Alternativ behandling - for et bedre liv

tilbuds-billede
225,-
Gå til tilbud
værdi:
450,-
50%

Deal fra 6/12-2018

Albertslund: Sjælens Port

60 min. dybdegående samtale, som kan afklare hvilken behandling der er den rigtige for dig. Sjælens Port behandler med NLP, TFT og Hypnose - eller en kombination af disse.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har ingen udløbsdato.
 
Se alle Sjælens Port deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen til Sjælens Port Lige nu tilbyder Sjælens Port v. Birger Grandahl rabat på 60 min. forgående samtale og du betaler således blot kr. ##135::225%%,- (normalpris kr. 450) Hvad kan jeg tilbyde dig? * Tænk! hvis du kunne stå op hver eneste morgen og bare vide, at du kan stole på dig selv og dine tanker. * Tænk! hvis du kunne bestemme dig til at tabe dig 10 kilo, velvidende at når du har bestemt dig til det, så gør du det også. * Tænk! hvis du kunne bestemme dig til, at i dag er den dag, du bryder ud af dit dårlige forhold og så bare gøre det. * Tænk! hvis det blev i denne uge du realiserede dine drømme. * Tænk! hvis du kunne slippe af med din uforklarlige angst for ederkopper. * Tænk! hvis du kunne erstatte din manglende evne, til at gøre tingene færdige, med evnen til, med lethed at fuldføre dine handlings cyklusser. * Tænk! hvis du kunne slippe af med den hovedpine, du bare har døjet med så længe og som tilsynelade ikke har nogen årsag. Jamen det kan du jo! Det er din egen underbevidsthed der stopper dig i at have det liv du ønsker dig. Ofte vil jeg vælge at behandle med en kombination af NLP, TFT og Hypnose, enten to eller tre af disse metoder i samspil med hinanden, jeg vil altid foretage en forgående samtale med klienten , for at fastlægge præcis hvilken behandling, der er rigtigt for netop DIG. NLP: Dit sind er fuld af programmer, de fleste af disse programmer, tjener dig ikke på en positiv måde, men via NLP kan disse programmer, blive omprogrammeret, sådan at dit sind atter tjener dig positivt. Jeg er trænet NLP Terapeut og Coach og jeg kan hjælpe dig med at ligge nye og velfungerende programmer ind i din underbevidsthed. TFT: Igennem hele livet, påvirker disse programmer din krop, din fysik og din psycke, når sådanne programmer har påvirket dit energiflow længe nok, vil de skabe knuder og blokeringer, som forhindrer dit energiflow i at strømme frit og resultatet af disse blokeringer er både fysisk og psykisk ubehag og ubalance, igennem TFT kan jeg få dit energiflow til at strømme frit igen og derved fjerne de negative virkninger det har på dig. HYPNOSE: Hypnose virker på mange måder ligesom NLP, dog går hypnosen nogen dybere og man vil oftest opleve en øjeblikkelig forbedring i problemet, i forhold til den lidt langsommere bedring der opnås i NLP. Hypnosen er derfor velegnet i tilfælde, hvor der kræves en mere radikal og hurtig bedring af et problem. Kort om mig selv: - Jeg hedder Birger Grandahl - Jeg er H.O.P.E. Coach (Help Overcome Painful Emotions) - Stress Konsulent - Behandlings Hypnotisør - Tankefelt terapeut - NLP Coach - Foredragsholder i emnet TANKER Jeg har mange års erfaring inden for disse områder og jeg er selvfølgelig behørigt certificeret. Jeg har som formål, at give så mange som muligt, viden og værktøjer til at se livet i et stærkere og mere positivt lys, at vise, at der er en vej ud af mørket. Jeg brænder for at hjælpe andre, og ser frem til at byde dig velkommen inden for hos Sjælens Port.    

Ekstra information

Blokland nr 18 2th 2620 Albertslund42 21 53 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 285,-
værdi:
390,-
rabat 27%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Kranio Sakral Terapi

Randers: Færgemanns Kropsterapi

Du får 60 minutters Kranio Sakral Terapi. Behandlingen arbejder med hele kroppen og fjerner spændinger. Kan hjælpe på bl.a. allergi, depression, smerter, hovedpine, sexlst, søvnbesvær mm.
"Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
500,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times healing

Østerbro: Bioenergy Therapy

Healing kan ændre kroppens aura og vibrationer. Du vil blive inspireret til, hvordan man kan leve et afbalanceret liv og opfylde det med glæde og slippe af med modgang, stress og smerte.
"Værdibeviset gælder straks efter køb og udløber ikke. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kranio sakral terapi og healing

Aarhus: GFV Egen Terapi

Behandlingen løsner op for spændinger i nakke, skulder og lændeområdet, og så har den effekt på lidelser som piskesmæld, hjernerystelse, angst, hormonubalancer og meget mere.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide