Festunderholdning med musikalske indslag

tilbuds-billede
2000,-
Gå til tilbud
værdi:
4000,-,-
50%

Deal fra 23/1-2021

Hos dig: Vibe Lauth Booking

Hvis du ønsker en fest, som er udover det sædvanlige, så bør du overveje at hyre en professionel til at stå for underholdningen. Det vil være et spændende og yderst morsomt indslag i dit arrangement.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Kørsel er gratis indenfor 30 km fra Greve. På resten af Sjælland betaler man kr. 50,- ekstra. Pris i resten af landet efter aftale. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Vibe Lauth deals

Yderligere beskrivelse

BOOK DETTE SHOW INDEN DIN NABO GØR DET! - Få rabat på festunderholdningen "Godaften, det er hjemmeplejen" fra Vibe Lauth Booking. Normalpris kr. 4000,- / NU kr. ##1200::2000%%,- Hvis du ønsker en fest, som er udover det sædvanlige, så bør du overveje at hyre en professionel til at stå for underholdningen. Det vil være et spændende og yderst morsomt indslag i dit arrangement og det er perfekt til at skabe en god stemning. Underholdningen vil næsten med garanti gøre din fest til noget helt særligt og få festen til at løfte sig over det almindelige arrangement. Under alle omstændigheder vil et godt grin gøre enhver fest sjovere og mere uformel, hvilket generelt gør det mere behageligt og afslappet at deltage i. Vibe Lauth præsenterer ”Godaften det er hjemmeplejen” - et festligt indslag til festen. Vibe Lauth startede egentlig med at lave revy tilbage i firserne, men derefter blev det til slagere, dansktop, foredrag og meget andet. Nu er hun klar med et forrygende show, som handler om hjemmeplejen og der er god grund til at trække på smilebåndet, hvis man da kan nøjes med det. Med humor når man langt og publikum må overgive sig og rulle med, når Vibe Lauth kommer drønende på sit løbehjul i sygeplejerske-uniform, cerut i den rødmalede mund og pandelampe. Der sprittes både ind- og udvendigt og situationen eskalerer, når hjemmeplejen i sit alt for forsinkede besøg skal nå at visitere og komme med forslag til div. hjælpemidler. Gå ikke glip af dette show. Giv både dig selv og dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Showet bliver garneret med musikalske indslag som f.eks.: - Glemmer du så husker jeg alt (Halvt) - Åh jeg må ha medicin med det samme - Det sir’ bum be de bum… - Ih hvor er det kommunalt, m.fl. Det kan være svært at lade være med at tisse i bukserne af grin, men det er der taget højde for, HVORDAN???............ TJA!!!  

Ekstra information

53 64 59 08

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1500,-
værdi:
3000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Syngende telegram - Vibe Lauth

Valgfrit sted - Vibe kører til døren.

Telegrammet er en anderledes måde at fejre en mærkedag på - f.eks. bryllup, fødselsdag eller hvis du vil fri til dit livs kærlighed.
Sangerinden Vibe Lauth er kendt fra dansktop, revyer, m.v.
"Kørsel er gratis indenfor 30 km fra Greve. På resten af Sjælland betaler man kr. 50,- ekstra. Pris i resten af landet efter aftale. . . . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
450,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bilvask med damp ude og inde

Hvidovre: OK Plus Bilpleje

Der bruges damp til at rengøre din bil, hvilket er den mest effektive og sikre måde at vaske biler på. Det er skånsomt for bilen og miljøet, da dampvask ikke bruger nær så meget vand som en almindelig bilvask. Den høje vandtemperatur gør det også unødvendigt med kradse kemikalier.
"Indtil 4. maj. Booking påkrævet. Pris gælder lille/minibil. Tillæg ved større biler. Plus-pakke fås også. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 998,-
værdi:
1995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få lavet et officielt testamente

Ønsketestamente.dk

Få udarbejdet et professionelt og juridisk korrekt testamente hos Ønsketestamente.dk, og undgå familiesplid og usikkerhed, som kan opstå i forbindelse med et dødsfald.
" Indtil 1. maj. Udføres via telefon eller online." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide