage, som er tilpasset de muskelgrupper, som er under særlig belastning i relation til den sport du udøver eller dit job. Bruger du kroppen meget under sport eller i dit job og har du pådraget dig en skade, som løberknæ, springerknæ, golfalbue, tennisalbue, skinnebensbetændelse, achilleseneoverbelastning, museskade, forstrækninger, forstuvninger, håndled, albue, ankel- og skulderproblemer, anbefaler vi en sportsskadeterapibehandling, hvor du samtidig får en dyb sportsmassage evtl. kombineret med tips og råd om forebyggelse. Her tilbydes en naturlig måde at komme på toppen igen i en fart. • Velværemassage: En del- eller helkropsmassage med flydende strøg og med afspændende karakter. Massagen kan virke lindrende og afstressende, så du efterfølgende oplever en tilstand af ro og velvære i din krop. Når du trænger til at komme ned i puls. Behandlingen kan udføres på klinikken: • Be Well Klinik, Jernbanegade 22 G, 8400 Ebeltoft Book en aftale med Birgit på mobil 40 31 42 33 eller mail til klinikken@sport.dk Husk at du kan booke direkte via vores online booking HER  

Ekstra information

Jernbanegade 22 G 8400 Ebeltoft40 31 42 33

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
800,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters dybdegående massage

Fisketorvet: Divine Sports Yoga Massage

- 60 min. massage af ryg, lænd, hofte, numse & mave
- 60 min. massage af ansigt, nakke, skuldre, arme, fingre og hovedbunden
- 60 min. luksuriøs fod- og benmassage, inkl. knæ
" Indtil 31. aug. Man. - søn. kl. 11-19." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 135,-
værdi:
270,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

½ times baby zoneterapi

Ålsgårde, v. Helsingør: Zone10.

Behandlingen foregår ved tryk, tilpasset barnets følsomhed, på under- og overside af fødderne.
Styrker immunforsvaret og giver et skub til de ramte dele af kroppen.
"Værdibeviset kan bruges straks efter køb og 2 mdr. frem. . . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 100,-
værdi:
200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 30 minutters fysiurgisk massage

Næstved: Næstved massage

Du behøver ikke fejle noget for at få massage, mange får massage blot for at forkæle sig selv på en dejlig afslappende måde.
Kan også afhjælpe gener som bl.a. muskel- og ledsmerter og stress.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. Over 250 har købt. . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide