Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Rengøring af hus og lejlighed

tilbuds-billede
349,-
Ikke aktivt
værdi:
698,-,-
50%

Deal fra 21/12-2019

Storkøbenhavn: Skyclean

De kommer og rengør i hele københavn. De hjælper med alt fra hverdagsrengøring til større projekter som brand- eller vandskade. Der gives kvalitetsgaranti og kvalitetskontrol. Få hjælp i 2 timer af gangen, rabat på 1-24 gange rengøring af 2 timer.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pris gælder 2 timers rengøring i storkøbenhavn. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Skyclean deals

Yderligere beskrivelse

Hos Skyclean.dk kan du pt. få rabat på rengøring, hvor du kan vælge ml. flere timeantal. Normalpris op til kr. 16752,- / Dealpris fra kr. ##227::349%%,- Skyclean.dk er et mindre rengøringsfirma i Storkøbenhavn. Vi tilbyder professionel rengøring af lejligheder og villaer for privatkunder i Hovedstadsområdet. Er rengøring heller ikke det, som står øverst på din liste, når du endelig har fri fra arbejde? Så lad Skyclean.dk stå for rengøringen af dit hjem. Mange års erfaring Hos Skyclean.dk har vi mange års erfaring med rengøring af private hjem. Alle vores medarbejdere er meget kompetente, og de udfører altid deres arbejde i en høj kvalitet. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille til Skyclean. Vi hjælper med alt fra rengøring af badeværelser til større skaderengøringer efter fx. brand eller vandskade. Vi anvender altid miljøvenlige rengøringsmidler og det gør vi, for at give dig det bedst mulige indeklima og for at beskytte naturen. Vi har kunden i centrum Når vi tilbyder rengøring, udfører vi altid en detaljeret rengøringsplan i samarbejde med kunden for at sikre, at vi lever op til vores kvalitetsgaranti. Samtidig er vores faste og stabile medarbejdere med til at sikre, at dine behov altid er i centrum. Vi benytter vores store erfaring til at rådgive og vejlede alle vores kunder om deres rengøring. Vi sender også altid en operativ leder og en erfaren rengøringsassistent ud til nye og gamle kunder, når vi skal fastsætte og aftale en ny rengøringsplan. Vi fortsætter naturligvis med et udføre regelmæssig kvalitetskontrol af de aftalte områder, som en ekstra sikkerhed for virksomheden. Det er nemlig vores ambition, at alle kunder skal have en positiv opfattelse af rengøring fra Skyclean.dk. Køb et af følgende gode tilbud: • Spar ##67% ::50% %% på 1 x 2 timers rengøring - Dealpris kr. ##227::349%%,- (normalpris 698,-) • Spar ##70% ::54% %% på 2 x 2 timers rengøring - Dealpris kr. ##422::649%%,- (normalpris 1396,-) • Spar ##71% ::55% %% på 6 x 2 timers rengøring - Dealpris kr. ##1234::1899%%,- (normalpris 4188,-) • Spar ##71% ::56% %% på 12 x 2 timers rengøring - Dealpris kr. ##2404::3699%%,- (normalpris 8376,-) • Spar ##72% ::57% %% på 24 x 2 timers rengøring - Dealpris kr. ##4679::7199%%,- (normalpris 16752,-) Bemærk: • Kørsel er gratis i Storkbh. Er du i tvivl om du hører til Storkbh., så bedes du kontakte Skyclean.dk på 50 12 11 31 • Priserne er inkl. rengøringsmidler Køb værdibeviset til det antal timers rengøring, som du ønsker og kontakt Skyclean på: • Telefon: 50 12 11 31 • E-mail: post@skyclean.dk  

Ekstra information

Theklavej 39 2400 København NV50 12 11 31

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
200,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Udvendig vinduespolering

Sønderjylland: Ready2clean

Sommersæsonen og solens dejlige stråler går hånd i hånd. Denne vidunderlige sommersol kommer bedst til sin ret, når den kan skinne uhindret gennem rene ruder og bringe lys ind i vore hjem.
"Gælder kun privatkunder - ikke erhverv." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 649,-
værdi:
1499,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Professionel algebehandling

Sjælland, Lolland og Falster: Algepartner

Er du træt af, at dit tag bærer præg af tidens tand og er belagt med grønne og gule alger? Så kan du nemt og billigt komme det til livs med denne deal!
Du får: Algebehandling af tag på max 450 m2.
" Indtil 31. dec. Kan benyttes på Sjælland, Lolland og Falster. Gebyr hvis længere end 3 meter til tagrende." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1499,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rens af tagrender

Jylland og Fyn: Krusells Multiservice

Stoppede tagrender kan ofte medføre, at fugt og vand trænger ind i tagkonstruktionen, murværket eller loftkonstruktionen i boligen.
" Max 35 meter tagrenderi en højde af max 5 meter. Længere end 35 meter afregnes med 10,- ekstra pr. meter. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide