Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Voks af underben

tilbuds-billede
150,-
Ikke aktivt
værdi:
300,-,-
50%

Deal fra 19/8-2016

Aarhus: Århus Fiskespa & Divine Spa

Med dette tilbud kan du forkæle dig selv med en omgang voksning af underbenene. Hårvæksten bliver efterfølgende finere og færre, uden de stikkende og grove hår, som opleves ved barbering.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato.
 
Se alle Århus Fiskespa deals

Yderligere beskrivelse

Hos Århus Fiskespa kan du pt. spare 50% rabat på voks af underben. Du betaler kun kr. 150,- mod normalprisen på kr. 300,- Hos Aarhus Fiskespa går vi højt op i de faktorer, der gør voksbehandlinger succesfulde. Ved voksbehandlinger er det vigtigt at hårene "hives" ud og ikke knækker, ved brug af den rigtige voks til de forskellige hudområder. Hygiejne er noget vi går højt op i og alle voksbehandlinger afsluttes med påførelse af en god lotion, der "dulmer" huden og gør at hårene ikke vokser så hurtigt ud igen. Idet håret vokser i 3 forskellige faser, er hårfjerning med voks noget, som kræver regelmæssig behandling med 3-5 ugers mellemrum, men imellem voksningerne kan du nyde, at du slipper for at hive skraberen frem hele tiden (det er vigtigt ikke at gøre dette). Hårvæksten bliver efterfølgende finere og færre, uden de stikkende og grove hår, som opleves ved barbering. Hvis man skal prøve voksbehandling for første gang, skal man vide, at det kan føles ubehageligt at få hevet voks-strippen af. Dette aftager efter de første par gange. Hos os bruger vi Lycon voks, som er fremstillet til følsom hud. Før voksbehandling: Du må ikke have brugt en skraber indenfor 3 uger, før du skal vokses. Når du skal vokses, anbefaler vi, at dine hår er minimum ½ - 1 cm. lange. Er hårene længere end dette anbefaler vi, at du klipper eller trimmer dem ellers gør det ondt, hvis hårene er for lange. Efter voksbehandling: Efter behandlingen kan huden være en smule rød og have små røde prikker, hvor der har siddet hår. Dette er normalt og forsvinder indenfor 1 dags tid. Fordi huden er sart anbefaler vi, at du ikke tager solarium, svømmehal eller laver aktiviteter, der får sveden frem på panden. Det er desuden rart for mange ikke at have stramtsiddende tøj på nogle timer efter voksbehandling på kroppen. Bemærk: Vi anbefaler at du ikke får voksbehandling, hvis du har diabetes, frisk arvæv, eksem, store modermærker, senitiv eller solskoldet hud. Ta' en pause fra hverdagen og plej dig selv hos Aarhus Fiskespa. NB: Tidsbestilling påkrævet Book din tid HER Tidspunkter for voksbehandlinger: • Mandag og tirsdag: 11-17 • Onsdag: 10-17.30 • Torsdag og fredag: 10-17.30  

Ekstra information

Tordenskjoldsgade 60 8200 Århus N40 24 70 90

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 550,-
værdi:
1100,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters helkropsfiskespa og massage

Aarhus: Aarhus Fiskespa

Lad doktorfiskene nippe de døde hudceller af kroppen med et blødgørende fiskespabad i tre kvarter. Massagen er wellness, hvor hele kroppen arbejdes igennem, med henblik på at øge cirkulationen og give en dyb afslapning - massagen er også tre kvarter.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. . . Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 580,-
værdi:
1100,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times mixmassage og 1 times fiskespa

Aarhus: Aarhus Fiskespa

Mixmassage består af en blanding af kopmassage, klassisk velværemassage og varmstensmassage. Denne massage afhjælper både stress og spændinger og blokeringer i kroppen.
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters helkropsmassage

Aarhus N: Aarhus Fiskespa

Forkæl dig selv, eller en du holder af med 60 minutters forkælende helkropsmassage. Helkropsmassagen indeholder massage af ryggen, nakke, skulderne, armene, benene og efter ønske kan hovedbunden, ansigtet og øreflipperne også masseres.
"Tidsbestilling er påkrævet." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide