Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Slankende ultralydsmaskine

tilbuds-billede
399,-
Ikke aktivt
værdi:
1199,-,-
67%

Deal fra 16/11-2015

Hurtig og effektiv

Maskinen virker ved at dræne fedtcellerne ved ultralyd, og den ekstra EMS-funktion er god at bruge til at tone hud og muskler. Infrarødfunktionen kan bruges til at løsne op i kroppen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Levering koster 39 kr.
 
Se alle ultralyd slankemaskine deals

Yderligere beskrivelse

Mangler du også lige de sidste kilo? Prøv den effektive maskine, som slanker via ultralyd. Den nedbryder fedtcellerne og styrker hudens bindevæv for et effektivt og varigt resultat!   Prøv en smertefri og billig måde at reducere fedt og cellulitis med varige resultater. Maskinen virker ved at dræne fedtcellerne ved ultralyd, og den ekstra EMS-funktion er god at bruge til at tone hud og muskler. Infrarødfunktionen kan bruges til at løsne op i kroppen mod eventuelle smerter.   Ultralydfunktionen Ultralyd er en ny måde at fjerne fedt og opnå vedvarende resultater. Behandlingen stammer fra den medicinske verden og er baseret på ødelæggelse af fedtceller ved ultralyd, hvor fedtceller og cellulitis varmes op for derved at blive nedbrudt. Enheden udsender lavfrekvens af lydbølger til at generere energi, som kan reducere fedt. Enheden bruger en frekvens på 28-31 KHz, som effektivt tømmer cellen for fedt, men uden at have en negativ effekt på selve cellen. Fedtet "forlader" blot cellen, og det fjernes så fra kroppen via kroppens lymfesystem eller ved normal fedtforbrændingsaktivitet som aktivitet eller diæt.   Ultralyd giver vedvarende resultater, hvor fedtet fjernes i mindre mængder, så kroppen er i stand til at skille sig af med det. Hver behandling bør derfor udføres på et lokalt område af kroppen. Behandlingen giver de bedste resultater, hvis man kombinerer det med en kaloriefattig kost og aktivitet.   EMS-funktionen: Elektrisk Muskel stimulatorer Udover ultralydfunktionen har denne enhed også en EMS-funktion, som strammer og løfter huden på maven, inderlår og arme. Under behandlingen skabes der ny kollagen, som er det protein, der hjælper med at stramme huden op. Enheden stimulerer muskler og blodcirkulation, som kan gøre det lettere for musklerne at restituere efter træning. EMS understøtter lokale vægttab ved denne stimulation og styrker nærliggende bindevæv. EMS kan også bruges til at give smertelindring for folk, som lider af kroniske smerter i lænden.   Infrarødfunktionen Disse infrarøde bølger skaber vibrationer og dermed friktion i de dybe subkutane væv (fedtlaget). Dermed kommer der øget blodgennemstrømning, og resultatet er, at det kan fjerne affald i blodårerne. Infrarødstråler kan altså forebygge og behandle diverse sygdomme som forårsages af dårlig blodgennemstrømning og mikrocirkulationsproblemer. Infrarød bruges også til at behandle gigt og unormal metabolisme.   Detaljer: Materiale: ABS og rustfrit stål Ultralydsfrekvens: 1M Hz Størrelse: 19 x 9 x 7 cm CE-certificeret Engelsk brugermanual medfølger  

Ekstra information

Salbjergvej 204622 Landsdækkende-

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
399,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Fedtforbrændingscreme med hamp

50 g.

Denne lækre kropscreme åbner din huds porer, mens den samtidig øger svedproduktionen. Cremen er nemlig målrettet mod hudens svedkirtler for at øge sveden. Opvarmning af musklerne fremskyndes samt cremen forkorter også restitutionstiden, og øger din forbrænding.
"Gratis levering. Over 500 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 390,-
værdi:
650,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få strammet huden op med lipomassage

Østerbro: DS Therapy

LPG Lipomassage er en effektiv behandling, der fokuserer på lokale fedtdepoter, cellulite og figur. Behandlingen er en ikke-invasiv måde at forme kroppen på, den mindsker cellulite og hjælper med at forbedre den generelle hudkondition.
" Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
850,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Slankebehandling med lipo-laser

Brønshøj: KBH Laser & Beauty Klinik

Man ligger og slapper af, mens laseren sikkert og uden smerter smelter fedtet af de områder, som man ønsker. Lipo laser behandling er til kunder, som er trætte af fedtdepoter på mave, baller, lår, hofter, arme eller hage.
"Udløber ikke pt. . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide