Bestseller: Fysiurgisk eller healing massage

tilbuds-billede
135,-
Gå til tilbud
værdi:
270,-,-
50%

Deal fra 5/1-2024

Albertslund: AOZ.dk

30 min. valgfri massage
Fysiurgisk: Dybdegående. Løsner op i musklerne og sætter gang i blodcirkulationen. Mod hovedpine og ømme muskler.
Healing: Massage og "håndspålæggelse" på områder med brug for det.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

RAB registreret. Over 600 har købt. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Akupunktur, Zoneterapi & Massage deals

Yderligere beskrivelse

For mange af os er spændinger og smerte noget vi delvis har vænnet os til, men det behøver ikke være sådan. Lige nu tilbyder Akupunktur, Zoneterapi & Massage rabat på din første massagebehandling, og du betaler kun kr. 135,- for 30 minutter mod normalprisen 270,- Det er aldrig for sent at komme i gang med at gøre noget ved generne, og ønsker du at opnå større velvære, er massage det første skridt på vejen. Det er velkendt og veldokumenteret at massage er yderst gavnligt for kroppen. Ikke alene giver de mange forskellige former for hel kropsmassage en utrolig ro og velbehag i kroppen, men den mere dybdegående massage som den fysiurgiske, kan i mange tilfælde fjerne en lang række symptomer i kroppen. Du kan vælge en af disse 2 behandlinger: Fysiurgisk: Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlende massage, der løsner op i musklerne og sætter gang i blodcirkulationen. Massagen kan bruges mod hovedpine, trætte og ømme skuldre, ondt i arme og ben, “træt” lænd og andre gener i kroppen. Massagen virker ved at gennemarbejde musklerne. Det øger blodgennemstrømningen og kredsløbet, øger muskelbalancen. Massagen virker smertestillende på ømme og overbelastede muskler og giver større bevægelighed i muskler og led. Massagen kan desuden have positiv indflydelse på en anspændt og stresset psyke. Healingmassage: Du modtager en omsorgsfuld hel kropsmassage, som tager udgangspunkt i sammenhængen mellem din krop & dit sind. Der veksles mellem dybe lange strøg, massage af enkelte muskler/muskelgrupper og beroligende "håndspålæggelse" på udvalgte kropsområder, som har særlig brug for opmærksomhed og healing. Healingmassagen bringer dig ind i en dyb afspændt, meditativ tilstand, der gør det muligt for dig at få kontakt med & forløse den energi, der ligger bundet i kroppens spændinger og smerter. Healingmassagen er en holistisk nærværende massageform. - Massage er langt mere end en fysisk, muskulær massage. Den tager hensyn til energistrømme i kroppen, til mentale, følelsesmæssige og spirituelle lag og større bevidsthed og forståelse for hvad der rører sig i dig. Akupunktur, Zoneterapi & Massage er RAB registreret.  

Ekstra information

Svanens Kvarter 15 C 2620 Albertslund61 67 30 50

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 198,-
værdi:
395,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Zoneterapi-behandling

Albertslund: Akupunktur, Zoneterapi & Massage

Behandlingen tilrettelægges udfra klientens symptomer og selve zoneterapien udføres bl.a. gennem en trykpåvirkning på føddernes over- og undersider. Kan lindre en række lidelser, men kan også anbefales hvis man ønsker at få generel forebyggelse og mere energi og vitalitet.
"Udløber ikke pt. Over 250 har købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 198,-
værdi:
395,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Akupunkturbehandling

Albertslund: Akupunktur, Zoneterapi & Massage

Med denne behandlingsform kan du få genvundet kroppens balance. WHO anbefaler akupunktur mod en række lidelser - bl.a. immunsygdomme, forhøjet blodtryk og rygsmerter.
"Gælder straksog udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
600,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times kinesisk massage

Frederiksberg: Stop Smerter Klinik

Traditionel kinesisk massage er en effektiv behandling, der kan afhjælpe både akut opståede udfordringer og længerevarende problemer med muskelsmerter. Di Peng målretter behandlingen efter præcis dine problemer.
" Indtil 8. jul. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide