Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 1 times fysiurgisk massage

tilbuds-billede
175,-
Ikke aktivt
værdi:
350,-,-
50%

Deal fra 1/5-2017

Silkeborg: Klinik 24.

Fysiurgisk massage er et gammelt håndværk, der hjælper med at fjerne spændinger og give ømme muskler smidigheden igen.
Kan bl.a. afhjælpe muskel- og ledsmerter og give velbehag i kroppen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder straks efter køb, og det udløber ikke. Over 250 har købt.
 
Se alle Klinik 24 deals

Yderligere beskrivelse

Spar 50% på 1 times fysiurgisk massage hos Klinik 24. Normalpris kr. 350,- HER & NU kr. 175,- Lige nu tilbyder vi halv pris på 1 times fysiurgisk massage af erfaren kvindelig uddannet lægeeksamineret massør, som er medlem af Foreningen Danske Fysiurgiske Massører. Det er din garanti for en kompetent og ansvarlig behandling, hvor der tages hensyn til din krop. Normalpris kr. 350,- FOR DIG kr. 175,- Massage giver velvære Fysiurgisk massage er ikke en ny opfindelse, men et gammelt håndværk, der hjælper med at fjerne spændinger og give ømme muskler smidigheden igen.  Der kan være flere grund til at få massage; – mange gør det for at komme af med småskavankerne, mens andre bruger massage som wellness. Øget velvære – og behandling Fysiurgisk massage er både velvære og behandlende massage, hvor der arbejdes i dybden af musklerne med hænderne. Der bliver taget godt ved, så massagen er effektiv til at løsne op i muskelvævet og fjerne affaldsstoffer, der igennem længere tid har fået lov til at hobe sig op og skabe problemer. Regelmæssig massage giver større overskud, velvære samt fornyet energi. Man behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at få massage, da behandlingen også har en forebyggende effekt, der styrker kroppens immunforsvar, så den bliver stærkere over for udefra kommende påvirkninger. Massage forbedrer blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og indre organer, så affaldsstofferne  på denne måde udskilles bedre. Sådan virker massagen Massage virker ved at øge smidighed, forbedre muskelbalance, stimulere kredsløbet, aktivere immunsystemet samt virke smertestillende på ømme holdningsmuskler. Herved får kroppen lettere ved at skille sig af med affaldsstofferne, hvilket medfører større bevægelse i kroppens muskler og led. Massagen øger desuden dit psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spænding, tristhed, forvirring og træthedsoplevelser. Når man dyrker meget sport, er det vigtigt at få regelmæssig massage. Massagen fjerner mælkesyren i musklerne, som opstår ved træning. Behandlingen giver smidige muskler og styrker kredsløbet, hvilket giver en større ydeevne og nedsætter risikoen for skader.

Ekstra information

Nissetvej 24, Grauballe 8600 Silkeborg61 66 70 98

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
600,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times kinesisk massage

Frederiksberg: Stop Smerter Klinik

Traditionel kinesisk massage er en effektiv behandling, der kan afhjælpe både akut opståede udfordringer og længerevarende problemer med muskelsmerter. Di Peng målretter behandlingen efter præcis dine problemer.
" Indtil 8. jul. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
750,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 eller 90 minutter valgfri (par)massage

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Hos ReGenerarting Klinik er der ét fokus: både at få dig, din krop OG din sjæl i balance. Her mikser din massør, der har mere end 10 års erfaring, nemlig det bedste fra flere verdener. Hun mikser terapeutisk massage, refleksologi, lymfedrænage og ayurvediske behandlinger med klassiske massageformer.
"Til d. 2. jul. Pris gælder: 60 min. Traditionel massage" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
499,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

Prøv forskellige massager

København : Jojo's

Du kan vælge mellem flere forskellige typer massage - og længden på dem - og du er velkommen til at mikse de forskellige behandlinger. På den måde kan du få en helt skræddersyet massage, der passer lige til dig!
"Til d. 19. jun. Pris gælder: 35 min. Wellness-massage " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide