Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Gavekort til webshop med modetøj

tilbuds-billede
250,-
Ikke aktivt
værdi:
500,-,-
50%

Deal fra 1/3-2017

X LAND Scandinavia: Frit valg for for 500,-

Kan bruges til køb af anerkendte franske brands som X Land, MZGZ og RedWolf, der primært henvender til mænd, men som år for år også har stadig større kollektioner til kvinder.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gratis levering. Du får nyt gavekort på evt. restbeløb over kr. 100,- .
 
Se alle X-land.dk deals

Yderligere beskrivelse

Spar 50% på et gavekort som du kan benytte på webshoppen X-land.dk - Gavekortet har en værdi på kr. 500,- men du får det til kun kr. 250,- X LAND Scandinavia har hjemme i Viborg, hvor du også finder vores lager og hvor du kan opleve det store udvalg af modetøj i vores showroom. Vi er importører & forhandlere af de anerkendte franske brands X Land, MZGZ og RedWolf, der alle henvender sig primært til mænd, men som år for år udvides med stadig større kollektioner til kvinder. Firmaet har eksisteret siden 1998 og har som tøjgrossist startet mange store og anerkendte brands op i Norden, bl.a.  mærkerne Geographical Norway, Annapurna, G-UNIT, Triple XXXL med flere. Direktør Nikolaj Weir har stået i spidsen for firmaet gennem alle årene og har med de nye aftaler, endnu en gang hentet hotte, upcoming brands til det skandinaviske marked. Nøgleordene i de nye kolllektioner er høj kvalitet, gennemført design og rimelige priser. Brandet X LAND er specialiseret i jakker, overtøj og vinterbeklædning i absolut højeste kvalitet, mens et brand som MZGZ har flere strenge at spille på. MZGZ er funktionelt og moderne herretøj der ligger i et prisleje hvor alle kan være med, fokus ligger på det urbane look og der er en del streetwear i deres kollektioner, der spænder fra jeans og shorts til sweatshirt, veste og hættetrøjer. Som den eksklusive i rækken har brandet RedWolf en mere moderigtig og pæn stil med mange fede striktrøjer, skjorter og poloshirts, der følger moden og trends fra verdens storbyer. Når du har købt værdibeviset, så kan du gå på opdagelse i vores skønne webshop og finde lige nøjagtig det du har brug for. Gavekortet har en værdi af kr. 500,- og du kan benytte det på alt i webshoppen.  

Ekstra information

info@xland.eu70 70 70 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Gustav Klimt-silketørklæde

180 x 45 cm

Tørklædet er fremstillet i 100% silke og udstråler både elegance og glamour, hvilket også var karakteristisk for Klimts berømte værker i den senere gyldne fase.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
449,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

Herrebælte med klikspænde

Vælg mellem flere modeller og størrelser

Hold bukserne oppe og se smart ud med sort læderbælte med praktisk klikspænde.
Vælg mellem flere modeller og størrelser.
" Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
496,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bambusstrømper til kvinder

Du får 3 par af hver farve

Få 9 par bambussokker, der er friske og superbehagelige at have på. Du får 3 par af hver farve: Pink, hvid og lys grå. Materiale: 75 % bambusviscose, 20 % polyamid og 5 % elastan
" Gratis levering " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide