Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times kombinationsbehandling

tilbuds-billede
300,-
Ikke aktivt
værdi:
600,-,-
50%

Deal fra 4/8-2015

Aarhus: clauserik.dk4

Med dette tilbud kan du glæde dig til at få en kombinationsbehandling, hvor du bl.a. kan nyde godt af massage, akupressur, zoneterapi, stræk, ledfrigørelse og frigørelse af åndedrættet m.m.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder hele 2015. Julegaveidé - kan byttes indtil marts 2016.
 
Se alle clauserik.dk deals

Yderligere beskrivelse

Hos ClauSerik.dk i Aarhus kan du lige nu få 50% rabat på 1 times kombinationsbehandling. Betal kun kr. 300,- mod normalprisen på kr. 600,- Jeg er født i 1964 og har siden 2008 arbejdet med behandling på fuld tid, med en enkelt afbrydelse. En behandling indeholder dele af det jeg har i min "værktøjskasse", det som jeg har samlet op og lært på de forskellige uddannelser og kurser jeg har deltaget i, i årenes løb. Det kan være en kombination af massage, akupressur, zoneterapi, stræk, ledfrigørelse og frigørelse af åndedrættet etc. Endvidere bruger jeg ret ofte LifeWave akupunktur plastre i mine behandlinger. Med dem har jeg en ret god erfaring med div. smertetilstande, det være sig kroniske som akutte, søvnløshed, modløshed, energimangel, fibromyalgi, piskesmæld, strækmærker og meget meget andet. Lige nu kan jeg tilbyde 50% rabat på 1 times kombinationsbehandling. Du betaler kun kr. 300,- mod normalprisen på kr. 600,- Kroppen siger det hele: Kroppen er et vidnesbyrd om det liv der er levet og kan fortælle historier om stor smerte, sorg, tilbageholdt vrede, angst etc. Det er kroppen der må lide konsekvenserne af det liv vi vælger at leve. Konsekvenser der sidder som spændinger og blokeringer i kroppen. At blive bevæget og rørt er en metafor for at også følelser bliver involveret. Vi bevæger og rører - og livet vender tilbage, når følelser forløses og frit kan flyde igennem kroppen. Livet - indtryk, oplevelser og følelser skal egentlig blot passere igennem os. Som små børn gøres dette, vi mærker, udtrykker og giver slip for at skabe plads til noget nyt. Men nogle oplevelser kan være så voldsomme eller være af en sådan karakter, at kroppen ikke er i stand til at processere dem og lade dem passere igennem og det lagres istedet i en underliggende energistrøm. Hvis energien ikke bliver forløst, kan den manifestere sig som blokeringer i kroppen og begrænse livets energi i at flyde – og derved skabe grobund for fysiske og psykiske lidelser. Hos mig får du en behandling, der giver dig en følelse af fantastisk velvære, både fysisk og psykisk, samt en basal kropsbevidsthed, som skærper din tilstedeværelse og øger din livsglæde.  Bemærk: • Værdibeviset udløber 31/12/2015 Kontaktoplysninger: • 61 41 33 55 • clauserik@live.dk  

Ekstra information

Mejlgade 28, 1 8000 Århus C61 41 33 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
800,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 behandling

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Tilbuddet er gældende til en 3- i-1 behandling med zoneterapi, øreakupunktur og skulder/nakke massage med varighed af 1,5 time.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 285,-
værdi:
390,-
rabat 27%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kombinationsbehandling af 4 behandlingstyper

Randers: Færgemanns Kropsterapi

Vælg mellem Fysiurgisk massage, Kranio Sakral Terapi, Bindevævsmassage og Organmassage. Du sammensætter din behandling med den faglærte. Behandlingerne supplerer hinanden og giver mulighed for at behandle flere områder.
"Pt. ingen udløbsdato. . . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 210,-
værdi:
350,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters zoneterapi og øreakupunktur til børn

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.
" Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide