Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1½ times hypnose og regressionsterapi

tilbuds-billede
500,-
Ikke aktivt
værdi:
1000,-,-
50%

Deal fra 31/3-2015

Odense C: Bjarne Dam Larsen

Bjarne Dam Larsen er certificeret hypnoterapeut og hjælper med at finde det åndelige jeg. Ved at rejse tilbage i sjælen opnås forståelse for livsstil og handlemønstre.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Bjarne Dam Larsen deals

Yderligere beskrivelse

CHANGE YOUR LIFE - FORANDRING STARTER HER Bjarne Dam Larsen, certificeret hypnoterapeut tilbyder 50% rabat på et begrænset antal værdibeviser gældende til 1½ times hypnose, der tager dig tilbage til tidligere liv (regressionsterapi), din pris er blot kr. 500 (normalpris kr. 1000). Svarene ligger måske gemt i et af dine tidligere liv, og regressionsterapi kan hjælpe med at finde forklaring og svar på, hvorfor du lever som du gør i dag. Regression til tidligere liv - på rejse med sjælen Regression betyder at gå tilbage. Regressionsterapi tager dig med på en rejse med din sjæl eller dit "åndelige jeg". Ved at gennemleve tidligere oplevelser på en tryk og rolig måde, kan du opnå forståelse for de problemstillinger og handlemønstre du måtte have i dag. Din Sjæl har registreret alt hvad der nogensinde er hændt, og informationerne er tilgængelige gennem regression. Ved at få tilgang til informationerne igen får du mulighed for at ændre problemstillinger og handlemønstre, som er begrænsende eller uhensigtsmæssige for dit nuværende liv. Sagt på en anden måde, dine tidligere liv rummer svar på, hvorfor du lever det liv du gør, og om der er ting du bør give opmærksomhed og lære af. Bjarne Dam Larsen Uddannet eksistentiel psykoterapeut MPF (2011),  healer og healingsinstruktør indenfor Sitha Healing (2007), Reiki healer i 2014, certificeret tankefeltterapeut (2007-2009), 2 hypnose uddannelser (2009) og senest i 2012 ved Institut for Avanceret Hypnose v/Jacob Stracotta, certificeret hypnoseterapeut. Har i 2012 taget speciale i Hypnobirthing (fødselshypnose) the Mongan Method i Skotland. I 2014 færdiggørelse af uddannelse som Metamediciner. Læs mere om Bjarne Dam Larsen HER . Hos Change your life arbejdes der udfra de gældende etiske regler under Dansk Psykoterapeutforening, læs reglerne HER . 

Ekstra information

Kochsgade 31, bygning A 5000 Odense C70 26 63 65

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters kranio-sakral terapi

København S: Body Repaired

Kranio-sakral er en meget blid, dybdegående behandlingsform, der indvirker på kraniets eget åndedræt, Kranio-sakral pulsen, som er rytmen i den rygmarvsvæske, der omgiver hjerne og rygmarv.
"Pt. ingen udløbsdato." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
450,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kranio sakral terapi

Falster: Klinik Rishøj

Kranio sakral terapi er en blid behandlingsform, der gennem afspænding og forskellige behandlingsteknikker påvirker kroppen, så den kommer i balance igen.
"Gælder straks og udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1-1½ times healing og samtaleterapi

Silkeborg: Heal Dit Smil

Der startes med en kort samtale om din situation. Derefter lægger du dig, fuldt påklædt, under et tæppe og slapper af. Healeren lader energien flyde igennem sig og ud gennem sine hænder.
"Gælder straks efter køb og udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide