1½-2 timers historiefortælling til arrangementer

tilbuds-billede
750,-
Gå til tilbud
værdi:
1500,-
50%

Deal fra 6/12-2018

Svend-Erik Engh

Svend-Erik Engh er en af Danmarks mest erfarne fortællere og kan derfor tilpasse sit valg af historier til lige præcis den aktuelle gruppe lyttere. Om det er til et polterabend, et firma-arrangement, eller det bare er at du godt kunne tænke dig at høre en god historie.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har ingen udløbsdato. . .
 
Se alle Historier.dk deals

Yderligere beskrivelse

FÅ EN SÆRLIG OPLEVELSE! Spar ##65% ::50% %% på 1½-2 timers historiefortælling til div. arrangementer. Normalpris kr. 1500,- / NU kr. ##525::750%%,- Svend-Erik Engh er en af Danmarks mest erfarne fortællere og kan derfor tilpasse sit valg af historier til lige præcis den aktuelle gruppe lyttere. Hvad enten det er til et polterabend, et firma-arrangement, som optakt til en feature-uge i en skole, til en skoleklasse eller det bare er at du godt kunne tænke dig at høre en historie, så er historiefortæller Engh et oplagt valg til underholdningen. - kan fortælle i mere end 25 timer uden at gentage sig selv - har engang fortalt i 2 1/2 time til et arrangement udendørs med bål og glade sommermøde-deltagere - fortæller hver uge ude på Bøgelunden med musik og sang - fortæller gerne med Alex Fersbye, som er en lige så garvet fortæller - giver den gas med de sjove fortællinger, men har altid en dybde i det, heg gør - fortæller egne historier - fortæller eventyr, sagn og myter - fortæller erindringer fra et rigt liv, med cancer i familien som barn, urolig opvækst, BZ, anarkisme, højskole og er i dag verdens eneste Licensed Practitioner: Steve Denning Leadership Storytelling. Lige nu kan du få en god pris på 1½-2 timers historiefortælling til div. arrangementer. Normalpris kr. 1500,- / NU kr. ##525::750%%,- Historier.dk / Svend-Erik Engh har sponsoreret 10 historiefortællinger - læs mere HER  

Ekstra information

Keilstruplund 34 3460 Birkerød24 45 81 51

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters sjælerejse til tidligere liv

Odense NV: Change Your Life - Sundheds-Huset

Når du tager på en sjælerejse, kommer du med tilbage og gennemlever de årsager og oplevelser, der har præget dig. En sjælerejse vil give dig bedre forståelse af din adfærd, så du har bedre mulighed for at arbejde med dig selv og eventuelle problemstillinger, du måtte have i dag.
"Gælder helt til d. 1. mar 2019. Foregår vha. hypnose. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1498,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Plænepleje med gødning og mosfjerner

Hele Danmark (kun brofaste øer): Rytholt

Rytholt PlænePleje sørger for gødning og mosfjerner, og går den ekstra mil med at tilføje magnesium og jernvitriol for en smuk plæne. Du får PlænePleje af græs pr. matrikler på op til 500 m2 (599,-). Fås til plæner op til 1700 m2.
" Pris gælder 0-500 m2 matrikel." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 74,-
værdi:
149,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 måned i online malerskole

Onlinemalerskolen.dk

Onlinemalerskolen er der, hvor læreren hjælper malerglade folk og spirende kunstnere med at få større viden, kunnen og færdigheder,så de får større sikkerhed i deres virke med maleriet fremover - og dermed succes med deres billedkunst.
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide