Bestseller: Fysiurgisk eller healing massage

tilbuds-billede
125,-
Gå til tilbud
værdi:
250,-,-
50%

Deal fra 13/3-2020

Albertslund: AOZ.dk

30 min. valgfri massage
Fysiurgisk: Dybdegående. Løsner op i musklerne og sætter gang i blodcirkulationen. Mod hovedpine og ømme muskler.
Healing: Massage og "håndspålæggelse" på områder med brug for det.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Stedet er RAB registreret. Over 500 har købt denne deal. . . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Akupunktur, Zoneterapi & Massage deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen hos Akupunktur, Zoneterapi & Massage For mange af os er spændinger og smerte noget vi delvis har vænnet os til, men det behøver ikke være sådan. Lige nu tilbyder Akupunktur, Zoneterapi & Massage rabat på din første massagebehandling, og du betaler kun kr. ##75::125%% for 30 minutter mod normalprisen 250.  Det er aldrig for sent at komme i gang med at gøre noget ved generne, og ønsker du at opnå større velvære, er massage det første skridt på vejen. Det er velkendt og veldokumenteret at massage er yderst gavnligt for kroppen. Ikke alene giver de mange forskellige former for hel kropsmassage en utrolig ro og velbehag i kroppen, men den mere dybdegående massage som den fysiurgiske, kan i mange tilfælde fjerne en lang række symptomer i kroppen. Du kan vælge en af disse 2 behandlinger: Fysiurgisk: Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlende massage, der løsner op i musklerne og sætter gang i blodcirkulationen. Massagen kan bruges mod hovedpine, trætte og ømme skuldre, ondt i arme og ben, “træt” lænd og andre gener i kroppen. Massagen virker ved at gennemarbejde musklerne. Det øger blodgennemstrømningen og kredsløbet, øger muskelbalancen. Massagen virker smertestillende på ømme og overbelastede muskler og giver større bevægelighed i muskler og led. Massagen kan desuden have positiv indflydelse på en anspændt og stresset psyke. Healingmassage: Du modtager en omsorgsfuld hel kropsmassage, som tager udgangspunkt i sammenhængen mellem din krop & dit sind. Der veksles mellem dybe lange strøg, massage af enkelte muskler/muskelgrupper og beroligende "håndspålæggelse" på udvalgte kropsområder, som har særlig brug for opmærksomhed og healing. Healingmassagen bringer dig ind i en dyb afspændt, meditativ tilstand, der gør det muligt for dig at få kontakt med & forløse den energi, der ligger bundet i kroppens spændinger og smerter. Healingmassagen er en holistisk nærværende massageform. - Massage er langt mere end en fysisk, muskulær massage. Den tager hensyn til energistrømme i kroppen, til mentale, følelsesmæssige og spirituelle lag og større bevidsthed og forståelse for hvad der rører sig i dig. Akupunktur, Zoneterapi & Massage er RAB registreret.  

Ekstra information

Svanens Kvarter 15 C 2620 Albertslund43 62 30 50 / 61 67 30 50

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 185,-
værdi:
370,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Akupunkturbehandling

Albertslund: Akupunktur, Zoneterapi & Massage

Med denne behandlingsform kan du få genvundet kroppens balance. WHO anbefaler akupunktur mod en række lidelser - bl.a. immunsygdomme, forhøjet blodtryk og rygsmerter.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 185,-
værdi:
370,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Zoneterapi-behandling

Albertslund: Akupunktur, Zoneterapi & Massage

Behandlingen tilrettelægges udfra klientens symptomer og selve zoneterapien udføres bl.a. gennem en trykpåvirkning på føddernes over- og undersider. Kan lindre en række lidelser, men kan også anbefales hvis man ønsker at få generel forebyggelse og mere energi og vitalitet.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. Over 200 har købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 200,-
værdi:
400,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gavekort til House of Salt

København K: House of Salt

Her kombineres traditionelle og moderne metoder i forhold til at fremme fysisk og mental sundhed. Gå på opdagelse på vores hjemmeside og lær mere om os, vores ydelser og meget mere.
"Indtil 31. dec. Gavekortet kan ikke benyttes til produkter eller massage. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide