Gavekort til personlig coaching

tilbuds-billede
250,-
Gå til tilbud
værdi:
500,-,-
50%

Deal fra 5/2-2020

Odense: Pyrdol & Vela

Frit valg for 500,- på et udvalg af coaching sessioner:
- Personlig træning som fx løbetræning, bedre kondition og livsstil
- Kostvejledning
-Psykologisk vejledning til balance og lykke i livet

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Pyrdol & Vela deals

Yderligere beskrivelse

Opnå dine mål og ha´ det sjovt imens. Hos Pyrdol & Vela kan du lige nu købe et gavekort, som kan benyttes til coachingsession. Gavekortet har en værdi af kr. 500,- din pris LIGE NU kr. ##0::250%%,- Formålet med vores samarbejde er, at bidrage til en bedre og sundere hverdag for hele den danske befolkning. Dette gælder både store og små virksomheder, Hr. og Fru Danmark og danske sportsfolk. Vi mener at sundhed, velvære og præstationer skabes i et samspil mellem det fysiske og det mentale. Dette danner grundlag for vores måde at arbejde på. Hvad enten det er indenfor sport, personlig træning eller sundhedsprofilering. Mangler du inspiration til at nå dine mål? Hvad hvis du kunne nå dine mål, samtidig med at træningen er spændende og udfordrende?  Hos os får du ikke bare én personlig træner, men to! Vi arbejder med alle aspekter indenfor personlig træning, herunder fysisk træning, kostvejledning og psykologisk rådgivning. Det er vigtigt for os at du når dine mål, men også at forløbet er sjovt og lærerigt. Vi tilbyder personlig træning indenfor følgende områder: •    Forbedring af kondition og styrke, så du får mere overskud i din dagligdag •    Slankevejledning og forøgning af muskelmasse, så du kan få din drømmekrop •    Forbedring af livsstil og livskvalitet vha. coaching •    Forebyggende og rehabiliterende træning så du opnår en velfungerende krop •    Løbetræning Kostvejledning: Med vores respektive uddannelser og erfaring, tilbyder vi at udarbejde en individuel og specifik kostplan, som passer til din hverdag og din smag. Denne vil være en stor del af, at nå de mål du sætter dig med dit forløb ved os. Vi lægger stor vægt på at finde sunde og velsmagende retter og mellemmåltider, samt at give dig en stor viden omkring kostplanlægning som du kan bruge resten af livet. Psykologisk vejledning: I vores private samtaler, arbejder vi med de ting i dit liv som du gerne vil optimere. Det kan være alt lige fra en utilfredsstillende jobsituation, lav selvtillid, ønsket om en partner eller manglende motivation. Vi vil arbejde os helt ind til benet og finde frem til sammen, hvordan du kan nå dine fitness-relaterede mål og samtidig få eller vedligeholde balance og lykke i dit liv. Personlig træning og coaching-sessioner er af 60 minutters varighed.

Ekstra information

Sønder Boulevard 102, 3 th. 5000 Odense C61 60 94 51

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kropsanalyse og kostvejledning

Nyborg: Liv i Balance.

Sæt skub i dit vægttab med slankecoaching, der ikke kun har fokus på dine motions- og kostvaner, men også på dybereliggende problemstillinger samt tankemønstre og følelser.
"Hvis du efterfølgende starter på vægttabsforløb, kan du få refunderet prisen for værdibeviset. . . . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 138,-
værdi:
275,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektroterapi - effektiv træning

Køge: Alltone.dk

Få 30 minutters elektroterapi til krop eller ansigt.
Svarer til cirka en hel uges almindelig træning. Kan f.eks. bruges til ansigtsløft, rynkereduktion samt ansigtslammelser og meget mere.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. . . . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 338,-
værdi:
675,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times coaching/terapi

Næstved: Center For Personlig Udvikling.

Psykoterapi er et meget personligt arbejde, der ofte involverer hele sanse- og følelsesregistret. I coaching arbejder man ofte med at bruge sine kompetencer og ressourcer på en mere konstruktiv måde.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke pt. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide