Bestseller: 1 times varmeterapi og shiatsumassage

tilbuds-billede
249,-
Gå til tilbud
værdi:
550,-,-
55%

Deal fra 6/6-2020

Odense: Holistisk Kurklinik

30 minutters varmeterapi og 30 minutters shiatsumassage.
Lindrer bl.a. smerter og afgifter og renser kroppen for affaldsstoffer.
Shiatsumassage afbalancerer kroppens fysiske (knogler, muskler m.m.) og energetiske system.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Kan bruges straks og udløber ikke pt. Over 150 har købt. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Holistisk Kurklinik deals

Yderligere beskrivelse

Få ##68% ::55% %% rabat på kombi-behandling med 30 min. varmeterapi samt 30 min. shiatsumassage hos Holistisk Kurklinik. Normalpris kr. 550,- DIN pris kr. ##174::249%%,- Kurklinikken lægger sundhed og velvære i højsædet. Lige nu kan vi tilbyde en kombi-behandling med 30 min. varmeterapi, som lindrer smerter,afgifter og renser kroppen for affaldstoffer m.m. samt 30 min. shiatsumassage, som afbalancerer kroppens fysiske (knogler, muskler, sener m.m.) og energetiske system. Infrarød behandling Maskinen afgiver infrarød varme, og efter en tur vil man bl.a. opleve smertelindring, afgiftning og udrensning, afstresning og kalorieforbrænding. En behandling fungerer næsten som en tur i et solarium, men her er det den indre skønhed og energi, der er i fokus. Det tager omkring 20-30 minutter, hvor man ligger behageligt og dejligt. Maskinen afgiver en behagelig varme, der supplerer den kropsenergi, som er så nødvendig for os. Det føles afslappende og opfriskende på en og samme tid. Ved varmeterapi kan du bl.a. opnå: - Smertelindring - Afgiftning og udrensning - Pænere og mere levende hud - Øget blodcirkulation - Bedre kondition - Kalorieforbrænding med slankevirkning Øget smidighed - Heling af skader - Afstresning - Øget psykisk og fysisk velbefindende Shiatsumassage Shiatsu betyder "fingertryk" og er en behandlingsform, der bygger på Japanske og Kinesiske traditioner. Fingertryk anvendes til at påvirke bestemte punkter på kroppen for at genoprette indre balancer. Håndflade, knæ, albue og fod kan benyttes, når der tales om større hudområder, der skal påvirkes. Behandlingen påvirker blodcirkulationen, fjerner giftstoffer, beroliger og ophæver blokeringer, der hindrer et naturligt forløb af ki-energien i meridiansystemet. Det virker helbredende og styrkende, og kan også anvendes til selvudvikling, da terapien giver sind og krop jordforbindelse. Behandlingen foretages bedst udenpå en let påklædning af naturfiber. Den korte version foregår på en stol, hvor det er nakke, skulder og ryg der arbejdes med. En hel kropsbehandling foregår liggende på en special madras / briks.   

Ekstra information

Middelfartvej 115 A 5200 Odense V40 82 12 20

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
450,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters TEI-varmebehandling

Odense: Holistisk Kurklinik

Opvarmer musklerne, som giver bedre effekt af stimuleringen • Øget forbrænding, som virker slankende • Øget blod- og lymfecirkulation - affaldsstofferne transporteres dermed mere effektivt væk.
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 435,-
værdi:
725,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters slanke- og varmebehandling

Odense: Holistisk Kurklinik

Med dette tilbud er du sikret en effektiv, behagelig og afslappende slankebehandling, der består af 2 dele: 45 minutters TEI slankebehandling samt 45 minutters infrarød varmeterapi. Vælg mellem 21 områder.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1½ times hypnose

Odense V: Holistisk Kurklinik

Hypnose kan bruges til behandling af mange forskellige dårlige vaner og fobier. Hos Holistisk Kurklinik udfører hypnotisør George Laudikos hypnose til afhjælpe fx. neglebidning, rygestop, flyskræk og eksamensangst
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide