Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

200,- til professionel vinduespudser

tilbuds-billede
100,-
Ikke aktivt
værdi:
200,-,-
50%

Deal fra 14/4-2021

Over alt mellem Hillerød og Vordingborg: Partnerpolering

Erfaren, grundig og stabil vinduespudser.
Udelukkende miljørigtig sæbe og ingen klorblegede vaskeklude.
Med tilfredshedsgaranti.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Partnerpolering deals

Yderligere beskrivelse

Lad professionelle gøre arbejdet Synes du heller ikke det er det mest spændende at vaske og pudse vinduer? Lige nu tilbyder PARTNERPOLERING rabat på et gavekort til brug på vinduespudsning, værdi af kr. 200 - Din pris kun kr. ##60::100%%. Hos PARTNERPOLERING stilles høje krav til kvaliteten, og de er først tilfredse, når resultatet er 100 % i orden. Derfor er der tilfredshedsgaranti på vinduespolering. Det indebærer, at PARTNERPOLERING skal kunne stå inde for, at resultatet lever op til deres kvalitetskrav. Hvis der mod forventning alligevel skulle opstå behov for en reklamation, rettes der selvfølgelig op på det hurtigt. Erfaring Mange års erfaring som vinduespudser i Esbjerg og København er din garanti for et professionelt og grundigt stykke arbejde hver gang. PARTNERPOLERING ved, hvad der virker og holder sig løbende opdateret inden for det sidste nye. Kontakt dem i dag og få et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris. Grundighed Hos PARTNERPOLERING er det en selvfølge, at arbejdet udføres 100% godt hver gang. Grundighed betaler sig - både for kunden og for dem, og derfor springes der aldrig over, hvor ærdet er lavest. Miljø Miljøet er vigtigt for PARTNERPOLERING, og derfor bruges udelukkende miljørigtig sæbe og der anvendes naturligvis ikke klorblegede vaskeklude. Stabilitet En aftale er en aftale og PARTNERPOLERING ved, at timing og koordinering er vigtigt. Erfarne og stabile medarbejdere sørger for, at der bliver skabt mindst mulig forstyrrelse for kunderne i det daglige.    Benyt dig af tilbuddet her og bestil en tid hos PARTNERPOLERING, husk at meddele dem din værdikode.

Ekstra information

Valdal 4 4760 Vordingborg29 84 29 81

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 597,-
værdi:
1195,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers professionelt elektrikerarbejde

Varde, Esbjerg og Vejen Kommuner: Blue-Tech AS

Har du lamper, der skal hænges op, ønsker du spots i lofterne eller mangler du stikkontakter? Så kan du nu lade professionelle klare dine el-opgaver. Så er der ikke nogen grund til at stå med arbejdet selv.
"Indtil 31. juli. Tidsbestilling påkrævet inden 31. maj. Kan ikke benyttes til at montere egne indkøbte varer - bortset fra lamper og hårde hvidevarer. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1485,-
værdi:
2985,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Professionelt malerarbejde

Sjælland: Vaidas Arulis

Få udført malerarbejde på mindst 15 m2. Du får hjælp med maling, spand og professionelle malere. Med DYRUP-malingglans 5 hvid/råhvid rykker de ud og frisker dine vægge og lofter op, uanset om det gælder små, større eller kæmpe rum arealer.
" Indtil 3. sep. Pris gælder til 15 m2. Kørsel op til 50 km fra Kbh for 15-29 m2 og over 50 km ved +30 m2. Booking min. 1 uge forinden. Indtil 20. juli. Pris gælder til 15 m2. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1140,-
værdi:
2280,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 timers tømrerarbejde

Kolding: Tømrermester Finn Vesterholm.

Få professionel hjælp fra det mellemstore tømrer- og snedkerfirma, som udfører alle former for tømrerarbejde i forbindelse med nybyg og reparationer.
"Værdibeviset gælder 3 mdr. fra købsdato. . . . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide