Jordstråletjek af bolig

tilbuds-billede
750,-
Gå til tilbud
værdi:
1500,-
50%

Deal fra 6/11-2018

Køge: Huset ved Havnen

Få et mere roligt, sundt og energimæssigt optimalt miljø i boligen. Ved at tjekke, opmåle og fjerne skadelige energier i boligen, kan miljøet i dit hjem blive meget sundere.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Tilbuddet er eksklusiv kørsel og teknisk udstyr. .
 
Se alle Huset ved Havnen deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen til Klinik Huset ved Havnen - Det er ikke sygdom der skal behandles, men mennesket. Klinik Huset ved Havnen tilbyder lige nu rabat på energi-tjek for skadelige energier i din bolig. Du betaler kun kr. ##450::750%% hvor normalprisen er kr. 1500. Klinik Huset ved Havnen er specialister med mere end 25 års erfaring i at tjekke, opmåle og fjerne skadelige energier i boliger og mindre virksomheder, kontorer mv.. Med dette tilbud har du mulighed for at få tjekket og konstateret, hvordan jordstrålingen fordeler sig i boligen og især i soveværelset, og om der også er vandårer under bygningen. Desuden tjekkes for, om der skulle være dårlige energispor fra tidligere beboere og/eller forekomst af spøgelser i boligen! Du kan således efterfølgende få et godt tilbud på at få disse ting varigt fjernet, så du og din familie kan få et uskadeligt og energimæssigt sundt miljø i boligen! Flere og flere sundhedsbevidste mennesker vælger at prioritere deres sundhed ved at ændre på deres kost, livsstil og samtidig understøtte dette ved også at få gjort noget ved skadelige energimæssige forhold i deres boliger - Miljø og sundhed har mange faktorer! Ring evt. og hør nærmere om boligtjekket, kontakt Klinik Huset ved Havnen på tlf: 22 40 12 09.  

Ekstra information

Stormøllevej 17A 4600 Køge22 40 12 09

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1220,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ind- og udvendig bilvask

Aalborg: Aalborg Bildampvask

Slip for selv at gnubbe genstridige insekter af kofangeren, og overlad arbejdet til de professionelle. Aalborg Bildampvask, lige ved Aalborg Storcenter, giver bilen en indvendig og udvendig klargøring.
" Prisen gælder en lille bil - ved større bil koster behandlingen mere." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Skiftet af pærerne på bilen

Herning: Autopunkt.dk

Med Philips X-treme Vision pærer får du 130% mere klart lys, som sikrer dig et skarpt og korrekt lysbillede på vejen. Særligt i regn og mørke vil lyset fra disse pærer skille sig ud fra det almindelige standardlys fra bilens forlygter.
"Indtil 1. mar. Tilbuddet gælder ikke biler med Xenon & LED-pære." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 675,-
værdi:
1350,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 timers tømrerarbejde

Herning: Multiservice ApS

Du får 3 timers arbejde af et kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma, som leverer perfekte resultater og et grundigt stykke arbejde. Der lægges vægt på kvalificeret rådgivning samt brug af de bedste materialer.
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide