Bestseller: En times naturlig ansigtsløftning

tilbuds-billede
349,-
Gå til tilbud
værdi:
699,-,-
50%

Deal fra 22/12-2019

København Ø: Beauty & Health

Japansk Lifting løfter og glatter dit ansigt og giver dig et naturligt yngre udseende ved brug af cremer, ansigtsmasker og stimulering af huden med akupressur og massager.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Det anbefales at bruge beviset inden 3 måneder. Over 250 har købt. .
 
Se alle Beauty and health treatments deals

Yderligere beskrivelse

Hos Beauty & Health kan du lige nu spare ##65% ::50% %% rabat på 60-75 min. japansk lifting. Normalpris kr. 699,- / Nu kr. ##244::349%%,- Få et friskere og mere ungdommeligt look - du vil kunne se resultatet allerede efter kun én enkelt behandling! Behandligen forebygger og forsinker hudens naturlige ældningsproces. Japansk Lifting er en helt ny metode indenfor naturlig ansigtsløftning, som er baseret på en kombination af de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker kombineret med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage. Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder dit ansigt, så du får et friskere og yngre look. Hovedpine, nakke- og kæbespændinger forsvinder helt i løbet af behandlingsforløbet. Behandlingen reducerer også misfarvninger og poser under øjnene og ansigtet bliver drænet for væskeophobninger. Under behandlingen vil du ligge på en briks og lytte til dejlig afslappende musik. • Dit ansigt afrenses først med ansigtrens og skintonic • Herefter lægges en grøn lermaske, som stimulerer huden i dybden • Mens masken virker, får du en skøn dybdegående nakke- og hovedbundsmassage • Masken bliver så renset af og hybenroseolie påføres på dit ansigt • Herefter stimuleres ansigtet med zoneterapi og akupressur, så væske og affaldsstoffer drænes bort vha. lymfe tryk • Herefter lægges den regenererende og fugtgivende maske • Masken fjernes med lunken vand og ansigtet afkøles vha. en let cirkulerende massage med saltsten fra Himalaya • Øjenmasken duppes nu på, så muskulaturen omkring øjet stimuleres • Til slut påføres Q10 rosen-øjencreme samt ansigtscreme. Bemærk: - Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen - Der benyttes kun økologiske produkter til behandlingen og disse kan naturligvis også købes med hjem fra klinikken - Japansk Lifting kan både benyttes som enkeltstående behandling eller til at " reparere" gamle skader og forebygge ældning. Du opnår det bedste resultat ved at vælge et behandlingsforløb, hvor du får 1 behandling om ugen i 3 - 5 uger. Det anbefales derefter at komme til opfølgende behandling hver 2. uge i op til 2-4 uger idet ældningsprocessen jo aldrig stopper helt. Vi ældes på celleplan, så det er således også på celleplan, at vi skal stimulere dit ansigtsvæv, muskelvæv og nervesystem. Åbningstid: Mandag og torsdag: 15.30 til 20.00 Tirsdag og onsdag: Lukket Fredag (kun i lige uger): 14.30 til 20.00 Lørdag og søndag: 10.00 til den sidste går    

Ekstra information

Rosendalsgade 8 2100 København Ø28 43 66 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters ansigtsbehandling med cupping

Østerbro: Beauty & Health Treatments.

Med speciel cupping massage, der ved hjælp af vakuum bl.a. øger blodcirkulationen, strammer huden op og får den til at se friskere ud.
Derudover indeholder behandlingen peeling, maske og creme.
"Du får gavekort på 150 kr, som kan benyttes til andre behandlinger. . . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Øre lys behandling

Østerbro: Beauty & Health

Behandlingen løsner voks og andre stoffer i øret. Hermed er den bl.a. velegnet til kroniske infektioner, Bihulebetændelse; pandehulebetændelse, halsbetændelse, forkølelse og influenza.
"Over 150 har købt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
850,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Naturligt ansigtsløft med øjenbehandling

Østerbro: Beauty and health treatments.

110 min. afslappende og frisk ansigtsbehandling med cupping:
Naturligt ansigtsløft • huden renses • peeling • ansigtsmaske • dagcreme
Øjenbehandling: special øjenmaske • peeling • øjencreme
"Værdibeviset gælder 3 måneder frem. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide