Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Øre lys behandling

tilbuds-billede
150,-
Ikke aktivt
værdi:
300,-,-
50%

Deal fra 6/1-2022

Østerbro: Beauty & Health

Behandlingen løsner voks og andre stoffer i øret. Hermed er den bl.a. velegnet til kroniske infektioner, Bihulebetændelse; pandehulebetændelse, halsbetændelse, forkølelse og influenza.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Over 200 har købt. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Beauty and health treatments deals

Yderligere beskrivelse

Vi vil allesammen gerne have det bedre. I perioder går det rigtigt godt, i andre går det ikke så godt.  Livet er en lang række af op- og nedture. Lige nu tilbyder Beauty & Health rabat på Øre lys-behandling, du betaler kun kr. ##105::150%%,- (normalpris kr. 300,-).   Vi kan hjælpe dig med at vende nedturen til at gå opad - og give dig redskaberne til at forblive på toppen. Sammen lokaliserer vi problemet / problemerne og får indkredset helt nøjagtigt, hvad der kan gøres ved det. Man bliver stærkere af at kende det, der gør én svag. Dermed er man i stand til at vende det til noget stærkt i ens personlighed - og forblive stærk, hvis man skulle komme i samme situation igen. Ørelys I mange kulturer er netop ørelys det foretrukne middel mod øre infektioner, Candida, svampe angreb, ørepine. I Tyskland lærer man om øre lys som et anerkendt lægemiddel. Nogle læger er skiftet over til at bruge ørelys frem for den traditionel udskyldning af øret. Almindelig opbyggelse af ørevoks nedsætter hørelsen hos mange. Overfladiske svampe, allergier eller ganske enkel voks, som jævnligt fjernes fra øre kanalen vil genskabe hørelsen, lette trykket og presset i øret og i nogle tilfælde lette andre symptomer som ikke bevidst forbindes med ørets tilstand før behandlingen. Fjernelse af overskydende ørevoks medfører normalt en øjeblikkelig forbedring af hørelsen. Candida kan være skyld i at der opstår svampedannelse og allergi, hvilket ofte medfører kløen i øret. Parasitter kan skabe mange problemer hvis de får lov til at gro i øret, "svømme ører" skyldes ofte bakterievækst. Plus ørevoks der gør at indtrængende vand ikke kan komme ud af øret igen. Sådan virker det Den indvendige spiral i keglen tvinger røgen til at blive transporteret ind i øre kanalen. Dette gør at øre kanalen varmes op, og dermed løsnes voks og andre stoffer. Efterhånden som ørelyset varmes op skaber det ved hjælp af vakuum et sug i ørekanalen. Luft trækkes op fra det Eustakiske rør i det indre øre, gennem den porøse membran og ud i det ydre øre. Varmen og vakuumet trækker voksen og øvrigt materiale fra øret og ind i bunden af ørelyset. Efterhånden som lyset brænder ned vil man høre en del knasen og syden i øret, det er selve processen der er i gang. Varmen der opstår under processen føles lindrende og afslappende. Ørelys er velegnet til Kroniske infektioner, Bihulebetændelse; pandehulebetændelse, kæbehulebetændelse, halsbetændelse, mellemørebetændelse, forkølelse, influenza, vejrtrækningsproblemer, eksemer, dårlig hørelse, propper i ørerne, støj i hovedet, svimmelhed. Der behandles ikke med ørelys ved perforeret trommehinde, implanteret drænrør, ørebetændelser, feber , hudlidelser ved øret og øregangen f.eks. eksemer og svampeinfektioner. Åbningstid: Ulige uger tirsdag og torsdag fra kl. 15:45 og weekender fra ca. kl. 10/11:00 Lige uger tirsdag og fredag fra kl. 15:45 og weekender fra ca. kl. 10/11:00.  

Ekstra information

Jagtvej 76 2200 København N28 43 66 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Balsan fodbehandling

Østerbro: Beauty & Health Treatments.

En balsan fodbehandling af en varighed på 55 minutter er velegnet, hvis du har revnet og sprækket, hård hud, og efterlader fødderne smukkere og mere sunde.
"Værdibeviset gælder ubegrænset tid p.t. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1519,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters japansk ansigtsløft

København Ø: Beauty & Health Treatments

Til behandlingen anvendes Colway collagenprodukter, der er dokumenteret 100% naturlige og allergifrie. Collagen Platinum er patenteret bioaktiv collagen, som er baseret på naturlig fiskekollagen, som er tættest på det menneskelige kollagen.
"Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
495,-
rabat 49%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenvippeløft

Østerbro: Beauty & Health Treatments

Du kan glæde dig til at få vipper, der syner længere og fyldigere; det ser naturligt ud, og du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel, det gør for hele dit udseende.
"Pt. ingen udløbsdato. Prisen er for et øjenvippeløft med Outloud produkt uden farve af vipper. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide