Gavekort til brug i kjolebutik

tilbuds-billede
650,-
Gå til tilbud
værdi:
1000,-,-
35%

Deal fra 7/12-2017

Aarhus: La Princessa

Gavekortet har en værdi på 1000,- og kan bruges på specielle og unikke selskabskjoler og brudekjoler samt et bredt sortiment af forskellige smykker, sjaler og tasker.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . . . Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle La Princessa deals

Yderligere beskrivelse

Hos selskabskjole-forretningen La Princessa i Aarhus, kan du pt. spare ##50% ::35% %% på et gavekort som du kan benytte i butikken. Gavekortet har en værdi af kr. 1000,- men du får det til kun kr. ##500::650%%,- Hos La Princessa har du mulighed for, at blive klædt smukt på fra top til tå, i det helt perfekte galla-outfit. La Princessa åbnede i 1999 og befinder sig i den ældre og charmerende bydel i Aarhus – Latinerkvarteret. Vores kjoler egner sig til både galla, bryllup og andre store begivenheder, så i butikken finder du en stor samling af specielle og unikke selskabskjoler, samt brudekjoler. Derudover har vi også et bredt sortiment af forskellige smykker, sjaler og tasker i butikken, så det hele kommer til at passe perfekt sammen. Hos La Princessa lægger vi stor vægt på kundeservice, derfor er det vigtigt for os at du bliver kyndigt vejledt og hjulpet godt på vej mod den helt rigtige kjole og det helt rigtige tilbehør. I butikken tilbyder vi at tilpasse din kjole, så den kommer til at sidde som en drøm på dig. Vi laver alt inden for omforandring, tilpasning og reparationer, så længde, størrelse mm. ikke bliver et problem, når du finder din drømmekjole. Vi lægger stor vægt på en sublim kundeservice, så når du kommer ind i butikken kan du få al den hjælp, du har brug for – ellers er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder pt. ##50% ::35% %% rabat på et gavekort som du kan benytte i butikken. Gavekortet har en værdi af kr. 1000,- men du får det til kun kr. ##500::650%%,- Bemærk: • Gavekortet kan ikke bruges på i forvejen nedsatte varer • Gavekortet / værdibeviset skal medbringes printet ud til butikken Åbningstider: • Mandag-Torsdag: 11.00-17.30 • Fredag: 11.00-18.00 • Lørdag: 10.30-15.00  

Ekstra information

Studsgade 1 8000 Århus C86 12 61 92

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 195,-
værdi:
300,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gavekort til herre modetøj

Næstved: Finkstore

Gavekortet har en værdi på 300 kr. og kan bruges på noget af det smarteste, lækreste og mest trendy modetøj til herrer og fyre. I butikken finder du det modetøj som gør dig klassisk, cool eller sofistikeret.
"Værdibeviset gælder straks efter køb og det udløber ikke. . . . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Gratis blækpatron + gratis støvsugerpose

inkClub: Første produkt er gratis

Dette tilbud er en god chance for helt gratis at afprøve inkClubs eget mærke inden for blækpatroner og støvsugerposer. Hvis du er tilfreds, kan du spare mange penge fremover i stedet for at købe originalerne.
"Levering: 39,- Tilbuddet gælder for de fleste printere og støvsugere, én gang pr. kunde og pr. varetype. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 198,-
værdi:
498,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Halskæde med perlevedhæng

Med Swarovski-krystaller

Smuk halskæde med hvidguldsbelagt vedhæng isat en ferskvandsperle og talrige krystaller fra Swarovski.
Fås med sort, hvid eller bronzefarvet ferskvandsperle.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide