Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Japansk Facelift

tilbuds-billede
300,-
Ikke aktivt
værdi:
600,-,-
50%

Deal fra 14/9-2015

Helsingør: Life of Spirit.

Med dette tilbud får du et Japansk Facelift, der løfter, glatter og afspænder ansigtets muskler, dermed får ansigtshuden mere blodgennemstrømning, som giver en smukkere glød og udstråling.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Skal bruges indenfor 60 dage.
 
Se alle Life of Spirit deals

Yderligere beskrivelse

Giv dit ansigt ny glød, og slip af med stress og anspændthed, eller giv dig selv en gang forkælelse.   Metoden er udviklet i Japan, og bygger på de nyeste hud- og vævs opstrammende teknikker i kombination med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur samt lymfedrænage.   Japansk Facelift er en unik behandlingsform for både mænd og kvinder, som virker forebyggende, og afbalancerende på hele kroppen. Japansk Facelift løfter, glatter og afspænder ansigtets muskler, dermed får ansigtshuden mere blodgennemstrømning, som giver en smukkere glød og udstråling. Samtidig drænes ansigtet for væskeophobninger, så misfarvninger og poser under øjnene mindskes.   Japansk Facelift behandler ikke bare ansigtet, men også resten af kroppen Japansk facelift virker forebyggende og kan reducer ansigtet linjer og rynker. Selv om behandlingen kun foregår i ansigtet, har den også en gavnlig stimulerende effekt på hele din krop via reflekszoner og akupunkturpunkter med forbindelse til hormonsystem og organer.   Du får også en lækker algemaske, hovedbundsmassage, ansigtsmassage, ansigtszoneterapi, fodmassage og massage i ansigtet med Himalayasalt sten   Fordele ved Japansk Facelift: Stimulerer kredsløbet i ansigtets muskler og nerver Hudpleje med stimulerende massage, samt rensende og nærende masker. Afspænder ansigtet Super afstressende effekt på krop og sjæl Terapeutisk virkning ved nedsat bevægelighed i ansigtsmuskler, ansigtslammelser  Alle plejeprodukter, mineralmasker og olier er rent økologiske  

Ekstra information

Sudergade 3 C3000 Helsingør23321491

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters kombinationsbehandling

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Sæt kryds i kalenderen til 90 minutters MIG-tid! Med denne deal kan du få løsnet op i både krop og sind, du får nemlig en fantastisk kombinationsbehandling bestående af både massage, zoneterapi, kraniosakralterapi og healing.
" Ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters kranio-sakral terapi

København S: Body Repaired

Kranio-sakral er en meget blid, dybdegående behandlingsform, der indvirker på kraniets eget åndedræt, Kranio-sakral pulsen, som er rytmen i den rygmarvsvæske, der omgiver hjerne og rygmarv.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 160,-
værdi:
800,-
rabat 80%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 min online psykoterapi

VIGA Psykoterapi & Supervision

Har du brug for hjælp til at få styr på nogle af de ubesvarede spørgsmål og tanker du sidder alene med, eller fylder din ensomhed meget for dig i hverdagen, så tilbyder VIGA Psykoterapi & Supervision online terapi og/eller telefonkonsultationer.
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide