Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Fedtfri friture

tilbuds-billede
699,-
Ikke aktivt
værdi:
1699,-,-
59%

Deal fra 30/11-2015

Adler Airfryer

Med en Adler Airfryer får du tilberedt maden på en fedtfattig måde, hvor du bevarer madens kraft og smag. Din mad bliver tilberedt med den unikke varmlufts teknik, som sørger for, at det der ligger i luft- friturens kurv bliver sprødt og lækkert.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle friture deals

Yderligere beskrivelse

Tilbered sund og lækker mad med den smarte luft-friture fra Adler. Din mad bliver tilberedt fedtfattigt men bevarer saft, kraft og smag! Maskinen er nem at bruge og vil uden tvivl hurtigt blive en uundværlig del af familiens daglige madlavningsrutiner. Luft- frituren fra Adler sørger for at du nemt og hurtigt kan tilberede aftensmaden, uanset om du vil grille, stege, riste eller opvarme din mad. Med en Adler Airfryer får du tilberedt maden på en fedtfattig måde, hvor du bevarer madens kraft og smag. Din mad bliver tilberedt med den unikke varmlufts teknik, som sørger for, at det der ligger i luft- friturens kurv bliver sprødt og lækkert. Det er kun din egen fantasi der sætter grænser for hvad du kan tilberede i luft- frituren. Det eneste du skal gøre er at handle ind til middag, sætte timeren og indstille temperaturen, og derefter lade din luft-friture tage sig af resten. Velbekomme! Specifikationer: Fedtfri friture Kan grille, riste, stege og opvarme Tidsindstilling på op til 30 minutter Maksimal temperatur 200 grader celsius Maksimal ydeevne 1500W Kurv med non-stick overflade Kapacietet på kurv: 21 Farve: Sort   DET FÅR DU: 1 stk. Adler Airfryer køkkenmaskine DEALSALES: 699 kr. inkl. leveringNormalpris: 1699 kr. inkl. levering   Normalprisen er tjekket på leverandørens hjemmeside d. 10. november 2015

Ekstra information

Prisen er inklusiv levering med DHL express til den adresse, du har oplyst i din DealSales-profil VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit. BEMÆRK: LEVERING UGE 50-51 Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når du har indløst dit værdibevis hos forhandleren, eller når leverandøren har afsendt din vare. Dit værdibevis kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud/rabatter.  OBS: DealSales er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamationer mv. rettes direkte til forhandleren på mail mark@talbotltd.com DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmål. Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original/ubrudt emballage og ubrugt stand. Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm)  Talbot Trading Ltdhttp://www.talbotltd.com4 L. anrold str 3075 limassol

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
249,-
rabat 36%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk madkasse 40W

Hvid/Grøn

En meget praktisk elektrisk madkasse til opvarmning af din mad eller holde den varm uden behov for en mikrobølgeovn. Ideel til at tage mad til arbejde og varme det op let på kontoret.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
179,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Generator af elektrolyse desinfektionsmiddel

Lav dit eget rengøringsmiddel

Tilsæt blot vandet og saltet i vandbeholderen, tryk på tænd/sluk-knappen til aktivering af processen, og vent i cirka 5 minutter på at det blå lys slukker, og omdannelsen til natriumhypochlorit er gennemført.
"Levering: 29,- Med blåt LED-lys" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 609,-
værdi:
1299,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Komplet sous side-sæt

Med vakuumpakker

Med en Sous vide bliver det let som en leg at tilberede kød perfekt HVER gang. En Sous vide er en intelligent stav med et varmelegeme i. Staven placeres i en stor gryde eller skål som fyldes med vand – Staven holder vandet på en konstant ønsket temperatur.
" Levering fra 29,-." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide