Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times fotosession med 1 print

tilbuds-billede
149,-
Ikke aktivt
værdi:
1235,-,-
88%

Deal fra 11/8-2016

Herlev: Living Media / Studie 30

Få taget kreative og anderledes billeder af dig og din familie i et stort professionelt fotostudie. Som de eneste i Danmark kan de tilbyde fotografering af grupper på op til 25 personer.
Med i prisen er et print på 13 x 18 cm.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Billeder kan tilkøbes separat. Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke.
 
Se alle studie 30 deals

Yderligere beskrivelse

Hos Studie 30 kan du SPARE hele 88% rabat på 1 times fotosession + 1 print 13x18 cm. Normalpris kr. 1235,- / NU KUN KR. 149,- Studie 30 er et stort professionelt fotostudie beliggende i Herlev, hvor du har mulighed for at få lavet kreative og anderledes billeder af dig og din familie. Vi fotograferer hvert år mellem 800-1000 familier. Hos os er der luft og rum til at I kan udfolde jer, således at vi sammen kan skabe en række spændende og flotte billeder. Billederne vil være af allerhøjeste kvalitet idet vi benytter det nyeste og bedste udstyr på markedet. Vi går meget op i at du som kunde får den bedste oplevelse samt de bedste billeder. Som de ENESTE i Danmark kan vi fotografere familier/grupper på op til 25 personer i vores specialbyggede cyclorama studie som måler hele 6 x 10 meter. Det helt specielle er, at alle hjørner er runde – og når så væggene og gulvet er malet hvidt, så ser det ud som om at det er uendeligt. Når du besøger Studie 30 og har dine børn med, har vi selvfølgelig sørget for at de kan underholdes i vores hyggekrog hvis der er behov for en kort pause. Her er et legehjørne, bløde sofaer samt en lille forfriskning som naturligvis er gratis. Der er naturligvis tænkt over de små detaljer, som gør at jeres oplevelse hos os bliver en succes. Vi har air-condition, puslebord, omklædningsrum, microovn, brillerens, make-up etc. Fotograferne du møder i Studie 30 har bred erfaring inden for alle dicipliner af fotografering. Med omkring 1000 familiefotograferinger om året kan vi garantere, at du som kunde vil få den bedste oplevelse med en erfaren fotograf. Tilbuddet indeholder: • 1 times fotosession + 1 print 13x18 cm Bemærk: • Der er ikke købetvang af ekstra billeder, men hvis man ønsker det, så oprettes der et online galleri hvor billederne kan købes fra. Book en tid via vores online booking HER eller kontakt os på 52 40 50 15 (Telefontid alle hverdage mellem 09.00-16.00)  

Ekstra information

Marielundvej 30 2730 Herlev52 40 50 15

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
1299,-
rabat 85%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fotograf i verdensklasse

Holstebro: Fotograf Michael With

Glæd dig til en kreativ og unik oplevelse med din egen familie hos fotograf Michael With. Få det familiefotografi, du altid har ønsket dig, eller få opdateret det eksisterende familiefotografi, så det kan komme op at hænge i hjemmet eller stolt gives væk som gave.
" Indtil 31. juli. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
1125,-
rabat 71%
Gå til tilbud Læs mere mere

Professionel fotografering

Dronninglund: Brian Christensen Photography

Du får fotografering i studiet for op til 4 personer (sort/hvid baggrund) af en varighed på op til 45 minutter samt 1 fremkaldt billede i 20 x 30 cm.
"Indtil 1. juli." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
2025,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Portrætfotografering med billeder

Aarhus N: Ole Toldbod Fotografi

- Portrætfotografering
- 2 stk. 18 x 24 cm. billeder
- 4 stk. 13 x 18 cm. billeder
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide