Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters zoneterapi

tilbuds-billede
200,-
Ikke aktivt
værdi:
400,-,-
50%

Deal fra 23/2-2016

Vester Skerninge: Hundstrup Zoneterapi

Alle zoner på dine fødder gennemgås hver gang omhyggeligt for ubalancer. Afhængigt af din tilstand udarbejdes en behandlingsstrategi, som løbende evalueres og ændres i takt med, hvordan du har det.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Hundstrup Zoneterapi deals

Yderligere beskrivelse

Hos Hundstrup Zoneterapi kan du lige nu spare kr. 200,- for 60 min. zoneterapi. Normalpris kr. 400,- men du betaler kun kr. 200,- Med zoneterapi vælger du en vej til et bedre liv og helbred. Zoneterapi er en meget gammel behandlingsform, som er blevet ”genopdaget” i starten af det 20. århundrede. Behandlingen er holistisk, dvs at vi som terapeuter opfatter kroppen som et dynamisk og integreret hele og ikke blot som en samling organer og væv, der kan behandles særskilt. En diagnose er altså ikke så væsentligt, da vi behandler mennesker og ikke blot symptomer. På og under fødderne har vi et fuldstændigt kort over hele kroppen. Hver del af kroppen er repræsenteret af en bestemt zone, og hvis der er ubalancer i kroppen, vil det afspejle sig i pågældende zone – enten som ømhed eller som vævs- og hudforandringer. Når vi behandler zonerne med forskellige trykkombinationer, vil det virke tilbage med en normaliserende og stabiliserende effekt på det berørte område i kroppen. Alle mennesker i alle aldre kan have gavn af zoneterapi – både som sygdomsbehandling og som forebyggende og velværegivende behandling. Selve behandlingen foregår, medens du ligger behageligt og afslappet på en briks. Alle zoner på dine fødder – svarende til hele din krop – gennemgås hver gang omhyggeligt for eventuelle ubalancer. Afhængigt af din tilstand udarbejdes en behandlingsstrategi, som løbende evalueres og ændres i takt med, hvordan du har det.  Det er umuligt på forhånd at sige, hvor mange behandlinger, der skal til. Det afhænger fuldstændigt af problemets art og varighed. Om mig: Jeg er oprindeligt uddannet som sygeplejerske i 1978 og har gennem 35 år arbejdet med mange forskellige områder af sygeplejen. I 1998 blev jeg færdig som FDZ-zoneterapeut fra zoneterapeutskolen i Tommerup. (Skolen er senere flyttet til Odense) I 2006 blev jeg RAB-behandler, dvs registreret alternativ behandler. Det indebærer bla. at jeg skal opfylde bestemte krav til kontinuerlig efteruddannelse, etik, indretning af klinik, journalføring, krav til grunduddannelsen, etc. Du kan gå ind på FDZ´s hjemmeside og læse mere. Pr. 1. januar 2014 valgte jeg at blive fuldtidszoneterapeut. Jeg brænder for mit fag og vil gøre alt, hvad der står i min magt for at du kan få det bedre. Åbningstider: Jeg holder åben på alle hverdage. Jeg er meget fleksibel med hensyn til arbejdstider og vi kan sagtens finde en tid, aften eller i weekenden, hvis det passer bedst ind i dit kram. Træffes bedst mellem 8.00 - 9.00, men du kan altid ringe og indtale besked på telefonsvareren. Tlf.: 62 24 12 38    

Ekstra information

Åbyvej 20 5762 Vester Skerninge62 24 12 38

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 269,-
værdi:
600,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 min. akupressurmassage og 30 min. zoneterapi

Østerbro: Central Klinik

I vores rolige oase, af kinesisk velvære kan du lægge dig til rette på briksen og nyde en blid og effektiv behandling, som løsner op for spændinger og sikrer komplet afslapning i både krop og sind.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 360,-
værdi:
600,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters blandet massageform

Faaborg og Odense: MVH Massage

Med dette dejlige tilbud får du 1½ times kropsbehandling, som indeholder kropsmassage, ansigtsmassage, zoneterapi og strækøvelser.
" Ingen udløbsdato, men anbefales anvendt inden 3 mdr. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øreakunpunktur, massage eller zoneterapi

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Alle behandlingerne varer ca. 1 time. Vælg mellem:
- Zoneterapi med journalskrivning (240,-)
- Zoneterapi og skulder/nakkemassage (300,-)
- Zoneterapi og øreakupunktur (300,-)
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide