Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Slankebehandling

tilbuds-billede
300,-
Ikke aktivt
værdi:
750,-,-
60%

Deal fra 4/10-2015

Odense: Clinique Bella Donna

Behandlingen er et, 2-trins program med henblik på opstramningen af huden. Desuden så fremskyder behandlingen vægttab, og er med til at reducere affaldsstoffer og fedtdepoter i kroppen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. Behandlingen må ikke udføres på gravide og menstruerende kvinder.
 
Se alle Clinique Bella Donna deals

Yderligere beskrivelse

Bioslimming Bodywrap Pro - Slankebehandling hos Clinique Bella Donna til kr. 300 (værdi kr. 750). Max 2 køb/behandlinger pr. person. Bioslimming er et nyt revolutionerende BodyWrap slanke og detox program udviklet af Provence Cosmetics i Frankrig. Et af de bedste produkter på markedet Det er en to-trins procedure, som kræver påførsel af geleer/cremer, som er fulde af aktive ingredienser og som giver fænomenale resultater, der vil forbløffe dig. Bioslimming er til professionelt brug i skønhedsaloner. Til forskel fra traditionelle "wraps", skal du her ikke pakkes ind i en masse bandager og det er i virkeligheden mere en massage behandling, som således gør behandlingen særdeles behagelig og afslappende. Bioslimming indeholder et højt koncentrat af aktive ingredienser, såsom æteriske olier, plante- og algeprodukter, samt koffein. Bioslimming anvender som noget unikt både varme og kolde termiske agenter. Varmen sammen med de aktive stoffer, stimulerer kapillærerne og absorptionen af fedtsyrer, der netop forårsager cellulite, også kaldet appelsinhud, forsvinder. Fordele ved behandlingen Fordele ved behandlingen er mange. Bla. inkluderer det et gennemsnitligt tab af 1-4 cm pr. målt område, reduktion af synlig cellulite (appelsinhud) og fedtdepoter, affaldsstoffer og giftstoffer, slanker, opstrammer og toner, huden føles blødere, der opnås et forbedret udseende af åreknuder og strækmærker. Reduktion af væskeansamlinger, specielt i underbenene. Fremskynder vægttab, forbrænder kalorier i 2 timer efterfølgende og fedtforbrændings processen fortsætter i op til 12 timer efter endt behandling. 98% af kvinderne oplevede en dramatisk forbedring af "appelsin hud" og reduktion af cellulite på bare 2 uger. 100% af kvinderne observerede en formindskelse af deres talje på 1-4 cm efter en enkelt behandling. Hvordan foregår det? Bioslimming BodyWrap Pro er et to-trins program. • TRIN 1 Det første trin består af Detox base, Ultra Slim Gel og Ultra Slim Creme. Disse produkter masseres ind i huden. Derefter dækkes de behandlede med clingwrap (film). • TRIN 2 Clingwrap (filmen) fjernes og Ultra Slim Effect masseres ind i de behandlede områder. Ultra Slim Effect virker kølende og du vil efterfølgende opleve en kølende effekt i kroppen. Det anbefales, at du får 6 til 12 behandlinger for at opnå det bedste resultat. Gerne 1-2 behandlinger pr. uge. Inden og efter behandlingen 1. Du bør ikke bade 12 timer efter behandling, eftersom processen fortsætter i op til 12 timer efterfølgende. 2. Drik masser af vand. Gerne 1-1 1/2 liter efter behandlingen. 3. Ingen sol 2 timer før og efter behandlingen. 4. Ingen barbering i et døgn før og efter behandlingen. 5. Behandlingen må ikke udføres på gravide og menstruerende kvinder. 6. Konsulter din læge forinden, hvis du har forhøjet blodtryk eller hjerteproblemer. Jeg ser frem til at høre fra dig og tilbyde dig denne unikke og revolutionerende slanke og detox behandling. Med venlig hilsen Clinique Bella Donna

Ekstra information

Løvemunden 3 5220 Odense SØ30 26 05 57

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 390,-
værdi:
650,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få strammet huden op med lipomassage

Østerbro: DS Therapy

LPG Lipomassage er en effektiv behandling, der fokuserer på lokale fedtdepoter, cellulite og figur. Behandlingen er en ikke-invasiv måde at forme kroppen på, den mindsker cellulite og hjælper med at forbedre den generelle hudkondition.
" Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
950,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slankebehandling med lipolaser

Østerbro: Mind Body and Soul

Med slankebehandling får du en omgang med Lipolaser og med EMS. Det vil sige at du får nedbrudt fedtcellerne på 20 minutter, derefter får du sat skub i udrensningen med EMS behandlingen.
". " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
850,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slankebehandling med lipo-laser

Brønshøj: KBH Laser & Beauty Klinik

Man ligger og slapper af, mens laseren sikkert og uden smerter smelter fedtet af de områder, som man ønsker. Lipo laser behandling er til kunder, som er trætte af fedtdepoter på mave, baller, lår, hofter, arme eller hage.
"Udløber ikke pt. . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide