1½-2 timers zoneterapi

tilbuds-billede
425,-
Gå til tilbud
værdi:
850,-,-
50%

Deal fra 5/4-2020

Fredericia: Klinik V.I.B.E.

Behandlingen kan bl.a. afhjælpe muskel- og ledsmerter, hovedpine og stress.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Klinik V.I.B.E. deals

Yderligere beskrivelse

Ønsker du en ny begyndelse? Dette får du måske mulighed for efter 1½-2 timers zoneterapi, som kan kombineres med akupunktur og magnetterapi. Hos Klinik V.I.B.E får du lige nu rabat - værdi kr. 850,- DIN pris kr. ##298::425%%,- Klinik V.I.B.E. er en lille hyggelig klinik, hvor du har mulighed for at kombinere flere behandlingsformer. Alle har det formål, at du kan gå herfra med: • V. - Velvære • I. - Indsigt     • B. - Balance    • E. - Eftertanke I mit arbejde udviser jeg stor respekt og indføling, og jeg er meget ydmyg overfor krop og sjæl. Jeg lægger stor vægt på at formidle viden og indsigt, så du derved selv bliver i stand til at forebygge frem for at helbrede. Tavshedspligt er alfa og omega i min omgang med dig, så du kan føle dig tryg. Det gør også, at jeg i samarbejde med dig, kan tilrettelægge helt den rette behandling. Zoneterapi er en meget gammel behandlingsform, som i al sin enkelhed går ud på at: Afbalancere, regulere og harmonisere kroppen, fysisk såvel som psykisk. Dvs., kroppens sjæl “vækkes” - jeg tilfører altså ikke noget, som ikke findes i kroppen allerede. Måden at anskue mennesket anatomisk, fysiologisk og sygdomsmæssigt er ud fra østlig tankegang helt unik! Jeg føler det, som en meget stor udfordring at formidle denne viden til dig, så du med indsigten kan forebygge fremtidige ubalancer. Hvert eneste organ i kroppen refererer til sit helt eget unikke område: meridian, muskel, kropsvæv, sanseorgan, farve, smag, følelse, klima og meget andet. Med denne viden er det muligt at behandle dig som et helt menneske. Bemærk: • Hver person må max benytte 1 stk. værdibevis. Ønsker man flere behandlinger, skal man betale fuld pris for de efterfølgende behandlinger.

Ekstra information

Kobbelgårdsvej 95, Ullerup 7000 Fredericia75 92 39 40

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 510,-
værdi:
850,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

1,5 - 2 timers akupunktur

Fredericia: Klinik V.I.B.E.

Hvis du er kommet i ubalance fysisk eller mentalt, er det min fornemmeste opgave ud fra en grundig forsamtale at sammensætte en akupunktur kombination, så du hurtigst muligt kommer i balance igen.
"Ingen udløbsdato pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
800,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 behandling

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Tilbuddet er gældende til en 3- i-1 behandling med zoneterapi, øreakupunktur og skulder/nakke massage med varighed af 1,5 time.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 175,-
værdi:
350,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Zoneterapi behandling

Føllenslev: Havnsø's Massør, Akupunktør & Zoneterapeut

Ved at massere eller trykke på de rigtige reflekspunkter, kan terapeuten lindre eller afhjælpe problemer andre steder i kroppen såsom stress, fordøjelsesproblemer og andre velværeelementer.
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide