Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3 dage med halvpension og vin - for 2

tilbuds-billede
1950,-
Ikke aktivt
værdi:
2600,-,-
25%

Deal fra 13/4-2016

Sydjylland: Løsning Kro & Gæstgivergård

- 2 overnatninger
- 3 retters menu med ½ fl. vin pr. pers. begge dage
- Morgenmad

Udbyder

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

Til og med april 2016.
 
Se alle Løsning Kro & Gæstgivergård deals

Yderligere beskrivelse

Dejligt ophold på Løsning Kro & Gæstgivergård for 2 personer inkl. mad, vin mm, din pris kun kr. 1950 (normalpris kr. 2600). Læn dig tilbage, nyd atmosfæren og de hyggelige omgivelser og tænk på danske kroer, som de var i gamle dage. Høflig betjening med kunden i fokus, god gammeldags mad og en helt unik stemning, du ikke finder mange andre steder. Tilbuddet indeholder følgende: • 2 overnatninger for 2 personer • Kaffe/kage • 3 retters menu begge dage • ½ fl. vin pr. pers. begge dage • Dejlig morgenmad • Værdi kr. 2600 • Tilbuddet gælder november og december 2015 samt januar, februar, marts og april 2016 Hos Løsning Kro og Gæstgivergård er vi kendt for at holde fast i de gamle jyske traditioner, hvad enten det drejer sig om mad, om fest eller om generel velvære, når du befinder dig på kroen. Stedet har 15 velfungerende værelser – heraf 11 dobbelt- og 4 enkeltmandsværelser, der løbende bliver renoveret. Værelserne er derfor altid opdateret og fremstår nye og meget renlige. Sengene giver en utrolig komfort, som gør, at du vågner frisk og udhvilet. Værelserne har selvfølgelig også et klædeskab, hvor du kan hænge tøjet op og være klar til festen eller hverdagen. Alle værelserne indeholder badeværelse samt trådløst internet og tv, så du kan slappe af foran fjernsynet efter en hård dag eller tjekke mails. På Løsning Kro og Gæstgivergård er du i centrum og der vil blive gjort alt for at give dig og din ledsager en god oplevelse. Sæt jer blot til rette i vores nyrenoverede restaurant og nyd måltidet, mens det professionelle og venlige personale servicerer dig. Restauranten er specialister i god gammeldags mad, og er især kendt for deres krydderbøf der er thailandsk inspireret, samt det smagfulde smørrebrød. Køkkenet tager det bedste fra de gamle tilberedningsmetoder og kombinerer det med lækkerier fra det moderne køkken. Det betyder, du får en helt unik smagsoplevelse. Der bruges naturligvis friske råvarer, så du er sikker på kvalitet uanset menu – hver gang. Hunde er velkomne - Aftal nærmere ved booking Løsning Kro & Gæstgivergård byder de firbenede velkommen, de har fire hundegårde, så du kan sagtens tage din hund med. Alle hundegårde er udstyret med alle nødvendige faciliteter, herunder gode og varme kurve og kasser samt naturligvis skåle til vand og mad. Hundene har god plads at boltre sig på, og mange har haft gode erfaringer med hundeopholdet, og føler deres hunde har følt sig godt tilpas under opholdet. Som gæst på Løsning Kro & Gæstgivergård skal der være mulighed for at du kan gøre lige præcis det, humøret tillader. Der er rig mulighed for både socialt samvær og for alenetid alt efter, hvad du og din ledsager ønsker. Udover restauranten og værelser er der blandt andet en hyggelig krostue, billard, pool og en dejlig grøn gårdhave.

Ekstra information

Jernbanegade 2 8723 Løsning75 65 11 71

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Bestseller: Gourmetophold med 5-retters - for 2

Syd for Aabenraa: Christie's Sdr. Hostrup Kro

I Sønderjylland ligger den charmerende kro, Christie's, som er kendt for sit gourmetkøkken baseret på sønderjyske traditioner samt natur og de historiske rammer. Opholdet inkluderer bl.a. en 5-retters gourmetmiddag med vinmenu i særklasse.
" Indtil 30. mar. 2024. Muligt at købe 2 nætter. Undtagne perioder. Får
4.5 af 5 stjerner (1624 brugere)
Over 250 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Gourmetophold med 4-retters

Laurbjerg: Fru Larsen Hotel & Restaurant

- 1 overnatning i standard dobbeltværelse
- 5 snacks og hotellets 4-retters gourmetmiddag
- Hjemmelavet luksus morgenmad, bordserveret
" Tir. - lør. Til d. 20. dec. Får
4.7 af 5 stjerner (356 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Kroophold med gastronomi og vinmenu

Nær Viborg: Kongenshus Kro

- 1 overnatning i dobbeltværelse
- Kaffe og kage på ankomstdagen fra kl. 15.00-16.30
- 3 gastronomiske retter & vinmenu med 3 glas vin
- Morgenmad
" Indtil 30. aug. Tir. - lør. Weekendtillæg. Julelukket. Stedet har en glad smiley og får
4.3 af 5 stjerner (195 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide