Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2 spraytan behandlinger

tilbuds-billede
250,-
Ikke aktivt
værdi:
500,-,-
50%

Deal fra 21/4-2017

Nørresundby: Afrodite Hudpleje

Med spraytan kan du få en flot, sund kulør når du ønsker det, på en effektiv og hurtig måde, hvor du så også er fri for de farlige stråler fra et solarium.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato, men det anbefales at bruge det inden 3 måneder. .
 
Se alle Afrodite Hudpleje deals

Yderligere beskrivelse

FÅ EN FLOT KULØR MED SPRAYTAN - HELE ÅRET Hos Afrodite Hudpleje i Nørresundby får du lige nu halv pris på 2 spraytan behandlinger, og din pris er kun kr. 250 (normalpris kr. 500). Bemærk, max 1 værdibevis gældende til 2 behandlinger pr. person. Med Sraytan kan du få en flot, sund kulør når du ønsker det, på en effektiv og hurtig måde, hvor du så også er fri for de farlige stråler fra et solarium. Forbered dig for de bedste resultater: Afrodite Hudpleje anbefaler kropspeeling dagen før da det vil give en mere jævn farve Brug ikke creme og deo samme dag som behandling Hav løst siddende mørkt tøj på Dyrk ikke sport eller anden form for aktivitet der vil fremkalde sved, som det kan give skjolder. Læs her et udpluk af hvad kunder skriver på Afrodites Hudpleje FB side: J. F : Kunne ikke finde på at gå andre steder hen Christina S :Har fået flere forskellige ansigtsbehandlinger, ordnet negle, hænder, ordnet bryn og vipper. Annette har altid fået, det til at passe godt til mit ansigt og så er hun jo bare super sød og skøn. Tak for en altid fantastisk behandling. Lilian : Altid super god service. Marlene B : Jeg er kommet ved Afrodite igennem 12 år, nu i nye dejlige lokaler - FANTASTISK sted og betjening! Kort om Afrodite Hudpleje Afrodite Hudpleje åbnede dørene første gang marts 1996. Hos Afrodite vil du blive budt velkommen af indehaver Annette Hafstrøm som bevidst har valgt at arbejde alene på klinikken. Så det vil være din sikkerhed for at få behandling i rolige , afslappede omgivelser hvor vi kommer tæt på hinanden. Annette er løbende på kursus og efteruddannelse i ind og udland for altid at holde sig opdateret på, hvad der rør sig inden for hudpleje. Annette har specialiseret sig inden for ansigtsbehandlinger med fokus på acne, linier ,slaphud, sart hud, pigmentpletter, men du er i professionelle hænder, uanset hvilken behandlingstype, du vælger. Benyt dig af tilbuddet og bestil tid hos Afrodite Hudpleje via online booking HER , eller på tlf: 98 17 84 01

Ekstra information

Vestergade 16 9400 Nørresundby98 17 84 01

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
475,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Opstrammende behandling

Vodskov: Salon Ann

- R7 - fuld behandling - 1 time og 30 min. (449,-)
- R7 - mave eller ryg eller arme eller balder eller lår - 45 min. (299,-)
- R7 - ansigt - 45 min. (229,-)
" Indtil d. 13. jul. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 445,-
værdi:
999,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters kollagenansigtsbehandling

Indre By: Eva's Beauty & Wellness

Behandlingen starter med en analyse af din hud, så du får den bedste behandling. Herefter følger afrens, peeling og en speciel dybdegående damprens. Derudover får du en speciel opstrammende kollagenampul, ansigtsmassage og meget mere.
"Indtil 31. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 49,-
værdi:
149,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vortepen

Omtrent 20 behandlinger

Fjerner både vorter på hænder, albuer, og knæ, samt de super stædige fodvorter. Indholdet i pennen er blandt andet myresyre, og den fjerner vorter ved at lade syren udtørre vorten, så den til sidst faktisk falder af.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide