Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters akupunkturbehandling

tilbuds-billede
275,-
Ikke aktivt
værdi:
550,-,-
50%

Deal fra 18/2-2022

Silkeborg: Akupunktør Morten Lopdrup.

I akupunkturen arbejder man med kroppen som helhed, dvs. at når man oplever lidelser, er det tegn på, at kroppen er i ubalance, hvilket kan ændres ved at påvirke blodgennemstrømningen i specielle punkter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har ingen udløbsdato og kan benyttes lige efter køb. . . . Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Akupunktør Morten Lopdrup deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen hos Akupunktør Morten Lopdrup Lige nu tilbyder Akupunktør Morten Lopdrup rabat på din første akupunkturbehandling, og du betaler blot kr. ##193::275%%,- for ca. 60 minutters behandling (normalpris kr. 550,-) I akupunkturen arbejder man med kroppen som helhed. Det vil sige, at når man oplever lidelser, er det tegn på, at kroppen er i ubalance. For at genoprette balancen i kroppen påvirker man derfor blodgennemstrømningen på udvalgte punkter. Akupunktur hjælper på en lang række lidelser  WHO, som er verdenssundhedsorganisationen under FN, anbefaler bl.a. akupunktur til følgende lidelser: Alle former for smerte Gigtsygdomme i led og muskler Rygsmerter Frossen skulder Tennisalbue Menstruationsproblemer Mave- og tarmlidelser Bihulebetændelse Forhøjet blodtryk Eksem Kredsløbsproblemer Lidelser i sanseorganer Immunsygdomme Hormonelle forstyrrelser Diagnoser og behandlinger stilles altid individuelt, så tag en snak med Akupunktør Morten Lopdrup og få en personlig vurdering af, hvordan han bedst hjælper dig. Akupunktør Morten Lopdrup Med mere end 13 års erfaring fra min ansættelse hos Akupunkturklinikken Hammel følte jeg nu, at tiden var inde til at stå på egne ben, og jeg har derfor åbnet min egen klinik. Ud over at være oplært hos Poul Bech i Hammel er jeg uddannet hos en anden af Danmarks førende akupunktører: Anne Marie Vester fra Holstebro. Her fuldførte jeg i 2003 tre års uddannelse svarende til 425 timer. Idag er jeg medlem af Praktisernede Akupunktører (PA) – et medlemskab som kun gives til akupunktører uddannet indenfor anatomi, fysiologi, patologi, farmakologi og sundhedspsykologi. Min behandling tager udgangspunkt i kroppen som helhed – og i hver enkelt patient. Mit fokus er altid på, hvad der er bedst i det individuelle tilfælde, så du får den unikke behandling, der kan hjælpe dig. Min solide uddannelse er sammen med min erfaring med til at sikre, at alt forløber efter bogen, og at du får det optimale ud af din behandling. Bemærk at værdibeviset også kan bruges på disse adresser: • Gl. Randersvej 28, 8450 Hammel • Pakhusgaarden 1 B, 5000 Odense C • Park Allé 15, 8000 Århus C  

Ekstra information

Kejlstrupvej 5 8600 Silkeborg20 27 72 27

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters kosmetisk ansigtsbehandling

Farum: Medical Acupuncture

Lige nu tilbyder Medical Acupuncture 75 min. kosmetisk ansigtsbehandling med akupressurmassage kombineret med akupunktur. Denne behandling er virkelig god mod uren hud og rynker.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 360,-
værdi:
600,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Massage og akupunktur

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Gør noget godt for dig selv og din krop, med denne deal hvor du får både massage og en gang øreakupunktur med udrensning. Få bugt på alle de dumme skavanker. I alt 60 minutter.
" Tidsbestilling. Ingen udløbsdato pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 275,-
værdi:
550,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vælg mellem 3 behandlinger

Aarhus: Patricias Akupunktur

Bliver din hverdag styret af symptomer på migræne, stress, spændinger, søvnløshed, lændesmerter eller angst? Eller ønsker du en mere udglattet og opstrammet hud? Så læg dig blot på briksen hos Patricia, og nyd en afslappende behandling.
" Til d. 31. jul. Pris gælder: Akupunktur (ca. 60 minutter til første behandling)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide