1½-2 timers historiefortælling til arrangementer

tilbuds-billede
750,-
Gå til tilbud
værdi:
1500,-
50%

Deal fra 6/12-2018

Svend-Erik Engh

Svend-Erik Engh er en af Danmarks mest erfarne fortællere og kan derfor tilpasse sit valg af historier til lige præcis den aktuelle gruppe lyttere. Om det er til et polterabend, et firma-arrangement, eller det bare er at du godt kunne tænke dig at høre en god historie.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har ingen udløbsdato. . Julegaveidé - byt i hele 2019.
 
Se alle Historier.dk deals

Yderligere beskrivelse

FÅ EN SÆRLIG OPLEVELSE! Spar ##65% ::50% %% på 1½-2 timers historiefortælling til div. arrangementer. Normalpris kr. 1500,- / NU kr. ##525::750%%,- Svend-Erik Engh er en af Danmarks mest erfarne fortællere og kan derfor tilpasse sit valg af historier til lige præcis den aktuelle gruppe lyttere. Hvad enten det er til et polterabend, et firma-arrangement, som optakt til en feature-uge i en skole, til en skoleklasse eller det bare er at du godt kunne tænke dig at høre en historie, så er historiefortæller Engh et oplagt valg til underholdningen. - kan fortælle i mere end 25 timer uden at gentage sig selv - har engang fortalt i 2 1/2 time til et arrangement udendørs med bål og glade sommermøde-deltagere - fortæller hver uge ude på Bøgelunden med musik og sang - fortæller gerne med Alex Fersbye, som er en lige så garvet fortæller - giver den gas med de sjove fortællinger, men har altid en dybde i det, heg gør - fortæller egne historier - fortæller eventyr, sagn og myter - fortæller erindringer fra et rigt liv, med cancer i familien som barn, urolig opvækst, BZ, anarkisme, højskole og er i dag verdens eneste Licensed Practitioner: Steve Denning Leadership Storytelling. Lige nu kan du få en god pris på 1½-2 timers historiefortælling til div. arrangementer. Normalpris kr. 1500,- / NU kr. ##525::750%%,- Historier.dk / Svend-Erik Engh har sponsoreret 10 historiefortællinger - læs mere HER  

Ekstra information

Keilstruplund 34 3460 Birkerød24 45 81 51

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 999,-
værdi:
3250,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers flyttehjælp

Hele Danmark: Danmarks Flyttemand

Giv vennerne fri, og lad Danmarks Flyttemand sørge for besværet. De stiller med to friske flyttemænd og en 20 m3 stor flyttebil i 2 timer og hjælper med at bære og køre flyttekasser og andet habengut.
" Gebyr på 450,- udenfor Storkøbenhavn. Andre gebyrer og merpriser forekommer. Parkering og broafgift er ikke inkluderet i prisen. Ved kørsel længere end 50 km betales 5,- pr. ekstra kilometer. Julegaveidé - kan returneres indtil 14. januar." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 675,-
værdi:
1350,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 timers tømrerarbejde

Herning: Multiservice ApS

Du får 3 timers arbejde af et kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma, som leverer perfekte resultater og et grundigt stykke arbejde. Der lægges vægt på kvalificeret rådgivning samt brug af de bedste materialer.
"Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 400,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times tarot-oplæsning

Gadstrup: Livsglædecentret v/ Sanne Mikaela Bazlamit

Tarotkort er sjælens spejl. Du kan bruge kortene til at få svar på alt mellem himmel og jord. Du kan spørge om alt: Arbejde, bolig, kærlighed, familie, vækst og personlig udvikling. Hvis du ikke lige har et specifikt spørgsmål, så lad kortene vise dig den vigtigste besked for dit liv lige nu.
"Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide