Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Luksus ansigtsbehandling

tilbuds-billede
310,-
Ikke aktivt
værdi:
620,-,-
50%

Deal fra 1/2-2016

Slagelse: UniQ Skincare

Forkæl din hud med en afslappende ansigtsbehandling, hvor der kun benyttes produkter fra Dermalogica, som hverken indeholder parfume, alkohol eller allergifremkaldende ingredienser.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har ingen udløbsdato.
 
Se alle UniQ Skincare deals

Yderligere beskrivelse

SKØN HUDPLEJE, AFSLAPNING OG VELVÆRE - VELKOMMEN HOS UNIQ SKINCARE Lige nu tilbyder UniQ Skincare halv pris på en Luksus ansigtsbehandling, og din pris er blot kr. 310 mod normalprisen på kr. 620. Max 2 luksus ansigtsbehandlinger pr. person. Ansigtsbehandlinger er en super skøn måde at koble af fra hverdagens stress og jag, en afslappende oplevelse du bør byde din hud og dig selv af og til. Ansigtsbehandlinger hjælper til at holde ens hud sund og i balance. Behandlingerne kan enten laves for at dybderense huden og fjerne urenheder, mens andre laves for at afslappe muskler, gøre huden blød, spændstig og give fornyet energi. Det er vigtigt at huske på at den eneste måde at kunne bevare ens hud sund og frisk på, er ved at pleje og nære den med de rigtige produkter og behandlinger Din hud i ansigtet er tyndere end på resten af kroppen, og derfor er det vigtigt af pleje og nære den med de rigtige produkter og ansigtsbehandlinger. En ansigtsbehandling forbedrer dit udseende, men virker derudover også afslappende og giver dig ny energi. UniQ Skincare v/Bianca Suadicani (statsaut. kosmetiker) UniQ skincare er dit personlige fristed. Formålet er at danne ramme om hudpleje, afslappelse og velvære for den enkelte. Stress og generel uro har en negativ indvirkning på vores krop. Derved påvirkes organerne, og enhver ubalance her, vil ses i huden. Derfor er en god hudpleje lig med et bla afstresset miljø og væsen. Der er så mange essentielle aspekter i ordet hudpleje, og hos UniQ Skincare tilgodeses så mange af dem så muligt, for netop at opnå det bedst mulige resultat for den DIG. Bianca Suadicani arbejder udelukkende med produkter fra Dermalogica, som er en helt unik hudplejeserie fra USA, helt uden parfume, mineralske olier, alkohol eller allergifremkaldende ingredienser.   Mail for tidsbestilling HER eller kontakt klinikken på tlf: 58 52 05 20

Ekstra information

Smedegade 7 4200 Slagelse58 52 05 20

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
300,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Dermalogica elev ansigtsbehandling

Odense: Odense Skønhedsklinik

Odense Skønhedsklinik udfører hvert år mere end tusinde behandlinger, og der er altid fokus på fagligheden. Alle kosmetologer og massører deltager løbende i træningsprogrammer og kurser.
" Indtil 31. maj. Tir. - fre." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1140,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsbehandling med diamantslibning

Nær Ørstedsparken: Janeta Professional Beauty Care

Bekæmp rynkerne med en anti-age behandling, som består af eksfoliering og diamantpeeling af huden, samt en oxygenbehandling, som modvirker aldringstegn ved at tilføre fugt samt stimulere hudens celler.
"Har p.t. ingen udløb. Gælder kun til kvinder. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
899,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Eksklusiv carboxy ansigtsbehandling

Aarhus: Wedderkoppstyle

Forkælelsen venter hos Wedderkoppstyle Beauty Studio blot 10 km uden for Aarhus. Her får du en non-invasiv og effektiv luksus ansigtsbehandling, der skaber bl.a. hudfornyelse, forbedret glød samt mere fugt.
" Til d. 31. aug. Pris gælder: Carboxy Signaturbehandling inkl. lysterapi og ultralyd (70 min.) " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide