Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Foto-clairvoyance og rådgivning

tilbuds-billede
295,-
Ikke aktivt
værdi:
750,-,-
61%

Deal fra 7/2-2017

Nørresundby (kan klares pr tlf): Sind & Harmoni

Clairvoyance er en god løsning for dig, der ikke kan finde dit ståsted eller er forvirret med hensyn til valg du står overfor. Et redskab til at skabe ro og få vist vejen til nogle mulige løsninger.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset udløber ikke.
 
Se alle Sind & Harmoni deals

Yderligere beskrivelse

Få foto clairvoyance inkl. rådgivning hos Visdommenskilde og SPAR 61%. Betal kun kr. 295,- mod normalprisen på kr. 750,- Foto-clairvoyance eller fjern-clairvoyance betyder, at jeg får informationer om dig, når jeg begynder at arbejde med energierne ud fra dit foto. Nøjagtigt ligesom jeg ville få informationer, hvis jeg sad overfor dig. Jeg skriver det hele ned og sender det til dig pr. mail. Jeg har behov for et nyere, vellignende billede af dig (og kun dig på billedet), og jeg skal især kunne se dit ansigt og dine øjne godt. Jeg toner ind i de temaer, du har behov for at få belyst - men da du jo ikke sidder overfor mig til at spørge ind, kan det være en god idé at nævne de områder, du ønsker belyst - eller du kan stille spørgsmål, så du kan føle dig sikker på, at jeg med garanti sanser ind i de konkrete områder.  Denne session er god for dig, hvis du har en lang vej eller af andre årsager ikke har mulighed for personlig fremmøde. Derfor har du nu muligheden for alligevel, at få en clairvoyance inkl. professionel rådgivning hos mig. Clairvoyance er en god løsning for dig, der ikke kan finde dit ståsted eller er forvirret med hensyn til valg du står overfor. Clairvoyance er ikke kun et spørgsmål om at få endegyldige budskaber serveret, men i højere grad et fornuftigt redskab til at skabe ro og få vist vejen til nogle mulige løsninger, der kan skabe et grund-fundament for dit eget valg, uanset hvad forholdet drejer sig om. Clairvoyance er meget fint i en kombination med anden selvudviklingsproces, fordi fortrængte sider åbnes i det tempo du som modtageren er parat til. Når du får budskaber så beslutter du dig for, om du vil følge disse eller om du hellere vil følge dit eget valg. Husk at alle valg og beslutninger har konsekvenser, også dem du ikke tager.  Hvis du ønsker foto clairvoyance skal du: • Ringe og få en booking • Fremsende et nyt billede af dig selv pr. mail, hvor øjnene og ansigtet er tydeligt • Dit givende navn - hvis du har ændret navn, skal du kun oplyse dit givende navn ved dåben (fornavn / mellemnavn / efternavn) • Fødselsdato (dag / måned / år) (Frit valg) • Evt. spørgsmål - max 4 • Dine kontaktoplysninger (mail / tlf.nr.) • Du sender dine oplysninger til info@visdommenskilde.dk  - husk at skrive Clairvoyance samt din værdikode i emnefeltet • Du vil få din session til det aftalte tidspunkt pr. mail

Ekstra information

Skalhuse 5 9240 Nibe28 92 97 77

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters D-Tox-behandling

København S: Body Repaired

Bioenergiser D-tox-spa er en effektiv behandlingsform til afgifting af kroppen, Optimerer cellernes evne til at optage næring og udskille uønskede affaldstoffer.
"Pt. ingen udløbsdato. Tidsbestilling. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters tørsalt behandling

København K: House of Salt Spa

Det er en naturlig og holistisk behandling for både børn og voksne, og den er kendt for at hjælpe med at hele åndedrætsorganerne, helbrede hudtilstande, fremme bedre vejrtrækning og sund søvn.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers kombinationsbehandling

Amager: Body Cares

Klinikken byder på både Massage, Zoneterapi, Akupunktur og Akupressur. Du får muligheden for at kombinere din behandling sammen med en fag-lært, for at du er sikret behandlingen er tilpasset dine ønsker og behov.
"Udvidet fortrydelsesret. . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide