Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3 sessioner mod eksamensangst

tilbuds-billede
750,-
Ikke aktivt
værdi:
1800,-,-
58%

Deal fra 26/11-2015

Frederiksberg: FRIIS - livsstil & trivsel

3 x 1 times sessioner er designet til at skabe en positiv forandring i den studerendes tankemønster, som kan hjælpe dem med at fokusere på succes i stedet for angsten for fiasko og andre negative tanker.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. Julegaveidé - kan byttes indtil marts 2016.
 
Se alle FRIIS - livsstil & trivsel deals

Yderligere beskrivelse

Få 58% rabat på 3 x 1 times hypnoterapi for eksamens-stress hos FRIIS - livsstil & trivsel. Betal kun kr. 750,- (normalpris kr. 1800,-) Forløbet kører over 3 uger, enten som enkel-sessioner eller hold. 3 x 1 times sessioner er designet til at skabe en positiv forandring i den studerendes mindset/tankemønster, at give den studerende mind management-værktøjer og livsværktøjer, som kan hjælpe dem med at fokusere på succes i stedet for angsten for fiasko og andre negative tanker. Målet er at give den studerende simple strategier og teknikker, som de kan bruge til at kontrollere deres stress/angst omkring og yde deres bedste. Alt det kan føre til bedre faglige resultater og langt større trivsel i privat- og studielivet. Det her program er ikke en kortsigtet løsning. Den studerende kan nemt fremover bringe sig i en rolig og afslappet tilstand i ellers stressede eller vigtige situationer, således at han/hun får lettere ved at yde top-præstationer og leve op til egne og andres forventninger. Programmet inkluderer også en lydfil, som den studerende skal lytte til på daglig basis, som vil styrke og underbygge ro og indre balance og hjælpe til at slippe den stress, der bygges op dag til dag. Fakta om studerende og eksamens stress: • Teenagers og studerende er under stigende studie-, trivsel- og eksamens pres. • Det er almindeligt for studerende at have fokus på deres svagheder fremfor deres talenter og styrke, og unge mennesker kan nemt miste troen på sig selv eller miste motivationen ved negativ kritik. • Uanset om den unge går i skole, på universitet eller anden form for uddannelse kan det være en meget stressende tid i deres liv. Mange står overfor bekymringerne om frygt for fiasko og nederlag eller ikke at være i stand til at huske, hvad de har lært og bruge den viden på de forventet tidspunkter. • Mange kæmper unødigt op til eksamener med deres koncentration og indlæring pga af manglende selvtillid og øget stress. • For nogle er det ikke kun angsten eller nerverne på selve eksamensdagen – men allerede flere uger eller måneder inden eksamen. Selv om de er sikre i deres pensum og emner de skal testes i, vil deres “nerver” være skyld i at de ofte skuffer sig selv på dagen og yder under evne. • En vis mængde af spændthed og nervøsitet er både naturligt og forventet, men for nogle studerende opleves det frygtindgydende og meget ødelæggende. MEN – dem der oplever netop det, kan lære at kontrollere deres angst, styrke deres selvtillid og føle sig tryg i eksamens situationer. Det er helt almindeligt at have angst og føle stort pres omkring eksamner og vigtige øjeblikke. Men det betyder jo ikke at vi skal acceptere det, som det er! For det kan nemt forbedres!

Ekstra information

Dronning Olgas Vej 43, 2. sal, baghuset 2000 Frederiksberg60 18 03 60

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
415,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smagning hos Bagsværd Lakrids

Bagsværd: Bagsværd Lakrids

Boblende kar med lakrids, den intense duft og ikke mindst en smagning, der overgår din vildeste fantasi. Her skydes det nye år ind med en guldbillet til alt, hvad hjertet begærer af luksuriøst gourmet-minismørrebrød rost i Berlingske, cupcakes, te og ikke mindst lakrids.
" Udvalgte dage i jun. - jul." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
1190,-
rabat 92%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fotosession

Nær Hadsten: Jonas F

- 60 min. fotosession og 1 digitalt billede (99 kr.)
- 60 min. fotosession og 1 printet billede - 18 x 24 cm (279 kr.)
- LinkedIn/Profilbillede (149 kr.)
"Indtil 27. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
60,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Skjaldefestival

Odense: Jernalderlandsbyen Odins Odense

Jernalderlandsbyen giver med sine rekonstruerede huse og smukke omgivelser de mest fantastiske rammer for en lille og intim festival, hvor der er ro og tid til at høre og se de forskellige indslag.
"20. juli. Prisen er for en børnebillet." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide