½ times baby zoneterapi

tilbuds-billede
135,-
Gå til tilbud
værdi:
270,-,-
50%

Deal fra 18/12-2019

Ålsgårde, v. Helsingør: Zone10.

Behandlingen foregår ved tryk, tilpasset barnets følsomhed, på under- og overside af fødderne.
Styrker immunforsvaret og giver et skub til de ramte dele af kroppen.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset kan bruges straks efter køb og 2 mdr. frem. . .
 
Se alle Zone10 deals

Yderligere beskrivelse

Baby zoneterapi hos Zone10 i Helsingør Lizet Bülow Mortensen, RAB-reg. zoneterapeut tilbyder lige nu rabat på din babys første zoneterapi behandling, du betaler kun kr. ##94::135%% mod normalprisen på kr. 270. Erfaringen viser, at zoneterapi er et nemt og effektivt virkemiddel mod bl.a. kolik og mellemørebetændelse. Men også ved astma/eksem, tilbagevendende forkølelser, luftvejsproblemer, søvnbesvær, hovedpine vælger mange zoneterapien, som en naturlig løsning! Behandlingen foregår ved tryk, tilpasset barnets følsomhed, på under- og overside af fødderne. Enten ligger barnet selv på briksen, eller sidder/ligger hos en af sine forældre. Det kommer helt an på barnets behov. Græder barnet, holdes  en pause, til der igen er faldet ro over barnet. Behandling med zoneterapi skal opleves som noget rart. Forvent at dit barn typisk er meget træt efter behandlingen.  Zoneterapi styrker barnets immunforsvar og behandlingen giver et skub til de dele af kroppen, hvor der opleves problemer. Kroppen bruger egne ressourcer til at udrense og gendanne balancen, og små børn er ofte meget modtagelige for behandling med zoneterapi. Deres små kroppe er så nye og uspolerede og har derfor heller ikke nær så mange affaldsstoffer og blokeringer som voksne. Derfor er behandlingstiden kortere og  varer ca. 30 minutter. Specielt til spædbørn er det en god idé, at du har mad med, hvis du ikke selv ammer, evt. yndlingslegetøj. Dette er med til at flytte fokus fra selve trykket under fødderne. Hos RAB-reg. zoneterapeut Lizet Bülow Mortensen er din baby i trygge og professionelle hænder. Benyt dig af dette tilbud og kontakt for tidsbestilling allerede i dag.  

Ekstra information

Apperupvej 37 C 3140 Ålsgårde29 72 12 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 210,-
værdi:
350,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters zoneterapi og øreakupunktur til børn

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen.
" Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
350,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

En halv times Access Bar for børn

Nær Hobro: Agaten

Access bars kan bl.a. hjælpe dit barn med: • Stop for tankemylder • At give ro i kroppen • En følelse af, at være god nok som man er • Mere lethed og glæde i livet • Søvnløshed • At give mere energi.
"Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato. Kun for børn op til 15 år. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk ørerenser

Trådløs

Den har et sikkerhedssystem, der gør, at du ikke kan komme for langt ind i øret og gøre skade på dig selv og dine børn ved et uheld. Der medfølger 8 silikone hætter i forskellige farver, så alle i husstanden kan få sin egen. Der medfølger 2 rensebørster.
" Levering: Pris afhænger af samlet køb. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide