Gavekort til tøj

tilbuds-billede
150,-
Gå til tilbud
værdi:
300,-,-
50%

Deal fra 11/4-2014

København Ø: Sweeteak Fashion

300 kr. til børne- og dametøj.
Tøjet er moderne og i høj kvalitet.
Elegant og funktionelt.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb og det udløber ikke
Kun returret efter jul på selve værdibeviset (klik på "Giv som gave"). . . . Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Sweeteak Fashion deals

Yderligere beskrivelse

Få rabat på et gavekort til en værdi af kr. 300,- som kan bruges til køb af dametøj/børnetøj hos Sweeteak Fashion. Normalpris kr. 300,- / Nu kr. ##105::150%%,- Den bærende faktor i Sweeteak Fashion er Svetlana, diplomeret designer og symester. Svetlana er født i Ukraine, hvor hun har uddannet sig til diplomeret skrædder. Hun har beskæftiget sig med mode, syning og modellering af beklædning hele sit liv. Hendes interesse for kreativ tøjskabelse udviklede sig med accelererende hastighed, som resulterede i, at efter bosættelsen i Danmark for 14 år siden, gennemgik hun uddannelse på Design- og Syskolen i København. Svetlana skaber sine modeller i overensstemmelse med sin filosofi om harmonisk sammenspil mellem det moderne menneskes travle hverdag og tidsaktuelle trends indenfor børne-, dame-, og herrebeklædning. Hendes farve- og formrige designarbejde af højeste kvalitet er spækket med fantasifulde, men nøje gennemtænkte detaljer, som tager højde for både uforpligtende elegance og funktionalitet. Udover 2 årlige kollektioner – forår/sommer og efterår/vinter, tegner vi, og producerer, nye, ajourførte modeller hele året rundt. Vi tror på klassisk elegance, på tidsløs skønhed og på moderne udtryksformer. Vores modeller giver fornemmelse af bekvemmelighed, originalitet og kvalitet i særklasse. Vi lader den kvindelige faktor komme til udtryk i hver detalje og tale sit eget, alt omfattende, men individuelt opfattede, sprog. Samspil mellem former og farver, pietisme for enhver detalje, overbeviser gang på gang vores mange tilfredse kunder om, at ved at vælge vores produkter, har de valgt noget sublimt eksklusivt, enestående og iøjenfaldende kvalitetsdesign – noget klassisk og evigt moderne, som kan bruges igen og igen både til hverdag og til fest. Bemærk: - Gavekortet kan kun benyttes i butikken på Langøgade 4, 2100 København - Gavekortet kan kun benyttes til dametøj/børnetøj Så værsgo' at komme indenfor hos Svetlanas og Sweeteak Fashion's magiske og eventyrlige verden!  

Ekstra information

Langøgade 4 2100 København Ø31 21 52 25

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
559,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sød og blød baby badekåbe

Størrelse: fri størrelse passer til 0-3 årige babyer

- Materiale: 100% bomuld
- Mulighed: Shark -Pink Shark -Blå
- Ugle – Rød Ugle – Grøn
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Gustav Klimt-silketørklæde

180 x 45 cm

Tørklædet er fremstillet i 100% silke og udstråler både elegance og glamour, hvilket også var karakteristisk for Klimts berømte værker i den senere gyldne fase.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Termojakke

Til kvinder

Forny din stil med denne termojakke til kvinder fra Weather Report, hvor elegant design møder praktisk komfort. Jakken er fremstillet af 100 % slidstærkt polyester - perfekt som overgangsjakke samt til forår og sommer.
"Levering: 29,-. Fås i 5 forskellige farver." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide