Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1½ times parterapi

tilbuds-billede
170,-
Ikke aktivt
værdi:
850,-,-
80%

Deal fra 8/7-2016

Valby: Jan Dehnbostel

I bliver støttet i at udvikle jeres parforhold. I får hjælp til at finde jeres rolle i forholdet til partneren. I forbindelse med skilsmisse bliver I støttet til at finde jeres ressourcer og retning i den svære situation

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Jan Dehnbostel deals

Yderligere beskrivelse

Spar HELE 80% på 1½ times parterapi hos Jan Dehnbostel. Normalpris kr. 950,- / Nu kr. 190,- Der er mange facetter i at leve sammen med et andet menneske – have en nær relation som et forhold er. Der sker ofte en forandring efter forelskelsen samtidig med, at tiden udvikler mennesker – nogle gange i forskellige retninger. • Du og din partner er kørt fast i jeres forhold • Forholdet har ændret sig efter I har fået barn • Skal du/I skilles? • Du føler dig forladt, ensom og kan ikke finde retning i dit liv • I vil gerne komme godt videre hver for sig • Børnene må ikke komme i klemme I bliver støttet i at udvikle jeres parforhold og finde frem til jeres vej. I får hjælp til at finde jers rolle i forholdet til partneren. I forbindelse med skilsmisse bliver I støttet til at finde jeres ressourcer og retning i den svære situation, en skilsmisse altid er og I vil blive støttet i at finde ro omkring følelser. Der er dog ingen manual for, hvordan du tackler dine følelser. Følelser i alle situationer er individuelle og unikke for dig som menneske. Du kan føle alt fra lettelse og glæde over til sorg og had, og alle følelserne er ok at have. Det kan være svært at navigere rundt i følelserne, og de kan styre dit liv og dine handlinger i alle mulige retninger – også i retninger der skaber yderligere smerte og sorg - retninger det kan være svært at ændre selv. Jeg: * er uddannet psykoterapeut fra akademiet for psykoterapi * er medlem af Dansk Psykoterapeutforening * har egen praksis i Valby Sideløbende med mit arbejde som psykoterapeut er jeg psykologisk rådgiver over telefonen, hvor jeg bl.a. visiterer klienter i terapiforløb, coacher folk med stress og giver ledersparring. Jeg har stor erfaring i arbejde med unge, både undervisningsmæssigt, socialpædagogisk og terapeutisk. Endvidere er jeg uddannet folkeskolelærer og har undervist de ældste elever i ti år, heraf et i USA. Gennem 4½ år har jeg arbejdet med unge med sociale og følelsesmæssige store udfordringer.  I min fritid dyrker jeg badminton og løber. Endvidere elsker jeg at rejse – og gerne dykke når muligt.  

Ekstra information

Carl. Th. Dreyers Vej 96 2500 Valby60 63 67 85

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: Nakkemassagebælte

50 cm langt i blødt materiale.

• Få lindret dine spændinger i skulder og nakke.
• Få minimeret eller måske endda fjernet din hovedpine.
• Hold din nakke og skulder varm og behagelig.
"Gratis levering. Bestseller: Over 1.300 har købt denne deal. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital rygestoppakke og E-bog

Fra Mindevolution

Den digitale pakke indeholder: 3 sessions samt E-bogen “Røgfri fremtid”. "Røgfri NU" er MindEvolutions succesfulde digitale rygestops program. Under hele forløbet bliver du guidet i en behagelig meditativ tilstand.
"Værdibevis modtages over mail efter køb. 14 dages fortrydelsesret." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
396,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital meditations startpakke

Fra MindEvolution

Ønsker du større livsglæde og et bedre helbred, skal du bare begynde at meditere. Det viser den nyeste forskning. MindEvolution tilbyder effektive meditationer, som hjælper dig med at ændre gamle overbevisninger.
"Hent meditationspakken online." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide