Gavekort til herre modetøj

tilbuds-billede
195,-
Gå til tilbud
værdi:
300,-,-
35%

Deal fra 31/1-2024

Næstved: Finkstore

Gavekortet har en værdi på 300 kr. og kan bruges på noget af det smarteste, lækreste og mest trendy modetøj til herrer og fyre. I butikken finder du det modetøj som gør dig klassisk, cool eller sofistikeret.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb og det udløber ikke. . . . Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Finkstore deals

Yderligere beskrivelse

Hos herretøjsforretningen Finkstore i Næstved, kan du pt. spare ##50% ::35% %% på et gavekort som du kan benytte i butikken. Gavekortet har en værdi af kr. 300,- men du får det til kun kr. ##150::195%%,- I Finkstore finder du noget af det smarteste, lækreste og mest trendy modetøj til herrer og fyre. Fælles for mange af vores brands er, at de er af høj kvalitet og vi lægger stor vægt på, at være din modebutik, hvor du kan finde nogle af sæsonens bedste og mest nyskabende produkter. - Kort sagt, så er vi er topmoderne, men samtidig meget klassiske. Vi har altid gode basisprodukter, som skaber et solidt fundament for netop din personlige garderobe. Er du klassisk, cool eller sofistikeret ? I Finkstore finder du det modetøj som gør dig klassisk, cool eller sofistikeret. Vi er altid på udkig efter nye tendenser og trends som fylder i modeverdenen. Finkstore har altid noget, som du kan tilføje til din personlige garderobeeller som du kan lade dig inspirere af. Vi har alt fra jeans, t-shirts, sweaters, strik, undertøj, sko, tasker, punge, bælter, bukser, skjorter og mange andre lækre produkter, alt i høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Skandinavisk kvalitet er vores byggesten! Vi bestræber os på, at have et stort udvalg i de mange skandinaviske og danske kvalitetsmærker som f.eks. Arrogant Artists, Won Hundred, A Question Of, WoodBird, SUIT, Royal Republiq og Métropes de Même. Vi går meget op i innovation og nytænkning og vores byggesten ligger i skandinavien, men vores inspiration fra hele verden. Vi elsker nye tendendser og trends og derfor er vi altid hurtige når der dukker noget nyt og spændende op i modebranchen. Fysisk butik i hjertet af Næstved by! Du kan altid komme ned i vores butik i hjertet af vores dejlige by og få gode tips og vejledning til din garderobe. Vi er altid klar til, at give dig en hånd til at finde de styles som passer bedst til dig. Køb gavekortet med det samme - det har en værdi af kr. 300,- men du får det til kun kr. ##150::195%%,- og derved sparer du hele ##50% ::35% %%. Bemærk: • Gavekortet kan ikke benyttes til i forvejen nedsatte varer Vi glæder os til at se dig i butikken og hjælpe dig med at finde det som lige passer til dig.  

Ekstra information

Ringstedvej 11 4700 Næstved20 91 18 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Gratis blækpatron + gratis støvsugerpose

inkClub: Første produkt er gratis

Dette tilbud er en god chance for helt gratis at afprøve inkClubs eget mærke inden for blækpatroner og støvsugerposer. Hvis du er tilfreds, kan du spare mange penge fremover i stedet for at købe originalerne.
"Levering: 39,- Tilbuddet gælder for de fleste printere og støvsugere, én gang pr. kunde og pr. varetype. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
350,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Polotrøje i bomuld

Fås i fem stilrene basisfarver

U.S. Polo Assn., det officielle tøjmærke for United States Polo Association (USPA), har en global tilstedeværelse og tilbyder kvalitetstøj i 190 lande verden over. Brandet hylder polosportens autenticitet og amerikanske arv i et klassisk design tilpasset hverdagsstrabadser.
"Levering: 35,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
498,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 5 T-shirts

Fra Russel Basis

T-shirtsene er 100% ren bomuld med forstærket rund hals, slim fit og lidt ekstra længde. Vælg mellem hvid, sort, navy og grå.
"Gratis levering. Over 700 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide