3 timers tømrerarbejde

tilbuds-billede
675,-
Gå til tilbud
værdi:
1350,-,-
50%

Deal fra 25/11-2019

Herning: Multiservice ApS

Du får 3 timers arbejde af et kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma, som leverer perfekte resultater og et grundigt stykke arbejde. Der lægges vægt på kvalificeret rådgivning samt brug af de bedste materialer.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Multiservice ApS deals

Yderligere beskrivelse

##100% ::50% %% rabat på de 3 første arbejdstimer hos Multi Service ApS Lige nu kan du få 3 timers professionelt tømrerarbejde med rabat. Den normale pris er 1350 kr. Din pris er kun ##0::675%% kr. Multi Service Aps er et kvalitetsbevidst tømrer- og snedkerfirma, der er så overbeviste om, at du vil blive tilfreds med resultatet, at de tilbyder ##100% ::50% %% på de tre første arbejdstimer. Herefter kan du så vurdere, om du vil fortsætte samarbejdet. Multi Service ApS er et firma, der kan hjælpe med alt fra montering af vinduer og døre til projekter i forbindelse med nybyggeri og renovering. Firmaet ligger vægt på kvalificeret rådgivning, brugen af materialer i høj kvalitet og ikke mindst at indfri dine forventninger til deres arbejde. Ligeledes bliver det prioriteret højt, at alle aftaler overholdes - både når det gælder pris, kvalitet og leveringsfrist.

Ekstra information

Kølkærvej 8 7400 Herning20 72 19 42

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 585,-
værdi:
975,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 timers hjælp

Nordjylland: Nordjysk Multiservice

Bor du i Nordjylland, er der godt nyt med denne deal. Her kan du nemlig få styr på hængepartierne med 3 timers hjælp fra Nordjysk Multiservice. Hjælpen kan blandt andet bruges til: Håndværkeropgaver, rengøring, havearbejde og maleropgaver.
"Indtil 26. maj. Booking påkrævet. Gælder i hele Nordjylland. Efter de første 30 km fra Dronninglund er prisen: 3,52 kr. pr. km." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 799,-
værdi:
1600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Afrensning af dine fliser

København: LKK Entreprise

Du vælger selv, hvor mange kvadratmeter du vil have renset - så klarer LKK Entreprise resten. Hvis du samtidig vælger at få din belægning imprægneret, er du sikret et flot resultat i mindst 5 år.
" Til 31. juli. Pris gælder 50 m2 belægningsrens. LKK Entreprise kører gratis ud i en radius af 40 kilometer fra København. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 3060,-
værdi:
5100,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rens af træterrasse

Aars: ABC Træterasserens

Trænger din terrasse til en rensning? Alger på træ er både uskønne at se på og farligt glatte i fugtigt vejr. Med en grundig afrensning og efterbehandling med terrasseolie kommer din terrasse til at stå flot.
"Prisen er for 30 m2. Kørselstillæg på 300,- hvis du bor mere end i en radius af 30 km fra firmaadressen i Aars." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide