Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times kombinationsbehandling

tilbuds-billede
300,-
Ikke aktivt
værdi:
600,-,-
50%

Deal fra 4/8-2015

Aarhus: clauserik.dk4

Med dette tilbud kan du glæde dig til at få en kombinationsbehandling, hvor du bl.a. kan nyde godt af massage, akupressur, zoneterapi, stræk, ledfrigørelse og frigørelse af åndedrættet m.m.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder hele 2015. Julegaveidé - kan byttes indtil marts 2016.
 
Se alle clauserik.dk deals

Yderligere beskrivelse

Hos ClauSerik.dk i Aarhus kan du lige nu få 50% rabat på 1 times kombinationsbehandling. Betal kun kr. 300,- mod normalprisen på kr. 600,- Jeg er født i 1964 og har siden 2008 arbejdet med behandling på fuld tid, med en enkelt afbrydelse. En behandling indeholder dele af det jeg har i min "værktøjskasse", det som jeg har samlet op og lært på de forskellige uddannelser og kurser jeg har deltaget i, i årenes løb. Det kan være en kombination af massage, akupressur, zoneterapi, stræk, ledfrigørelse og frigørelse af åndedrættet etc. Endvidere bruger jeg ret ofte LifeWave akupunktur plastre i mine behandlinger. Med dem har jeg en ret god erfaring med div. smertetilstande, det være sig kroniske som akutte, søvnløshed, modløshed, energimangel, fibromyalgi, piskesmæld, strækmærker og meget meget andet. Lige nu kan jeg tilbyde 50% rabat på 1 times kombinationsbehandling. Du betaler kun kr. 300,- mod normalprisen på kr. 600,- Kroppen siger det hele: Kroppen er et vidnesbyrd om det liv der er levet og kan fortælle historier om stor smerte, sorg, tilbageholdt vrede, angst etc. Det er kroppen der må lide konsekvenserne af det liv vi vælger at leve. Konsekvenser der sidder som spændinger og blokeringer i kroppen. At blive bevæget og rørt er en metafor for at også følelser bliver involveret. Vi bevæger og rører - og livet vender tilbage, når følelser forløses og frit kan flyde igennem kroppen. Livet - indtryk, oplevelser og følelser skal egentlig blot passere igennem os. Som små børn gøres dette, vi mærker, udtrykker og giver slip for at skabe plads til noget nyt. Men nogle oplevelser kan være så voldsomme eller være af en sådan karakter, at kroppen ikke er i stand til at processere dem og lade dem passere igennem og det lagres istedet i en underliggende energistrøm. Hvis energien ikke bliver forløst, kan den manifestere sig som blokeringer i kroppen og begrænse livets energi i at flyde – og derved skabe grobund for fysiske og psykiske lidelser. Hos mig får du en behandling, der giver dig en følelse af fantastisk velvære, både fysisk og psykisk, samt en basal kropsbevidsthed, som skærper din tilstedeværelse og øger din livsglæde.  Bemærk: • Værdibeviset udløber 31/12/2015 Kontaktoplysninger: • 61 41 33 55 • clauserik@live.dk  

Ekstra information

Mejlgade 28, 1 8000 Århus C61 41 33 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 570,-
værdi:
950,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 behandling

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Tilbuddet er gældende til en 3- i-1 behandling med zoneterapi, øreakupunktur og skulder/nakke massage med varighed af 1,5 time.
"Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 2 timers kombinationsbehandling

Amager: Body Cares

Klinikken byder på både Massage, Zoneterapi, Akupunktur og Akupressur. Du får muligheden for at kombinere din behandling sammen med en fag-lært, for at du er sikret behandlingen er tilpasset dine ønsker og behov.
"Udløber ikke p.t. Over 200 har købt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 behandling

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Glæd dig til skulder- og nakkemassage, ansigts- og hårbundsmassage samt fodmassage.
"P.t. ingen udløbsdato. Telefonisk tidsbestilling. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide