Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Frokostplatte - for 4

tilbuds-billede
370,-
Ikke aktivt
værdi:
740,-,-
50%

Deal fra 11/12-2015

Frederiksholms Kanal ved Christiansborg: Kanal Cafeén

Sild • Rødspætte med remoulade • Ribbensteg med rødkål • Roastbeef med pickles • Hønsesalat • Brie.
Autentisk stemning i kælderen på den gamle bygning, som har huset frokostrestauranter siden midten af 1800-tallet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder fra januar til april. Ofte spisende gæster fra Folketinget. Man-onsdag. Julegaveidé - kan byttes indtil marts 2016.
 
Se alle Kanal Caféen deals

Yderligere beskrivelse

Gæsterne roser Kanal Cafeen for deres lækre frokostanretninger - prøv selv. Du får halv pris på 4 platter til 4 personer og betaler blot kr. 370 (værdi kr. 740). Max 1 køb pr. kunde. Mandag, tirsdag og onsdag i januar, februar, marts og april kan du og 3 ledsagere fra 11.30-17.00 nyde den roste og populære mad på Kanal Cafeen. Tilbuddet indeholder 4 platter (til 4 personer): • Lækre Sild • Rødspætte med remoulade • Ribbensteg med rødkål • Roastbeef med pickles • Hønsesalat • Brie Værdibeviser gælder mandag, tirsdag og onsdag i januar, februar, marts, april 2016 Kanalcafeen er en gedigen københavnsk frokostrestaurant der menes grundlagt i 1852 og har stor historie bag sig. Kanal Cafeen var blandt de sidste mandsbeværtninger, hvor kvinder kun måtte komme “i selskab med mennesker”. Selv tidligere statsministerfrue blev Helle Virkner blev dengang nægtet adgang. I dag er kvinder naturligvis lige så velkomne som mænd til den gode mad i Kanal Cafeens hyggelige kælder, der bl.a. besøges af folketingets medlemmer. Det var her Poul Nyrup Rasmussen og Niels Helveg Petersen udtænkte komplottet mod Svend Auken. Kanal Cafeen bærer tydeligt præg af sit naboskab til kanalen med skøn gammeldags maritim stemning i kælderen med billeder fra livet på søen. Gæster skriver: Kristjan : Det er en fantastisk service man får. Fremragende mad. Sidst men ikke mindst. Betjeningen er dejlig og man føler sig virkelig velkommen Ella : Super lækker mad og rigtig god betjening. Vi var ti pensionister, og vi kommer helt sikker igen. Mark : Jeg besøgte stedet for nyligt og jeg må sige, at det levede op til det - fremragende - ry stedet har her i København. Maden var fantastisk og portionerne store. Servicen var god og tjenerene var fra den gamle skole og udlærte. Ikke uvidende café piger som man så ofte ser, på diverse steder her i hovedstaden. Stedet er proppet med historie og med over 160 år på bagen, føles det som en rejse tilbage i tiden når man træder ind i de hyggelige tætpakkede lokaler. Helt sikkert et besøg værdigt. Jeg er nok at finde på Kanal Cafeen fremover, da det bestemt ikke var sidste gang jeg var her. Tak for en fantastisk oplevelse. Tonni : Fantastisk mad og betjening. Man får meget for pengene her. Og atmosfæren emmer af gamle dage. Første klasses smørrebrød. Ingen går sulten hjem. Birgitte : Dansk smørrebrød når det re bedst - friskt, højtbelagt og lækkert. Altid god og uformel betjening. Det er rigtig dejligt at sidde en sommerdag på det udendørs dæk. Mia : Gæstede Kanal Cafeen med vore engelske venner, som havde besøget øverst på ønskesedlen efter at have spist her tidligere. Og ingen blev skuffede. Maden er frisk og veltillavet, portionerne er rigelige og tjenerne er opmærksomme og hyggelige. Vi kommer snart igen.  

Ekstra information

Frederiksholms Kanal 18 1220 København K33 11 57 70

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 165,-
værdi:
325,-
rabat 49%
Gå til tilbud Læs mere mere

4-retters frokostmenu

Ved Søerne: Restaurant Gemini

Lige ved Planetariet finder du Gemini. Her kan du spise frokost ved de kæmpe vinduer med udsigt til Sankt Jørgens Sø. Du kan kombinere frokosten med et besøg på Planetariet, eller tage en smuk gåtur rundt om søerne før eller efter måltidet.
"Indtil 11. juli. Kl. 11.30-16. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 139,-
værdi:
288,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Frokosttallerken

Kompagnistræde: Søster

Paneret rødspættefilet • Roastbeef med hjemmelavet remoulade • Håndpillede rejer med hjemmelavet mayonnaise • Ferskrøget laks med røræg • Hønsesalat med bacon
"Indtil 30. juni. Søn. - fre. Stedet har en glad smiley og stedet får 4.2 af 5 stjerner (170 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide